fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ha gayret arkadaşlar el birliği ile çalışalım ortam adamı Xes'in silinenler hariç 65 olan en uzun karşılama rekorunu kıralım. Kim tutar bizi beaaa. Bu arada Xes'in konusunda silinen kaç mesaj vardı, gerekirse onlarıda toplayalımda elimizde gerkli veriler olsun.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ana garıya bak la kıvırtiyi Ben garı isterem! muhahha hoşgeldin angbişey(devamını unuttum)[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 rekoru kıralım dediysekde bunlarla demedik, abartmayın. said: karpuz, 06 Şubat 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Ana garıya bak la kıvırtiyi Ben garı isterem! muhahha hoşgeldin angbişey(devamını unuttum)[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 E yeter ulan illa kılıçmı kullanamam gerek biraz adam gibi karşılayın yeni üyeleri böyle korkutuyosunuz olmuyo kılıcımı daha yeni biledim hem. Hay allah ya Emalethde her şeye yetişirde bi burda gelip dur demedi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: rekoru kıralım dediysekde bunlarla demedik, abartmayın. said: karpuz, 06 Şubat 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Ana garıya bak la kıvırtiyi Ben garı isterem! muhahha hoşgeldin angbişey(devamını unuttum)[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Ben dalgasına dedim onu :D yanlız farkındamısınız, erkek üyelere en fazla 10 cevap falanv ar ki ortalama 3-5 bi kız üye geldi 60 mesaja vurdu LOL[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ya abi tamam konuyu ben şahsen kapatıyorum mod kapatmıyosa şaka maka sonunda yeni üyemiz rahatsız olduğunu belirtmiş uzatmayın bu muhabettleri hadi boşaltın konuyu geri dönmeyin, kılıcım ve ruhsal problemleri var ona göre[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Madem ilk konun peki bırayada bir Sıcak karşılama mesajı atalım Selamlar! p.s:ardeth sok o kılıcı yerine savumra sağa sola.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 laf aramızda Ardeth kılıcını geçici süreliğine bana verdi..benden sölemesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bu arada saol Berk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ohhoooo senin haberin yok galiba ardeth'in kılıcı eskiciye satılmış said: mithras, 06 Şubat 2003 23:11 tarihinde demiş ki: ardeth boşuna kasma ya eskiciye verdim ben onu :-P said: Ardeth, 06 Şubat 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Abi yapma ya biraz kör falandı ama gene iyi iş görürdü be dengesi falan iyi kılıç :) hah işte bu sefer link vermedim direkt yazıları aldım.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Angelica, 06 Şubat 2003 21:48 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum bu konuda; Selam bayan, merhaba tatlım-yavrum-bayan türevi özel mesajlar atmayın.. eğer amacınız sıcak bir karşılamaysa buraya mesaj yazabilirsiniz böylece hem benden bi öpücük hemde pepe sıcak karşılama komitesine bi katkınız olur ki benim en sevdigim yanınız bu oldu.. hadi benim canlarım lütfen rica mı uygulayın..hem eminimki hicbiriniz yeni gelen bi kullanıcıya /selam/ diye pm atmamıştır daha önce.. hastan oldum senin. Ne kadar sakinsin yahu. Ne kadar da sabırlısın. Forumlara senin gibiler lazım valla.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Abi o cin konusundan beri kılıcı daha hiç kullananamamış olmanını bende yaratığı fakat içime gömdüğüm ruhsal rahatsızlıkları dışarı vurmaya başladım heh. Neyse bence daha fazla uzatmanın alemi yok bence bitirelim bu konuyu burda bidaha nazik sormuycam :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Buarada bonecrusherı yanlış anlamayalım hastan oldum derken orda klasik ''Bayan hastanızım'' anlamında değil taptım sana anlamında kullanmış. Dimi bone? :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 23:15 tarihinde demiş ki: ohhoooo senin haberin yok galiba ardeth'in kılıcı eskiciye satılmış Bende kılıç çok :) yakında bide balta alcam hayırlısıyla yeteri kadar param olsun balta biraz açıkçası koyuyo heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yok abi onu bunu bilmem. İşte bu atılanla birlikte 66. mesaj oldu. Ohhh beeee Xes'in rekoru sonunda kırıldı *! Rahatlamış bir şekilde yatmaya gider* Hepinize iyi geceler. Malum yarın işe gitmek lazım yoksa para vermiyorlar biliyormusunuz :-)))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evet. mesela ardethin de hastasıyım..[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 püüü ben mesajı yazıpda atana kadar araya 2 mesaj daha girmiş 66. olamamış ama olsun sorun değil sonuçda rekor kırıldı ya önemli olan o[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 23:19 tarihinde demiş ki: Yok abi onu bunu bilmem. İşte bu atılanla birlikte 66. mesaj oldu. Ohhh beeee Xes'in rekoru sonunda kırıldı *! Rahatlamış bir şekilde yatmaya gider* Hepinize iyi geceler. Malum yarın işe gitmek lazım yoksa para vermiyorlar biliyormusunuz :-)))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Fedaykinin heh amacına ulaşması için oyuncak olduk :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kırıldımı vah vah tüh tüh.... *! Dİkkatli okumamıştır son mesajları *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 pepelek böyle değildi diye başlamak istiyorum söze.. Pepeleği pepelek yapan sıcacık ortamı ve seviyeli insanlarıydı ki bu seviyeli insanların yeni gelen üyeye hemen atlayıp PM lerine akılları sıra sulanıp karizma yapmaları,bekleyeceğim son şeydi.Modlar size diyorum lütfen uyumayın.Kendi adıma konişiim şahsen buranın abazanlar topluluğu olan bilmemne forumlarına dönmesini istemem. Hepimiz belirli bir olgunluğa ulaşmış insanlarız ki pepeleğimizi pepelek yapan da odur.Lütfen arkadaşlar BARİZ BİR ŞEKİLDE CİNSİYET AYIRIMI YAPIYORUZ BURADA!! Aşalım artık böyle şeyleri.. Aslında bunun kökeni nereye kadar iniyor biliyormusunuz?Kızlarını akılları sıra gözleri gibi koruyan sokağa doğru düzgün çıkmalarına izin vermeyen aileler tarafından oluyor.E kızlar meydanda dolanamayınca erkekler de onları tavlayamıyorlar gerçek hayatta böylece sanal ortamda sonuçlarını görüyoruz işte bariz şekilde.. Artı bi de aç gözlüler var tabi.. Onu da sizin yorumunuza bırakıyorum.Angelica gayet iyi niyetli gözüküyor ama bu devam ederse bence modlara söyleyip şikayet etmeli.. *!Hoşgeldin Angelica! der ve ona bir sandalye çekmesini muhabbete katılmasını söyler...*[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 07 Şubat 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 doğru söyledin prawler. bir de, sanane forumları, mirc gibi yerlerden gelip de laubaliğe alışmış tipler var. onlar nasıl ayıklancak, veya onlara karşı nasır tedbir alıncak, merak ediyorum.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 pfff sıkıldım sizin şu pepelek elden gitti, bozuluyo, pepelegin seviyesi düştü muhabbetinizden üye sayısı arttıkça degişik tipte insanlar gelicek bu normaldir ne sizin şahsi zevkiniz için üye alımını durdurabiliriz nede yeni gelen üyeleri banlarız ultimatr zamanında da bi çok salak vardı bu forumda hatta o salakların cogu halen bu forumu kullanıyo şu son dönemdeki pepelek seviyesizleşti akımına uymaya başladınız çogunuz adam gibi örnek bile veremezsiniz nerde seviyesizleşti kim bu hale getirdi diye bi kaç tip çıkıpta saçma sapan mesaj attımı aha tamam hemen başlıyosunuz yaygaraya pepelek seviyesizleşti bakın ne hale geldi geyigine çok rahatsız olan varsa kendisi bilir ne diyim yukarda yazdım işte kimsenin şahsi zevki için herhangi bi uygulama yapamayız[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hayır ben sööliim dedim sadece gerisi size kalmış.. Yetkililer siz olduğunuza göre nasıl takılacağınız size kalmış..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Angelica, 05 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Size ilk önce biseler sormam lazım.. bu forumda kızlara yer varmı? Bu bizim turk erkekleri gercekten uslanmaz dis sinek gelse allah korusun :o Su chate girimde hande yener nickimle azicik turk erkegini oyuna getirim ps:Yaw kac tane erkekle ankara kizilay meydaninda bulusma teklif ettim hepicisi gelmis ahha ertesi konusmalarimda dediler zuzu.He birde birisinide ew diye Ankarada unlu bir Aydan vardir o. kendisi ona yolladim hahaha[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: fizban, 06 Şubat 2003 21:35 tarihinde demiş ki: diorum pepelek bozuluyo, eskisi gibi deiliz diye de. tınmıyonuz. nah işte, özelden asl de soruolarmış .. lol Fiz, Angelica pm atıyorlar dediğinde direk o mesajını aradım senin quote için, ama konu gösterimden kaldırılmış, bulamadım. Ilk aklıma gelen cümleydi, sonra sakin sakin yazayım diye epey çaba sarfettim, başardım =] said: Popeye, 07 Şubat 2003 01:49 tarihinde demiş ki: pfff sıkıldım sizin şu pepelek elden gitti, bozuluyo, pepelegin seviyesi düştü muhabbetinizden üye sayısı arttıkça degişik tipte insanlar gelicek bu normaldir ne sizin şahsi zevkiniz için üye alımını durdurabiliriz nede yeni gelen üyeleri banlarız ultimatr zamanında da bi çok salak vardı bu forumda hatta o salakların cogu halen bu forumu kullanıyo Pop yeni üye alımı ile ilgili kimsenin sorunu yok ki. Sadece ortada bazı gerçekler var, kabul etmek lazım. Hatta atalarımız bile demiş nerede çokluk.... diye. Ben uzunca bir zamandır modum, ama son zamanlarda yaptığım editin haddi hesabı yok, eskiden haftada iki kere mesaj silersem çok geliyordu bana, artık günde 5 falan oldu heralde edit ortalamam, daha ne olsun. =P Yani demek istiyorum ki Pepelek'in düzeyi düştü, Pepelek eski Pepelek değil. Kabul ediyorum ki olamaz da, dediğin gibi farklı insanlar, farklı alanlar, eskisi gibi değil artık. Kabullenelim bunu, niye kaçıyoruz ki "Pepelek eskisi gibi değil" demekten? Ha çıkıp da kimsenin "5000+ üyeli daha düzeyli forum var" diyebileceğini sanmıyorum, o ayrı, ama eskisi gibi değ-il. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.