Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Çok mrk ettim soldat oynucam server varmı bu ülkede? yani cidden çook güzel bir oyun internetten indirip oynuosunuz basit ama zevkli:) oyunun kendisi zordur acik ehe Soldat indirmek için *Tık* Nebula hariç soldat serveri bilen saysın buraya ve oyunu kesinlikle indirin! botları bile var! müzikleride çok tatlı![hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 tadı kalmadı o oyunun. şiti çıktı yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 güzeldir ya 20 kişi oynamak:)[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 nebula war...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: jacabo, 19 May 2003 20:41 tarihinde demiş ki: nebula war...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Evet, kendilerinden daha iyi oynayanları banladıkları bir server olarak... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ehehs player=silencer abi koruyum abi seni dur gitme du sen olme silencer=Gerek yoktur.Ben banlarim onu simdi.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ahaha yoo ben gayet ıyı oynuyorum banlayan manlaayan yok ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: SilphatosIce_, 19 May 2003 20:49 tarihinde demiş ki: ehehs player=silencer abi koruyum abi seni dur gitme du sen olme silencer=Gerek yoktur.Ben banlarim onu simdi.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage :D[hline]www.gamerbug.com yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 nebulanın adresini ya biara sandwaves ı nvardı..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Sandwaves niye kapattiki ya ? Ayrica NBL ipleri Baglanti için ip numarasi: 212.58.3.206 Port 23100: Capture the flag Port 23073: Capture the flag Port 23000: Pointmatch[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: jacabo, 19 May 2003 20:41 tarihinde demiş ki: nebula war...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Tam Ben Dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 girmiyo[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Nebulanın serveri sık sık çöker sölim:) bide msgımda ne yazio:) nbl hariç eheh bence sandwawers dava açarken(snn ye açdı ya) orjinal olmayan oyun serverlerini kapadi soldat gibi[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Nebula çok ilginç yaa.Bugün pointmatch serverında oynuyorum.Adım Solufain gene.2 tane adam vardı.(3 kişiyiz zaten)adamlar biraz acemi sanırım.Ben pompalı tüfekle bir güzel katlettim adamalrı.Oynana haritada tek kişilik oynarken sürekli oynadığımdan iyi oynadığım bir harita(jungle sanırım adını unuttum)biraz sonra bi anda oyundan atıldım.Tepede hile yaptığından dolayı kicklendi yazıyordu(ingilizcesi tabi)ben ne hilesi yaptım hala merak ediyoum.Yani adamalrdan sonra girip onların 10-20 puan önüne geçmek yasakmı bu serverda.Şimdi giremiyorum Solufain adıyla(ad değiştirince girebilirmiyim bilmem.Capture the flag denedim oda takımlar 5-6 kişi olmadan zevkli olmuyor.Ben adamı yukarıda arıyorum bi baktım hrif alttan gidip bayrağı kapmış geri götürmüş)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 gayet hoş oyun ama worms a çok benziyo[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ben oynuyorum takılalım bi ara beraber[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 beyler bneim soldatımın versiyonumu fakrlıdır anlamadım girmeiyorum :( join dioru mbekliyorum bi saat yok tık..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bende yeni başladım ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben de oynuyorum NBL'da, adım "Rambo Dayı". Beklerim, :)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bi alısamadım gıttı eskıden soldatın oldugunu bılmezdık be ultımadan basımızı kaldırdık baktık nebulaya soldat gelmıs oynıyalım dedık daha adamı yurutemıyorum mıllet ucuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 oyunu merak edip ilk defa bugun bir oynayim dedim ama NBL serverinda inanilmaz fazla connection problem verdi , neden kaynaklaniyor olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben walla neo diye oynuyorum dasd bu arada neuro tanıdıgımmısın? pegasus ben[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: jacabo, 26 May 2003 17:43 tarihinde demiş ki: ben walla neo diye oynuyorum dasd bu arada neuro tanıdıgımmısın? pegasus ben[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Abi senin imza nereden.Ban çok tanıdık geldi bu söz.Bizim manyak hocalardan biri söyleyip duruyordu.Konuyla alaka yok ama çok merak ettim[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hee hocadan duydum ::) napcan nerden buldugumu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Solufain, 25 May 2003 21:48 tarihinde demiş ki: Nebula çok ilginç yaa.Bugün pointmatch serverında oynuyorum.Adım Solufain gene.2 tane adam vardı.(3 kişiyiz zaten)adamlar biraz acemi sanırım.Ben pompalı tüfekle bir güzel katlettim adamalrı.Oynana haritada tek kişilik oynarken sürekli oynadığımdan iyi oynadığım bir harita(jungle sanırım adını unuttum)biraz sonra bi anda oyundan atıldım.Tepede hile yaptığından dolayı kicklendi yazıyordu(ingilizcesi tabi)ben ne hilesi yaptım hala merak ediyoum.Yani adamalrdan sonra girip onların 10-20 puan önüne geçmek yasakmı bu serverda.Şimdi giremiyorum Solufain adıyla(ad değiştirince girebilirmiyim bilmem.Capture the flag denedim oda takımlar 5-6 kişi olmadan zevkli olmuyor.Ben adamı yukarıda arıyorum bi baktım hrif alttan gidip bayrağı kapmış geri götürmüş)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Ana bende o kick olayı bi bende oluo sanıyordum??? allah allah ip n deeştiricen tek çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar