BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 slipknot before I forget e de klip çekti ve klipte grup üyeleri maskesiz... ama yüzler gözükmüyor tabiki.. arada gözler ve suratlarının bazı bölümleri kısa kısa gözüksede tanıncak deiller ama daha önce burda açtığım topic de maskesiz hallerinden çıkarabilio insan kim kimdir die.. indrn seve seve izleyn (www.urbanchaosvideos.com) Türkçem kötü sanrm..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya 4kb/sn hızla ınıyo bu nedir kahrolası yurtdısı cıkısları yada lanet urbanchaos edit: kapadım onu emule'den buldum sımdı aynı dosyayı cekıyorum. Yorum yapmam lazım illa :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 29 Mayıs 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 grup maske olayinin hizla b.kunu cikarma yolunda ilerliyor her dakka ahanda bakin cirdik aa bakin biraz gosterdik yapiolar sikmaya basladi gosterceklerse kiss gibi bikerede yapsinlar yada kapatip hiç gostermesnler[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla ben sabit 22-25 ile indrdm : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lan sersefil oldum emule de bile 6yla 7 ile falan geliyo. hay ben bole kablonetin...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu şarkının giriş riffi In Flames - Watch Them Feed den (ç)alıntı farkettiyseniz...[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Klip çok çok iyi olmuş bence. Sıradışı fakat çok güzel. Bayıldım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şimdi bi baktım 2 şarkıyada Infernalcanın dedigi gibi ciddi anlamda benzıyo giriş[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu topiği gördüm, sonra klibi ucundan gördüm, iyice merak ettim nedir bu adamlar diye (isimlerini duyduydum) sonra soulseekten bağlandım infernala çektim son albümlerini, güzelmiş yaw:) albüm bitsin klibi de çekeyim barim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 görmedim ama güzel diolar arkadaşlar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Heffer,Vol. 3: (The Subliminal Verses) slipknot dinlemeye baslmak ıcın uygun bi album degıl aslında. Neden degil cunku adamlar daha oncekı albumlerıne gore baya degısık bı album yaptılar son albumlernı. O yüzden begendım dınlıyıcem dıyosan mate feed kill repeat albumlerını yada self title albumleri ile baslamanı öneriyorum. Iowa'yıda dinlemelisin tabiiki.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn1cal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Slipknot mı geçiniz bögh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iowa en bomba albumleridir bana gore[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: BlaCk, 01 Haziran 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Heffer,Vol. 3: (The Subliminal Verses) slipknot dinlemeye baslmak ıcın uygun bi album degıl aslında. Neden degil cunku adamlar daha oncekı albumlerıne gore baya degısık bı album yaptılar son albumlernı. O yüzden begendım dınlıyıcem dıyosan mate feed kill repeat albumlerını yada self title albumleri ile baslamanı öneriyorum. Iowa'yıda dinlemelisin tabiiki. bu albümü iyice bi sindireyim, çekecem diğerlerini de o zaman:) hepsini birden çekersem yarım yamalak dinleyecem, çok zamanım yok zaten sadece yolda müzik dinleyebiliyorum.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 slipknot dinlemeye başlanılacak olunursa slipknot albümünden başlanılmalı bence şarkı süper de klip için aynı şeyi söyleyemeyeceğim[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 niye abi ya şahane olmuş bence klipte :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aslında itiraf ediorum sadece sonunu yakaladım :P onda da düz klipti valla. bi spit it out gibi bişiy olsun böyle korku filmlerine referans versin, çıldııır ortamı olsun.gönül ister, arcane ister.göremedim, yakalayamadım o son 1 dakikalık izlediğim kısımda onu eheh.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 klipte tek sevdiğim yer başlangıcı sadece gerisi yalan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arcane bence urbanchaosdan bi indirip izle derim tamamını. Bence cok farklı ve guzel olmus yanı. Bu arada Coreyin saçlar multicolored olmuş eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 niye ya klip güzel bence duality kadar gaz wermesede masayı kırmanıza sebep olmasada güzel bi klip.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şarkı güzel de klip bayıyıor cidden , heriflerin suratlarını merak etsem gözleri dört açıp izlerim belki de :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Her zamanki gibi suratlar gizemli. Şarkı zaten güzel Klipte hoş olmuş. Birde Istanbul'a Geleceklerini duydum bu başlık altında sorayım dedim? Ne kadar doğru? ne zaman?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: cyn1cal, 01 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Slipknot mı geçiniz bögh :) hmm tmm ozur diliyoruz senden lutfen kitleyn su topici said: Bloodless, 02 Haziran 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Her zamanki gibi suratlar gizemli. Şarkı zaten güzel Klipte hoş olmuş. Birde Istanbul'a Geleceklerini duydum bu başlık altında sorayım dedim? Ne kadar doğru? ne zaman? hiç sanmam ama olas guzel olur[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 klibi mtvde izledm soyledgm gibi grup iice bu isin b.kunu cikardi ama giklir fena diil gerci kenara asmislar maskeleri flan ama cidden gruun bu isi reklam olarak kullanmasi çirkim olmus[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya ne reklamı arkadaslar niye reklam yapsınlar maskelerı cıkarıp Bu adamların unmasked photoları zaten ınternette var. Clipede bi gizem bi enteresanlık katmıs ıste cokda guzel olmus degisik farklı olmus.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar