Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Takıldı

Promecium

Öne çıkan mesajlar

:)

Amerikan başkanı Türk olduğunu pek sanmıyorum. O bir masonlu yahudidir. (Aman Yahudi karşıtı değilim)

Kızılderililer Türk olabileceğine dair kanıtlar var. Kesin değildir..

Evlis'i bilmem..

[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi---

[Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 02 Haziran 2005 09:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 02 Haziran 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızılderililerin türk olduunu şu şekilde savunuorlar kıtalar birleşikti zamanında ve bazı boylar buralar göç etti yerleştiler.Yaşayış biçimleride türklere benzedii için Kızılderililerinde türk olduu varsayımlar arasında ama elle tutulur kanıtlar yok sonuçta[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha Masonlu Yahudıymıs vaşington
mason neresı acıba harıtada bana mason ulkesınının o zamankı yerını ısaretlıyene gazoz kapagı verıyorum bende bu arada
yada akrısık fılanmı yoksa bu mason yanı
usta bıze ordan 2 masonlu cek veya bana bır dondurma ama ıcınde bol masonlu olsun gıbı bısımı bu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızılderililer Türktür. Neden mi? İşte nedeni:

Türkler olarak mangalı çok sever ve mangal muhabbetlerine bayılırız değil mi? E kızılderililerde mangallardan çıkan dumanlarla haberleşiyordu.

Demek ki neymiş Kızılderililer Türkmüş. Neil Armstrong'un Türk olduğuna dair kanıtlarımı ise daha sonra uydurucam. Ay pardon açıklıycam.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

meluncanlar diye türk olduğunu iddia eden bir topluluk var abd de . sayılan isimler meluncan midir bilemem ama adamlar zamaninda ticaret filolariyla gelen ve bildigim kadariyla fransizlara destek icin gonderilen osmanli askerlerine kadar dayandiriyorlar soylarini . turk kurultayına bile katiliyor adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Neil armstrong ilk aya ayak bastiginda orda piknik yapan bir aile görmüs. Mangal yakiyorlarmis ve aralarindan nispeten daha uzun boylu killi ve erkek olani çizgili pijama alti ve atlet giyiyormus. Teoride suymus:

Eskiden ay dünya ile birlesikmis o sirada Türklerin bir kismi orta asyadan oraya göçmüs ve ay ayrildiktan sonrada orda üremeye ve yasamaya devam etmisler.
Neil'in onlarla çig köfte ve sucuk yedigi de rivayetler arasindaymis.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

ayın dunyadan kopmus olma olasılıgı var gercekten (first impact-NGE eheh)

turkelr astronomıde cok ıyıdı zaten mınarelerden yapılan fuzelerle yedı gezgene nam saldılar sonra devlet gerıeldıgı ıcın astronomı butcesını kıstı olay bu

zaten uzaylılar da turktur zamanında dunyaya 3-4 numune bırakalım soydaslarımızdan bakalım dogal hayata ansıl adapte olucakalr dıye bızı buraya bırakmıstır atalarımız sonrada burda unutmuslardır (her ssavasımızda nedense beyaz bı ısık vardır tarıhte neden acıba :P)
bır dahakı tartısma konumuz outer rım dekı turk varlıgı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

tarıhın en buyuk soykırımını yapan ABD lıler
Tarıhın en buyuk hayvan ıhlallerını yapan ABD lıler
tarıhın en kabarık ınsan hakları ıhlallerı ABD nın
Isarla ıdam cezasına devam eden bı ABD kaldı
Azınlıklarının asımıle olması ıcın en cok caba gosteren ABD
Etnık kokenlere saygı duymıyan bı ABD var
20-21. yy dakı her terorıst eylemın ardında ABD ımzası var

ama bu sucları yapmayın ayıp dıye vaaz evren yapanlara savas acan veya ultımatom veren gene ABD ee ben ne anladım bu olaydan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün evren Türktür ve jediler mücahittir, bu durumda George Lucas (Aslen Cüneyt Yokaz) da Türktür.

O Türktür bu Türktür, yalan bunlar. Neredeyse "O onun elini sıktı Türk" diyecekler, işkembeden atması bedava.

Amerikalıların Türklerle bir alakası yoktur. Türklerin Orta Asya'dan yalel yalel çıkıp dağıldıkları doğrudur, ama bu tüm dünyanın Türk olduğu anlamına gelmez. Netekim dünyanın her yerine de gitmediler.

Kızılderililerin Türk kökenli olduğuna dair iddialar var, mantıklı olabilir, ama kesin kanıt yok. O halde "Kızılderililer de Türktüüü" diyemeyiz.

Kafaya takılacak bir şey yok. Sen Türk müsün? Türksün. Yeter o sana, ne takıyorsun ki kalanın kafaya.

Saygılarımla, (ben de Türküm)[signature][hline]DELİ HACI: Hacı rolünü üstlendiği tiyatro oyununda replikler karışınca akıl sağlığını yitiren şahsiyet
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kızıl derililerin Türk olduğuna inanıyorum zaten kanıtıda çok fazla sizi. Dierlerini bilmem[signature][hline]Kürde fırsat verme ya Rabb, dehre sultan olmasın.
Ayağın sıksın çarık asla iflah olmasın,
Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın,
Ol çeşmeden gavur içsin, Kürde nasip olmasın...
Yavuz Sultan Selim...

Yeni Forum SitemizAçlıdı
Sosyal ağlarda paylaş

Eski Türk Kültürü'nün ayrılmaz bir parçası olan ve Türkler'in atası olduğu kabul edilen "Gök-Börü" (Gök-Kurt) kim ya da kimleri dersiniz ?...

Dünya haritasını önünüze koyup; Eski Türkler'in yaşadıkları Orta Asya ile Dogon Kabilesi'nin yaşadığı Afrika'nın Mali Cumhuriyet'nin bulunduğu yerleri bir karşılaştırmanızı öneririm. Birbirlerini ömüleri boyunca hiç görmemiş, hatta birbirlerinden haberleri bile olmayan bu iki ayrı toplumun atalarını "Kurt sembolü"yle mitolojilerinde dile getirmiş olmaları nasıl bir mantıkla açıklanabilir. Belki de başka toplumlarda da aynı sembol kullanılmış olmasaydı tesadüfle... Ama sadece bir örnek verelim: Eski Roma Mitolojisi'nde Romüs ve Rumülüs kardeşleri emziren hangi hayvandı?[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...