Promecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 BAzı tarihçiler diytorki amerikanın ilk başkanı waşinton D: türkmüş sonra kızıl derililer ve elvis presli de türkmüş sizce doğrumu bu?[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :) Amerikan başkanı Türk olduğunu pek sanmıyorum. O bir masonlu yahudidir. (Aman Yahudi karşıtı değilim) Kızılderililer Türk olabileceğine dair kanıtlar var. Kesin değildir.. Evlis'i bilmem.. [signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 02 Haziran 2005 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 02 Haziran 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 öyle rivayetler var. türk olsa ne olur ki[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kızılderililerin türk olduunu şu şekilde savunuorlar kıtalar birleşikti zamanında ve bazı boylar buralar göç etti yerleştiler.Yaşayış biçimleride türklere benzedii için Kızılderililerinde türk olduu varsayımlar arasında ama elle tutulur kanıtlar yok sonuçta[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Pigmeler hariç tüm Dünya Türk'tür. Bir rivayete göre Asya'dan göç eden azgın bir Türk boyunun pigmelere de el attığı varsayılıyor. Bize kalsa herkes Türk olacak bu gidişle :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 allah türktür gibi söylentilerde var...doğrumudur acaba?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahahaha Masonlu Yahudıymıs vaşington mason neresı acıba harıtada bana mason ulkesınının o zamankı yerını ısaretlıyene gazoz kapagı verıyorum bende bu arada yada akrısık fılanmı yoksa bu mason yanı usta bıze ordan 2 masonlu cek veya bana bır dondurma ama ıcınde bol masonlu olsun gıbı bısımı bu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 goralı bunlar goralı:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Kızılderililer Türktür. Neden mi? İşte nedeni: Türkler olarak mangalı çok sever ve mangal muhabbetlerine bayılırız değil mi? E kızılderililerde mangallardan çıkan dumanlarla haberleşiyordu. Demek ki neymiş Kızılderililer Türkmüş. Neil Armstrong'un Türk olduğuna dair kanıtlarımı ise daha sonra uydurucam. Ay pardon açıklıycam.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol selamon lol[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 meluncanlar diye türk olduğunu iddia eden bir topluluk var abd de . sayılan isimler meluncan midir bilemem ama adamlar zamaninda ticaret filolariyla gelen ve bildigim kadariyla fransizlara destek icin gonderilen osmanli askerlerine kadar dayandiriyorlar soylarini . turk kurultayına bile katiliyor adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Abraham Lincoln Melucan'dı, Türk olduğunu iddia etmişti.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bana ordan bı masonlu yahudi bide melucanlı redman cek dostum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Melucanlı o da güzel ilk defa duydum hadi hayırlısı bakalım bizim kollarımız bitmez :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Natural, 02 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: goralı bunlar goralı:) :D[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yahu o değil ben lise sonda iken hoca demişti bunlar türk diye kanıtlar var demişti.Kadın manyaqın tekiydi aklını tarihle bozmuştu o derece psikopat tarihçi idi yani kadın boyle dedi[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Neil armstrong ilk aya ayak bastiginda orda piknik yapan bir aile görmüs. Mangal yakiyorlarmis ve aralarindan nispeten daha uzun boylu killi ve erkek olani çizgili pijama alti ve atlet giyiyormus. Teoride suymus: Eskiden ay dünya ile birlesikmis o sirada Türklerin bir kismi orta asyadan oraya göçmüs ve ay ayrildiktan sonrada orda üremeye ve yasamaya devam etmisler. Neil'in onlarla çig köfte ve sucuk yedigi de rivayetler arasindaymis.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ayın dunyadan kopmus olma olasılıgı var gercekten (first impact-NGE eheh) turkelr astronomıde cok ıyıdı zaten mınarelerden yapılan fuzelerle yedı gezgene nam saldılar sonra devlet gerıeldıgı ıcın astronomı butcesını kıstı olay bu zaten uzaylılar da turktur zamanında dunyaya 3-4 numune bırakalım soydaslarımızdan bakalım dogal hayata ansıl adapte olucakalr dıye bızı buraya bırakmıstır atalarımız sonrada burda unutmuslardır (her ssavasımızda nedense beyaz bı ısık vardır tarıhte neden acıba :P) bır dahakı tartısma konumuz outer rım dekı turk varlıgı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Meluncan'lar Turk olduklarini soyluyorlar, Baris Manco bir belgesel yapmisti bunlarla ilgili. ABD'de ise devletten tepki gordu bunlar ve buyuk oranda pasifize edildiler. Zaten ABD'de amerikan tarzi yasam disindaki bir yolun guclenmesine asla musaade edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tarıhın en buyuk soykırımını yapan ABD lıler Tarıhın en buyuk hayvan ıhlallerını yapan ABD lıler tarıhın en kabarık ınsan hakları ıhlallerı ABD nın Isarla ıdam cezasına devam eden bı ABD kaldı Azınlıklarının asımıle olması ıcın en cok caba gosteren ABD Etnık kokenlere saygı duymıyan bı ABD var 20-21. yy dakı her terorıst eylemın ardında ABD ımzası var ama bu sucları yapmayın ayıp dıye vaaz evren yapanlara savas acan veya ultımatom veren gene ABD ee ben ne anladım bu olaydan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kızılderililerin Türk kökenli olabileceklerine dair kanıtlar var. Ama Elvis Presley ve Amerika Birleşik Devletleri başkanı Washington'un Türk olması imkansız bence.[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bütün evren Türktür ve jediler mücahittir, bu durumda George Lucas (Aslen Cüneyt Yokaz) da Türktür. O Türktür bu Türktür, yalan bunlar. Neredeyse "O onun elini sıktı Türk" diyecekler, işkembeden atması bedava. Amerikalıların Türklerle bir alakası yoktur. Türklerin Orta Asya'dan yalel yalel çıkıp dağıldıkları doğrudur, ama bu tüm dünyanın Türk olduğu anlamına gelmez. Netekim dünyanın her yerine de gitmediler. Kızılderililerin Türk kökenli olduğuna dair iddialar var, mantıklı olabilir, ama kesin kanıt yok. O halde "Kızılderililer de Türktüüü" diyemeyiz. Kafaya takılacak bir şey yok. Sen Türk müsün? Türksün. Yeter o sana, ne takıyorsun ki kalanın kafaya. Saygılarımla, (ben de Türküm)[signature][hline]DELİ HACI: Hacı rolünü üstlendiği tiyatro oyununda replikler karışınca akıl sağlığını yitiren şahsiyet Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Cok basite indirgersek olay sudur: Kizilderililer ve Turklerin atalari ayni toplum olabilir, ama o kadar eski bir devirde henuz Turk, Japon,Yunan vs. gibi millet ayrimlari gerceklesmemisti buyuk ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi ben kızıl derililerin Türk olduğuna inanıyorum zaten kanıtıda çok fazla sizi. Dierlerini bilmem[signature][hline]Kürde fırsat verme ya Rabb, dehre sultan olmasın. Ayağın sıksın çarık asla iflah olmasın, Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın, Ol çeşmeden gavur içsin, Kürde nasip olmasın... Yavuz Sultan Selim... Yeni Forum SitemizAçlıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Eski Türk Kültürü'nün ayrılmaz bir parçası olan ve Türkler'in atası olduğu kabul edilen "Gök-Börü" (Gök-Kurt) kim ya da kimleri dersiniz ?... Dünya haritasını önünüze koyup; Eski Türkler'in yaşadıkları Orta Asya ile Dogon Kabilesi'nin yaşadığı Afrika'nın Mali Cumhuriyet'nin bulunduğu yerleri bir karşılaştırmanızı öneririm. Birbirlerini ömüleri boyunca hiç görmemiş, hatta birbirlerinden haberleri bile olmayan bu iki ayrı toplumun atalarını "Kurt sembolü"yle mitolojilerinde dile getirmiş olmaları nasıl bir mantıkla açıklanabilir. Belki de başka toplumlarda da aynı sembol kullanılmış olmasaydı tesadüfle... Ama sadece bir örnek verelim: Eski Roma Mitolojisi'nde Romüs ve Rumülüs kardeşleri emziren hangi hayvandı?[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar