Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slipknot'tan gizemli klip

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

slipknot before I forget e de klip çekti ve klipte grup üyeleri maskesiz...
ama yüzler gözükmüyor tabiki..
arada gözler ve suratlarının bazı bölümleri kısa kısa gözüksede tanıncak deiller ama daha önce burda açtığım topic de maskesiz hallerinden çıkarabilio insan kim kimdir die..

indrn seve seve izleyn (www.urbanchaosvideos.com)

Türkçem kötü sanrm..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4kb/sn hızla ınıyo bu nedir
kahrolası yurtdısı cıkısları yada lanet urbanchaos

edit: kapadım onu emule'den buldum sımdı aynı dosyayı cekıyorum. Yorum yapmam lazım illa :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 29 Mayıs 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grup maske olayinin hizla b.kunu cikarma yolunda ilerliyor her dakka ahanda bakin cirdik aa bakin biraz gosterdik yapiolar sikmaya basladi gosterceklerse kiss gibi bikerede yapsinlar yada kapatip hiç gostermesnler[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Heffer,Vol. 3: (The Subliminal Verses) slipknot dinlemeye baslmak ıcın uygun bi album degıl aslında. Neden degil cunku adamlar daha oncekı albumlerıne gore baya degısık bı album yaptılar son albumlernı. O yüzden begendım dınlıyıcem dıyosan mate feed kill repeat albumlerını yada self title albumleri ile baslamanı öneriyorum. Iowa'yıda dinlemelisin tabiiki.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 01 Haziran 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
Heffer,Vol. 3: (The Subliminal Verses) slipknot dinlemeye baslmak ıcın uygun bi album degıl aslında. Neden degil cunku adamlar daha oncekı albumlerıne gore baya degısık bı album yaptılar son albumlernı. O yüzden begendım dınlıyıcem dıyosan mate feed kill repeat albumlerını yada self title albumleri ile baslamanı öneriyorum. Iowa'yıda dinlemelisin tabiiki.

bu albümü iyice bi sindireyim, çekecem diğerlerini de o zaman:) hepsini birden çekersem yarım yamalak dinleyecem, çok zamanım yok zaten sadece yolda müzik dinleyebiliyorum.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

aslında itiraf ediorum sadece sonunu yakaladım :P
onda da düz klipti valla.

bi spit it out gibi bişiy olsun böyle korku filmlerine referans versin, çıldııır ortamı olsun.gönül ister, arcane ister.göremedim, yakalayamadım o son 1 dakikalık izlediğim kısımda onu eheh.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cyn1cal, 01 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
Slipknot mı geçiniz bögh :)

hmm tmm ozur diliyoruz senden lutfen kitleyn su topici

said:
Bloodless, 02 Haziran 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
Her zamanki gibi suratlar gizemli. Şarkı zaten güzel Klipte hoş olmuş. Birde Istanbul'a Geleceklerini duydum bu başlık altında sorayım dedim? Ne kadar doğru? ne zaman?

hiç sanmam ama olas guzel olur[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

klibi mtvde izledm soyledgm gibi grup iice bu isin b.kunu cikardi ama giklir fena diil gerci kenara asmislar maskeleri flan ama cidden gruun bu isi reklam olarak kullanmasi çirkim olmus[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne reklamı arkadaslar niye reklam yapsınlar maskelerı cıkarıp

Bu adamların unmasked photoları zaten ınternette var.

Clipede bi gizem bi enteresanlık katmıs ıste cokda guzel olmus degisik farklı olmus.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...