Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü karne bahaneleriniz..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

said:
Chiptech, 07 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
"kimyayı yapamıyorum
e haliyle kimya uygulamayı da yapamadım.
fizii seviyorum ama hoca kıl (kırık gelmicek galba)
fizik uygulamacı da aynı hoca e yani.
biyolojici iyi ama geçirmedi işte beceremiyorum ben biyolojiyi. benden doktor olduğunu düşünsene eki eki.
matematikçi kaşar. (ciddi kadın 50 yaşına gelmiş bide)
geometrici bi kıyak geçmedi ya ilk dönem 5 ti sora düştü napalım şans..
analitikçiyi tanıyosundur zaten tanımayan adam yok onu babaaa. kadın sınav notlarını okicak zaman bulamıyo allahın cezası.."

yani bunu dersem nolur bilmiyorum hiç bahane uydurmicam bahanem hazır zaten:
"psikolojim bozuk."

zaten bölüm değiştiricem 5 tanesi silinicek mat, geo ve a. geo kalıcak onlardan da matematiği seneye verince gidicek bi geoyla a. geo kalıcak onları da yapıcaz bi türlü..

Hangi okul??[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

benim kırıkları ve bahanelerimi sayayım:

Fizik:Adam tam bir gerizekalı..odtü mezunu doğru düzgün türkçe konuşamazken derse abuk subuk ingilizce kelimeler katarak anlatım yapması da cabası..öğretmene defalarca yalvarıp bana konunun mantığını anlatmasını istememe rağmen formülleri sayıp beni susturan tam tipik mal bir öğretmen...

Kimya:hocamız geçen sene çok iyiydi ki tek 4 üm kimyaydı..ama bu sene çok garip.konuları çok hızlı ve anlamsız işleyerek geçiştiriyor...hiç bir şey öğrenemedim son sınav 1 alınca ilk 2 sınavın ortalamasını düşürdüm ve kaldım..

Edebiyat:manken olucak kadın gitmiş öğretmen olmuş..2-3 derste bir yaptığımız tartışmalarda sürekli olarak cahilliğinden faydalanarak ezdiğim için bana kıl...anlattığım kitabıki çok iyi anlatmıştım beğenmeyişi benim suçum değildi...sınavlarında sadece divan edebiyatı sorduğu için yapamadım..

Almanca:adam(yeni geldi bu sene hatta 2. döneme yakın geldi) geçen sene tüm konuları öğrenmişizde öyle lise 2 ye geçmişiz gibi davranarak konuları arka arkaya işledi...dersler nasıl geçti bir türlü bilemedim...

İngilizce:Kadir Has And. lisesinin iğrenç eğitimi..

Din:geçen senede bıraktı bu senede bırakıcak...beyinsiz herif geçen sene dualara anlamsız sesler topluluğu dediğim için bana hala kıl.tüm ödevlerim tam olmasına rağmen sürekli sözlülerimi kırmakta...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

hic bi bahane uydurmicam,gercekleri söylicem =P
su sekil olucak o'da kesin..
annem:''NIL BU NEEEAAA??''
''e .. sey ... hede... hödöö..''
*bi kac dakka soora... *

'' ya hepsi önyargili bu ipnelerin ,o kadar kastim bütün sene hala görmemisler!! onlarin kaybi ühüü
hem ayrica motivasyonumu zktilerr bütün sene boyunca..
ha bide hevesimide kirdilar , yetmiomus gibi masum duygularimla oynadilar!!''
annem:''sucu hep baskalarina atmaktan vazgecsen cocuum!!''
''peki anneeaa ,olan olmus dimi !? pisman diilim .. seneye kasariz artik (her sene ayni muhabbet)..[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 07 Haziran 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç unutmuyorum babamı kandırmıştım süper karne gelcek diye para istiyorum başka bişi değil dedim hediye olarak karne hediyesi tmm dedi vercem dedi o zmn da baya güzel bi paraydı karne günü gelmeden bi gün önce çantamı felan herşeyimi hazırladım
karne günü getirdim eve önce paraları demiştim annemlede konuşmuştum planım vardı
babam parayı verdi ben direk karneyi al dedim çantamı alıp ankaraya teyzemlere kaçmıştım otobüsle :) annem sonra bırak gitsin kafasını dinlesin fln demiş babam da sittirsin gitsin lan demiş hehe sonrada unutmuştu geldiğimde tekrar eve :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 4 ortalamanın altına sadece orta 2 de düşmüştüm o sene almanca din bide ingilizcem kırıktı.babamla olan diyaloğum şöyleydi:
ben:nbr bro?
o: iyi sen?
ben : iyi okul bitti işte?
o: (dalga geçer gibi)kaç kırık var lem?
ben:3 tane.eeee 1.si din...
tamda laf ağzımdayken
babam:hhehahahhahafahahahahfhahahh neee din mi? hahahhahahahahahahah...
böle bişiedi işte hiç bahane uydurmak zorunda kalmadım orta okul ve lisede sanırım.
üniversitede 1.1 de 2.60 sonra 1.2 de 0.7 ortalama gelincede bahane uydurmadım(ki bu ortalamalarla dönem tekrarı yedim) bahanem hazırdı ameliyat geçirmiştim sınav döneminde.ve bööle bugünlere geldim.:)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

[Bu mesaj ozkolous tarafından 07 Haziran 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 07 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
ben hiç unutmuyorum babamı kandırmıştım süper karne gelcek diye para istiyorum başka bişi değil dedim hediye olarak karne hediyesi tmm dedi vercem dedi o zmn da baya güzel bi paraydı karne günü gelmeden bi gün önce çantamı felan herşeyimi hazırladım
karne günü getirdim eve önce paraları demiştim annemlede konuşmuştum planım vardı
babam parayı verdi ben direk karneyi al dedim çantamı alıp ankaraya teyzemlere kaçmıştım otobüsle :) annem sonra bırak gitsin kafasını dinlesin fln demiş babam da sittirsin gitsin lan demiş hehe sonrada unutmuştu geldiğimde tekrar eve :)

Kermit süper sendende bu beklenir zaten klasik bir bahane olmamalı :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...