Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 nefr yeni gelen tiplerin bazılarının bende farkındayım ayrıca üye sayısı arttıkçada sorunlu tipler çıkıcak karşımıza ama buna karşı hiç bişey yapamayız benim sıkıldıgım nokta ufacık bi saçma konuda hemen obaaa pepelek seviyesini kaybetti denmesi[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Merhaba Bağuyan Saundalyenuzu çaekebilürmüyüm böyürün otürün vs. vs. vs. şelklinde uzayıp giden bir muhabbet bekliyordum ben pm oalyını djuyunca ama...neyse sustum konuışmayacağım Hoşgeldin Angelica.[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Angelica, 05 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Size ilk önce biseler sormam lazım.. bu forumda kızlara yer varmı? HARR seni uyarayım biz barbar bi komuniteyiz burda kadınların limitini alırız(0 a doğru).Emaleth hariç, o birim eleman(loge) :P ona dokunamıyoz :) Türkiyede nerde erkek popülasyonu fazla olan biyere gitsen böyle şeylerle karşılaşırsın çokda şaşırmadım *!baltasını eline alır* [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 07 Şubat 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 2 gun + ~1 saate benimkiyle birlikte 82 reply.. hoho helal olsun. neyse hosgeldin (o)(o)[hline]Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonaparte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben eskiyim nihahaha. eski olunca para veriyorlar...[hline]So many jobs, so little time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Niye? Biz eski diil miyiz? Adamdan saymıyor musun yani? =P [Edit: Ciddi diilim, aman diyeyim, laf atayım diye yazdım ama ciddiye alınmış, yok öyle birşey geyik yapıyorum. / Nefr] said: Azmodai, 07 Şubat 2003 15:30 tarihinde demiş ki: ..nefr, prawler veya baskalari icin demiyorum bunu yanlis anlamayin genel olarak soyluyorum bu forum icin degil bitek.. Pop anladım, haklısın. Onu diyorum aslında ben de, yapılacak birşey yok olamaz, normal çünkü bu, başka türlü gelişmesi mümkün değil olayın. 500 kişide 50 zibidi, 13000 kişi olunca 1300 zibidiye çıktı, göze batıyor haliyle. Düşmedi mi düzey, düştü, o ayrı =P *!Pop'un devesini getirir, hendeğe doğru uzaklaşmalarını izler* [Bu mesaj Nefr tarafından 07 Şubat 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Haklısınız arkadaşlar. Ben Pepelek üyesi olalı 2-3 ay civarında birşey oldu ve o zamandan buyanada benden sonra birçok yeni üye katıldı buraya. ama ne yazık ki, sitede bi gruplaşma havası var girdiğimden beri. tamam eski olupta samimiyetlerinin bizlerden daha fazla olması normal. ancak yeni gelenlerede aralarında bir yer vermeleri lazım artık. Yoksa herkes gruplaşma halinde olduktan sonra, sitenin cılığı çıkmış olur(bence). Ama bu nasıl halledilir, bunu bilemem. Örneğin herkes bi Nefr'i, Emaleth'i v.s. felan tanıyor. Sanırım yerel yetkili olmaları bunu dahada bi ön planda tutuyor. E herkezde yetkili olamaz ki habire yeni gelenlerle dialog içinde olsun!? Nediyim, inşallah sitenin durumu dahada kötüye gitmez. Kıl oluyorum bu duruma bende..[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Kimsenin kimseyle ayırım yaptığı yok şekilçocuk Sen seviyesiz olursan,insanları rahatsız edersen tabii ki hoş karşılanmazsın..(sana söylemiyorum) Gruplaşma falan da yok yani.. Size öyle gelmiş[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ayyyy yerim ayolllll, dedikodu arkadaşı gelmiş bana :) hoş geldin şekerim, geç otur, bizim yaramazlara da aldırma, havlarlar ama ısırmazlar onlar. ısıranlar kafasına terliği yedi bi kaç kere, o zamandan beri ısırma olaylarını azaltmayı başardık bir takım ileri crime-handling teknikleriyle :) cicilerim, angelica (hem bağyan hem de anathema fan olduğu için) şu andan itibaren kanatlarım atına girmiştir. dokunanı yakarım haberiniz olsun. kendisi terlik yöntemleri konusunda tarafımdan özenle yetiştirilecek, ileride kulağı (ben kulak oluyorum) bile geçecektir. çekirgelik döneminde tabii ki kendisinin de rahat durması ve nefis tavırlarıyla bizi kendine hayran etmesi gerekmektedir. "ona göre"dir... hadi, göserin centilmenliğinizi bakiim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kesin yahu... hoşgeldin partisi yapıyoruz burda, yeri mi eski-yeni tartışması yapmanın? amma da bayılıyorsunuz sidik yarışına. demokles'in kılıcını elime almadan önce hepinizi susup angelica'ya adam gibi bir karşılama yapmaya davet ediyorum. aksi takdirde sizin davetli olmadığınız bir partiye dönüşecek olay!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ayy emaleth'dende sıcak selamımı aldım ya artık banlansamda gam yemem be! açtığım konuya cicili bicili avatarlı, title lı kimselerinde mesaj atması(her ne konuda olursa olsun..) beni onurlandırmadı da değil hani, hepiniz cok saolun ne olursa olsun daha da sevdirdiniz kendinizi.. sıra terlik kullanma tekniklerine geldi sanırım,kullanmasını hiç sevmesemde çekirgenim Emaleth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 haklısın Emaleth fakat eninde sonunda birgün bu sorun düzelmedikten sonra yine bu konu açılacaktır. Biraz önce yazdığım yazının silinme nedenini de henüz kavrayabilmiş değilim. Kötü bir içerik içermiyordu oysaki. Neyse.. Angelica kusura bakma yazılanlara kaptırmışım kendimi:D Her ne kadar Geçte olsa, Hoşgeldin Pepelek'e! Saygılar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Güzel benim kılıcıma gerek kalmadı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 *!Sığınağının derinliklerine gömmüş olduğu "immune to terlik shield" ını çıkarır,gard pozisyonu alır* Ne olur ne olmaz ıskalama ihtimali her zaman var[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ne olcak ya basit bir terlik.. ne korkuyorsunuz peh peh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Heh :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Emaleth, 07 Şubat 2003 17:14 tarihinde demiş ki: cicilerim, angelica (hem bağyan hem de anathema fan olduğu için) şu andan itibaren kanatlarım atına girmiştir. dokunanı yakarım haberiniz olsun. kendisi terlik yöntemleri konusunda tarafımdan özenle yetiştirilecek, ileride kulağı (ben kulak oluyorum) bile geçecektir. çekirgelik döneminde tabii ki kendisinin de rahat durması ve nefis tavırlarıyla bizi kendine hayran etmesi gerekmektedir. "ona göre"dir... madem öyle ben de hemen bi karşı atak mekanizması kuruorum terlik savar ayakkabı fırlatıcısı....:) (biraz pahalıya patlıo ama nese....)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ya tiresias....Ben bu ismi nerden hatırlıyorum.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 100.mesaj benden olsun bari saolun bu arada karizmatik blademasterlar:P [Bu mesaj Angelica tarafından 08 Şubat 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ya cici falan demesen hoşuma gider aslında[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sağol[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ardeth düşün bakalım nerden tanıosun.. okul mokul geyii olabilir.. belki de akraba çıkarız... tiresias eski bi kahraman yunan mitolojisinden... (eer nick in anlamını kastediosan)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ya abi ben bi oyundan hatırlıyorum o ismi ya..[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende hatirliyorum oedipustan sanirm:) bizde okuduk okulda eheh[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDumba Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hadi hadi... bi resim koyun bana:)[hline]Dum Dum DUMBALA... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.