behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 e sheep de olmasa mage 1v1 dışında pve almasın yani.poly falan hiç kalkmasın yapması hep keyifli hemde çok kullanışlı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 shammy olmasa horde da ne klas var pala lara warriorlara karşı gelicek heallıcak res licek ?şaman bende kuvvetli olmalı çünkü horde nin Lokomotifi.Gerisi zaten ally dada var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: behran, 05 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: shammy olmasa horde da ne klas var pala lara warriorlara karşı gelicek heallıcak res licek ?şaman bende kuvvetli olmalı çünkü horde nin Lokomotifi.Gerisi zaten ally dada var. hordeum ama cıdden shamanın owerpower olmasına cok iyi diyenlere uyuz oluyorum.. blink olayına gelınce bırılerı soyledi, cloth degil "paper" magei stunlockla , 1-2 kac darbeyle indirmek tabi guzel olyuor.. dogru oda kalkmalı mage daha 1 spelli bitiremeden direkt kesmelisinz hak veriyorum sizede.. tabi mage cunki en fazla dmg vuran, dogru ae ile cokguzel dmg verebiliyoruz ama iyi gearlı bir warrior, ve rogue single targeta bize geregınden fazla yaklasyıor bu konuda. ee biz sırf snler icinde olumcul dmg verebilemk ıcın sectık bunun ıcın "paper" giyiyoruz...[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mage zaten şu anda pvp'si en güçlü class'ler arasında. buna bir de invisibility'i ekleyince gerçekten güçlü olabilir. tabi nası ekleyeceklerini görmeden konuşmak hata. belki bişilerini nerflicekler belki dezavantaj koyacaklar invisibility olduktan sonra 5 dakkalığına manası dolmucak falan (salladım tamamen)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 O görünmezliği mage e değil warlocka getirmelilerki warlocklar mobluktan çıkıp class olsun =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: _Dalamar_, 05 Haziran 2005 01:25 tarihinde demiş ki: O görünmezliği mage e değil warlocka getirmelilerki warlocklar mobluktan çıkıp class olsun =) bence warlock'lar fena diil ya. bi mage veya priest kadar güçlü olmasa da bi warrior ve hunter kadar da ezik değiller.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 priestin blackoutu magein impactiyle aynı şey niye kaldırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Allah aşkına son 4 patch'tir magelere "Mage Armor"dan başka ne eklendi? Hiç sesimizi çıkardık mı? Hatta "Sheep" nerflendi, yine sesimizi çıkarmadık. Bir invisibility eklenecek diye amma laf ettiniz. Invisibility magelere eklenecek ve bizde über olacaz. Mages will own j00!!11 eod.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Gangren, 04 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Abi, Sheep kalksın nedir o koyun oluyoruz, çok saçma.. Pom'da kalksın, ne demek abi insta cast spell?!?11biribir Invisibility zaten yok.. Üstüne üstlük Fireball nedir abi ya? Adamlar 1k crit vuruyorlar o da kalksın, sonra Fireblast nedir? Yani ne demek insta 600 - 700 normal damage? O da kalksın.. Hele o Pyroblast yok mu? Kesin nerflenmeli abi, ne demek 6 saniye cast abi??! Olsun şööle 12 saniye falan cast, amennah.. Abi adamlar Frostbolt atıo, hem bilmemkaç saniye yavaşlıosun, hem damage yiosun? Nedir o ya? Kalksın abi kesinlikle.. Sonra abi adamlar Frost Nova yapıo, nedir abi o olay? Çok saçma o da kalksın veya olsun sadece 120 damage versin ama immobilize etmesin, saçma yani, kesinlikle kalksın.. Abi Arcane Missile diye bir olayları var, kaçıosun, orda bile vuruyor, olur mu abi ööle bişe? Kalksın!!11! Abi elemanlara melee vuruosun, shield açıolar abi.. Paladine o kadar laf edioruz, mage'lere de edelim abi. Utanmasalar immune olacaklar! Abi adamların instant ae'si var, ne demek abi, 20 kişiye vuruolar, über abi bu, olamaz, nerflensin, en fazla 3 kişiye vursun. Talent harcıolar insta yapıolar olur mu abi ööle şey? Bizde talent harcialım anasını satiim, 20 kişilik cleave olsun bizde? Olmaz abi, kalkacak.. Hele o wardlar nedir aaaaaabi? Onyxia gelio sana 3k fireball atıo, adamlar 500 manaya, 500'ünü absorb ediolar, olur mu abi ööle şey? Olmaz kabul etmiorum abi NERF NERF NERF.. Blizzard nedir abi? 1.2k damage, olamaz.. vs. vs. vs. Ne ile oynayacak mageler oyunu arkadaşlar? İstiosanız scorch, blink ve dampen magic ile 60 level kasabiliriz yani, sonuçta biz überiz değil mi? sen ne kadar cok saglam spell saydıgının farkındamısın .. kaçmak veya avantajlı bi konuma gecmek için .. 3 tane spelliniz var + bide invis gelirse nolcak .. buna karsın baska bi caster olan ve cloth giyine warlock da ne var die bi bakın isterseniz .. 1.5 sn cast i olan ki rogue ye karsı bu sure en az 6 sn (ölmessen tabi bu arada ) fear ee burda denge nerde sizce .. ? ki bide invis gelsin diebiliosunuz .. gerci bi warlock olarak gelsin de benim detect invisbility spell im en azından bi işe yarasın boş boş durmasın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Gangren, 05 Haziran 2005 03:35 tarihinde demiş ki: Allah aşkına son 4 patch'tir magelere "Mage Armor"dan başka ne eklendi? Hiç sesimizi çıkardık mı? Hatta "Sheep" nerflendi, yine sesimizi çıkarmadık. Bir invisibility eklenecek diye amma laf ettiniz. LOL sanki boost'a ihtiyacı var da mage'in. boost gelmedi diye sesinizi çıkarmamışınız. yahu bi susun fıstık gibi class'iniz var işte. invisibility'nin gelmesine daha çok var zaten[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eh gangren mage armor dan baska ne geldi diosun da, gelen sey tek basina yeter kurtarir sizi 1.7 ye kadar falan :p spell casting de 30% mana regen ne demek ya, main stat i spirit olan priestler 15% i icin 5 talent harcamak zorunda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Birşeyler ekleyeceklerse bir kaç class a birden eklesinler, mage den önce çok ezik classlar var ortada. O forumda bide invis i koyabiliriz bi ara ama magelerin game contenti atlamalarını istemiyoruz yazmış, altına biri evet bu oyunda game content i sadece rogue ve biz druidler atlayabilir demiş lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bencede koyulmalı invis ama pvp de böle tam ölcekken invis atan mageler görmek de istemiyorum.oyunu çivisi çıkar yani. ayrıca invis wc3 tede vardı(gerçi o sorceress ama olsun)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mage Armor sadece MC, Onyxia gibi uzun encounter olan instancelarda iyi arkadaşlar, bilmiyorum farkında mısınız? Priest demişsiniz, adamlar 15 saniyede bir 942 extra HP ile gezen, Inner Fire ile Leather class gibi dolaşan arkadaşlar. Warlock demişsiniz, adamların main statları SPI değil STA. Ve ek olarak Blood Pact ile, 42 extra STA alıyorlar. Armorlarını ve HP regenlerini artıran büyüleri var. Oyuna eklenecek olan invisibility, bizim sadece survivability'mizi artırmak için.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Warriorda Demişiz...[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Pvp de çalışmasın ozaman invis, nası bir survival arttırma olabilirki? zaten rogue hidden kendiğinde direk kaç class yeri öpüyor, bide şimdi hunterların detect hiddenla magemi araması lazım lol ,kaldıki mage bi burst dmg ile hunter ı öldürüyor bide görünmez başlamak e yuh.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Öyle bir talent sunmuşlarsa size kullanıcaksınız Reno :) Bizde o da yok, biz napalım :P[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Bonecrusher, 04 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: warcraft dünyasında (warcraft 1, 2, 3) büyücüler, polymorph, blizzard, summon water elemental gibi büyüleriyle tanınır. ama invisible olmak, warcraft oyunlarında büyücünün bir özelliği hiç olmamıştır. yoksa spy niyetine kullanırdık büyücüleri, supporter class olarak değil. bu yüzden warcraft dünyasına da ters bir durum. WC3 sorcecereres, slow/invisibility/polymorph atar...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hah abı benım BL rogue charım war adamlarda zaten koyun war nova war daha ne ıstıyorlar bıde ınvısmı werecekler zaten blink oluyorlar kacarken cok rahatlar , olsun bıde onu koysunlar ama mage e wermekle olmaz priest te warrıor a warlocka da wersınler hak gecmesın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben bir mage'yim ve pet olarak phoenix istiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Dengeyi bozar,saçma,gelmesin,mageyim,her dueli yenmenin zevki yok,farklı tatlar iyidir,tek kral varsa oda her zaman kasadır,kasa kazanır,düşünenler için gök yüzünde muziceler vardır[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: bejawe, 05 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Hah abı benım BL rogue charım war adamlarda zaten koyun war nova war daha ne ıstıyorlar bıde ınvısmı werecekler zaten blink oluyorlar kacarken cok rahatlar , olsun bıde onu koysunlar ama mage e wermekle olmaz priest te warrıor a warlocka da wersınler hak gecmesın :P seni sevmiyorum. kastım sadece sana değil , isyanım blizzard'a. "kacarken cok rahatlar" , arkadaşım nereye kaçıyoruz ya bi kitliyosunuz "adamlarda zaten koyun war nova war daha ne ıstıyorlar" , bunlar da güzel damage veren speller tabi. "mage e wermekle olmaz priest te warrıor a warlocka da wersınler hak gecmesın" , onu bilmem. arkadaşım , master of deception nedir ya. sen git stealthini moba kullan , adam kulağıma girdi ben hala adamı görmüyorum üzerimde buff var greater invisibility detection. nerflesinler o stealthi , allah olsa göremeyecek.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 shamanlar çok ezik şamanlara uçma özelliği eklesinler *!no offence*[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gangren survivability ni armor/hp bazinda dusunmen cok sacma, o is disable la olur; yoksa zaten avantajli durumda olan rakip icin cok bisey ifade etmez +1k hp, 1k armor vs. disable konusunda da zaten onde giden class oldugunuz icin vanish tarzi bi kullanima sahip olacak invisibility cok sacma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Wendigo, 04 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki: sheep de kalkarsa mage ler asla solo takilamaz. heleki lvl 45-50 den once. herkes fire immune ve magelerin cogu yuksek lvl lara kadar arcane/fire. ne fire immune u ya kimsede görmedim ben.bu aralar ya ballıyım yada iyi item var bu yüzden 5 atıştan 3 ü falan crit oluyo.kimsenin immune ettiğini görmedim.kesebilcemi paşa paşa kesiyorum fire la :)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar