fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hiç değilse Pm nasıl kullanılır bunu öğretmişler sana fenamı :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Maalesef ICQ ve forum arasındaki farkı algılamaktan aciz üyelerimiz mevcut. Ben uzunca bir zamandır gülemez oldum bu tür olaylara, eskiden fındık fıstık atardık bu tür durumlarda kahramanlarımıza, ama artık çok zor, maliyet çok yüksek olur. Neyse, lütfen rahatsızlık duymana yol açacak birşey olduğu zaman ilgili bölümün moderatörüne veya genel yöneticilerden birine pmden ulaşıp durumu anlat. Çok sık karşılaşacağını sanmıyorum aslında bu tür durumlarla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yo yoo suan yani forumdaki 2.günümde kimseyi şikayet etmeye niyetim yok..aslına bakarsanız o kadar sıcak karşılandım ki bırakalımda nefr bunlarda nazar boncuğu olarak kalsın.. hem belki emaleth bana ilerde terlik kullanma tekniklerini öğretir de kendi kendimi savunabilirim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Hiç değilse Pm nasıl kullanılır bunu öğretmişler sana fenamı :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Hmm ilginç bir bakış açısı... *!gülmekten yere düşmüştür ama işi entellektüelliğe vurarak çaktırmamaya çalışır*[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Nefr, 06 Şubat 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Maalesef ICQ ve forum arasındaki farkı algılamaktan aciz üyelerimiz mevcut. Ben uzunca bir zamandır gülemez oldum bu tür olaylara, eskiden fındık fıstık atardık bu tür durumlarda kahramanlarımıza, ama artık çok zor, maliyet çok yüksek olur. Neyse, lütfen rahatsızlık duymana yol açacak birşey olduğu zaman ilgili bölümün moderatörüne veya genel yöneticilerden birine pmden ulaşıp durumu anlat. Çok sık karşılaşacağını sanmıyorum aslında bu tür durumlarla. gelsin kızlar kızlar gelsin. oh oh daha gelsin. Bu tür durumlar azalır. Ne yapsınlar. Kız görmediklerinden, böyle bir durumda abalaşıyor çocuklar. 1- Daha çok kız gelsin. 2- Forumları mirc zannedenler (asl tipleri mesela) azalsın. Ümit ediyorum.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 asl falan hikaye ya kingofchaos açılmıyo ona yanarım ben :([hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Bonecrusher, 06 Şubat 2003 18:08 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 06 Şubat 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Maalesef ICQ ve forum arasındaki farkı algılamaktan aciz üyelerimiz mevcut. Ben uzunca bir zamandır gülemez oldum bu tür olaylara, eskiden fındık fıstık atardık bu tür durumlarda kahramanlarımıza, ama artık çok zor, maliyet çok yüksek olur. Neyse, lütfen rahatsızlık duymana yol açacak birşey olduğu zaman ilgili bölümün moderatörüne veya genel yöneticilerden birine pmden ulaşıp durumu anlat. Çok sık karşılaşacağını sanmıyorum aslında bu tür durumlarla. gelsin kızlar kızlar gelsin. oh oh daha gelsin. Bu tür durumlar azalır. Ne yapsınlar. Kız görmediklerinden, böyle bir durumda abalaşıyor çocuklar. 1- Daha çok kız gelsin. 2- Forumları mirc zannedenler (asl tipleri mesela) azalsın. Ümit ediyorum.[hline] Ben şaka olsun diye yazdım of be offf [hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Prawler insanları kötü tarafa yönlendiriyosuni kılcım nerde :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Nerde lan benim kılıcım :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 al buyur benimkini kullan.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoş geldin sefa geldin..[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Saolun valla tekrar tekrar canlarım benim ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Angelica, Rugratsteki sinir kız değil miydi?[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bir cok kitapta geçmesinin yanında ben anathema'nın benim icin özel bi sarkısının isminden dolayı pepeworld de bu nick i kullanıyorum.. ayrıca bone evet anımsar gibiyim de pek de tatlı bi kız diildi sankim hatta sürekli muruzluklar yapan saçları iki yanından tokalı kız diilmiydi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Angelica, 06 Şubat 2003 21:26 tarihinde demiş ki: bir cok kitapta geçmesinin yanında ben anathema'nın benim icin özel bi sarkısının isminden dolayı pepeworld de bu nick i kullanıyorum.. ayrıca bone evet anımsar gibiyim de pek de tatlı bi kız diildi sankim hatta sürekli muruzluklar yapan saçları iki yanından tokalı kız diilmiydi? sinir dedim zaten.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum bu konuda; Selam bayan, merhaba tatlım-yavrum-bayan türevi özel mesajlar atmayın.. eğer amacınız sıcak bir karşılamaysa buraya mesaj yazabilirsiniz böylece hem benden bi öpücük hemde pepe sıcak karşılama komitesine bi katkınız olur ki benim en sevdigim yanınız bu oldu.. hadi benim canlarım lütfen rica mı uygulayın..hem eminimki hicbiriniz yeni gelen bi kullanıcıya /selam/ diye pm atmamıştır daha önce.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bone pardon şirin anlamışım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Abi biz kız görüpte karimanızı yerlere çalıp çiğnetmenin bi alemi yok - lafım sana diil angelica yanlış anlama olmasın - abi biraz sakin ya heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Uahahaha Diğerleri bir yere kadarda işte bu son noktayı koydu. Hadi diyelimki her önünüze gelen potansiyel kıza asılacaksınız bari bunu adam gibi yapın be. Nedir bu benden uzak dur diye özel bir çabamı. Az gelişmiş ülkemin az gelişmiş insanları sizi said: Angelica, 06 Şubat 2003 21:48 tarihinde demiş ki: merhaba tatlım-yavrum[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 11, evet evet on bir tane mesajım var artık.. ne diyim ben size canlarım rica ettikçe üstüme geliyosun ama.. ve size bi sır bunlardan sadece bir tanesi normal bi mesajdı biliyomusunuz..oda Nico'nundu. hayır eğer özgüvenim olmasa adlarını ve mesajlarını yazıcam, hep beraber gülücez eğlenicez belki title bile alırlar bu konuda ama tekrar sölüyorum lütfen beyler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Senin amacın ne bunları kışkırtmakmı? sen buraya yazdıkça sen daha çok tepki verdikçe onlarında hoşuna gidiyo belliki devam ediyolar. İki dakka hiç bişey söleme adamlar bıkar gider zaten. Pepelek bu halleremi düşcekti ya nerde benim kılıcııım[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hiç birine pm den cevap vermedim Ardeth bunu bil ilk önce ayrıca nasıl tepkimi gösterebilirim ki ricayı da tepki olarak görüyosan bilemicem..benim tek hatam sanırım ilk mesajımdaydı.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Senin hatam hala bu olayı forumlara taşımanda, eğer bi şikayetin farsa pmden adminlere ilet ha hayır yoksa burda niye rica ediyosun 20 kere anlayabilen varsa anlamıştır eminim anlayamanlar içinde yapabilceğin hiç bir şey yok forumlarda yazarak.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Angelica, 06 Şubat 2003 17:46 tarihinde demiş ki: yo yoo suan yani forumdaki 2.günümde kimseyi şikayet etmeye niyetim yok..aslına bakarsanız o kadar sıcak karşılandım ki bırakalımda nefr bunlarda nazar boncuğu olarak kalsın.. hem belki emaleth bana ilerde terlik kullanma tekniklerini öğretir de kendi kendimi savunabilirim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dediğim bu işte yanlış anlama beni, zaten bi kere ricada bulunmuşun anlayan anlamıştır anlayamayacak olanlarıda varsa onları kendi hallerine bırak bi süre sonra hevesleri söner yani kafana takma üzme kendini.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.