Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Vampyre Story

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
oha backgroundlar MI3 ün aynı AMANIIIIIIIN:D

yalvarırım oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın oyun patlak olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası o eski tadı veriyor diyebilirim, tabiki bir grim değil ama yakın. Espriler bazen tavan yapıyor ama bazen de çok zorluyor, her tıklamaya bir espri düşüyor neredeyse.

Klasik adv. oyunu. Bir güzelliği vampir özelliklerimizi kullanıp her şeyi yanımızda taşımamız gerekmiyor. Oyunun belirlediği bazı objelerin sadece yerini kaydedip, zamanı gelince yanlarına teleport olup kullanıyoruz. Aslında kulağa hoş gelse de praktikte fark yaratmıyor aslında çünkü herşey bilgisayar kontrollü. Birde o nesneyi alsak da, almasak da inv. de yer kaplıyor.

Hikayede güzel, sürüklüyor. Daha sonra birşeyler daha yazarım, spo vermeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oynıyacağım bu gün.
Gerçi ben çok fazla single oyun oynadığım için son günlerde, e birde yandan yandan hayat soktuğu içinde aslen pek fazla birşey oynayamıyorum.
Daha fallout 3 bitmedisırada kiloyla oyunum oldu.

Bu yıl single oyun konusunda güzel mi geçiyor yoksa banamı öyle geliyor.

Neyse birileri uzun uzun yorumlar yazsanada bu oyun hakkında okusak keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce başladım oyuna...

oyun fena değil. acaip bir Monkey island etkisi var. özellikle müziklerde.

sıpoylır

oyunda sinir bozucu olan omzumuzda gezen yarasanın herşeye yorum yapması ve ekranın çok alakasız yerlerinde eşyaların ve gidiş yönlerinin olması. onun yanında senaryo da çok sağlam sayılmaz. şimdilik en azından. hala şatodan kaçmaya çalışıyorum :)

Sosyal ağlarda paylaş

sonunda sınavlardan kafamı kaldırıp oynayacak zaman buldum
şimdilik güzel gidiyor oyun, bulmacalar çok zor deil (daha başlardayım gerçi)
oyunda gözüme batan şeyler hep teknik şeyler oldu, mesela çözünürlük ayarı yok, windowed mode da olmadığı için 22 inch monitörde hoş durmuyo, save ederken slot seçtirmiyo kendi otomatik save ediyo, böylece loada basınca sürüyle gereksiz save dosyası duruyo. ayrıca karakter hareket ederken az da olsa bi saçmalayabiliyo (oynanışı bozacak kadar deil)
oyun bana monkey island tadını, kalitesini pek veremedi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ben de başladım oyuna, Müzikler hoş, çizimler güzel olmuş, çözünürlük ayarı olmaması ve save ettiin yerleri seçememen kötü olmuş ama onun dışında rahat gayet. Froderick adlı yarasa abimiz oyuna ii tat katmış sırf kız olsa bayabilridi o cırtlak sesiyle sırf. =)

DAha başındayım tabi şatodan kaçamadım, o kadar da kolay gelmedi bana bulmacalar hani bıaz şeyleri öle deney deneye buldum veya bubudur die salladım da yine takıldım kaldım bazı yerlerd.e ÖLe olunca da oyundan çıkıorom başka zaman giriorum daha temiz bir zihinle daha ii oluo =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...