Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sen daha silme logları.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence -1 iki haftadır kız-erkek ilişkilerinde bahsediyor diye..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Head, 05 Haziran 2005 16:47 tarihinde demiş ki: sen daha silme logları. =/ ... Ne alakası var arkadaşım ? [signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 05 Haziran 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bunuda yaşa bağlamak biraz saçma olur sanırım.Zevk meselesi. 15 yaşında bir çocuğun pazar sevişgenleri manyağı olabildiği bir durumda akli yönden olgun ,akıllı, zeki bireylerinde umut sarıkaya sevmesi bir istisna olamaz heralde.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: dominic, 05 Haziran 2005 16:43 tarihinde demiş ki: hitap ettigi yas grubu farkli, agiz kivirmadan bir yandanda bunu kabul etmek lazim. hitap ettiği yaş grupları bir bence.. ve kesinlikle ikisi de argoyu yer yer kullanan tipler. biri az biri çok. ve mizah dergisi olduğu için bu kişilerin yazdığı yerler , amaçları da güldürmek haliyle. ee penguen'i de inan bana sadece umut sarıkaya için alanlar çok. işte met-üst'ün yazdığı tipte bir yazıyı umut sarıkaya nasıl yazar. " kaan dobra'nın takıma yeni geldiği günlerdi aşkım off ne alakası var şimdi deyip dinlememezlik etme, dinle bi kere. kaan dobra takıma yeni gelmişti. yalan söylemiyim sanırım antep maçıydı. maç neredeyse bitmiş. skor kesindi.. hoca maçın 89. dakikasında oyuna aldı kaan'ı sahada herkes çok yorgundu. bi tek kaan, civelek gibi koşuyordu sağa sola. ben de dahil herkes güler gibi bakıyordu kaan'a. aa kerize bak aa enerjike bak diye. ama hoca beğendi kaan'ın performansını diğer maçta daha çok yer verdi. bir diğer maçta daha bi çok. ve bugün kaan dobra, kaan dobraysa o 89. dakika yüzündendir. şimdi gelelim sadede. ben de ilişkimizi kurtarmak için 89. dakikada oyuna girmiş bir oyuncu gibi koşuyorum, çırpınıyorum. gör performansımı diye. sev beni diye..." bu zort diye bulduğum bir yazısı umut'un. çok daha güzelleri var. takip edersen çoğu yazardan fazlasının olacağını bile anlarsın.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bir diğeri, kesinlikle bunu anlamak için 20+ ve baya bir okumuş olmak şart.. nietzche, fikret abi ve bir eleman aynı odadadırlar. eleman gaipten sesler duyar "tanrı ölüdür, kadına gidiyorsan kırbacını hazırla vs..." eleman : fikret abi gaipten sesler duyuyorum, korkuyorum fikret abi : (elindeki sopayı nietzche'nin bıyıklara götürür) korkma, bu ibne bıyık altından fısır fısır konuşuyo nietzche : fikret abi ayıp oluyo ama[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 simdi benim butun yazdiklarimi tekrar yazarak sana aslinda umut sarikaya ile met ust karsilastirmasi yapmadigimi anlatmam bunun yani sira met ust'un neden belli bir yas ortalamasi uzerine hitab ettigini anlatip bir kac tane piyale madra ornegi vermem gerekiyor ama yapmiycam. [Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehh işte problem burda. met-üst belli bir yaş grubuna hitap ediyor diyerek sanki hafiften hakaret ediliyormuşuz gibi algılıyorum ben umut sarıkaya okuyorum diye, o yüzden bişeyler yazdım. neyse ne umut sarıkaya yakında askere gidince o derginin satışlarına yansıcak zaten yokluğu.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ARKADAŞIM KIYASLAMIYORUM DİYOR ADAM İKİ SAATTİR, ANLAMIYOR MUSUN ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: geffen, 05 Haziran 2005 16:58 tarihinde demiş ki: ehh işte problem burda. met-üst belli bir yaş grubuna hitap ediyor diyerek sanki hafiften hakaret ediliyormuşuz gibi algılıyorum ben umut sarıkaya okuyorum diye, o yüzden bişeyler yazdım. neyse ne umut sarıkaya yakında askere gidince o derginin satışlarına yansıcak zaten yokluğu. Pengueni alan adam umut sarıkaya'nın yokluğunda yine alacaktır. Ha sen sırf yarım sayfa okumak için alıyosan bilemem. Eh yüzbinler olan satışta da bir eksik pek farketmez heralde.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nimloth dolu adam var benim gibi. sadece sozluk'te umut sarıkaya yazıp bakman yeterli. o bir dediğin o sozluk yazarları arasında bin olucaktır. karşılaştırma konusuna gelince, peki yapmıyormuş özür dilerim.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Umut Sarıkaya ile Metüst ümü karşılaştırıyorsunuz =) Gereksiz bence... Umut Sarıkaya açıkcası karikatürlerinden hiç zevk almıyorum.Zaten o karikatürleri dışında başka bişey görmedim.Ama yazıları çok komik. Met-üst ün pazar sevişgenleri çok sıkıcı ama başka karikatürleri de vardı onlar harika...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 EDIT!bir daha okudum da, karşılaştırma yapılmıyor ne demek? Hitap ettiği yaş grubu farklı demek karşılaştırma değil mi? Değilse portlar karışmış olmalıki ben paticik adında merubanya ülkesinin forumuna girmişim herhalde, burası da türkçe bir forum değil haliyle.Ya da türkçe öğretmenim aldığı maaşı haketmemiş. [Bu mesaj geffen tarafından 05 Haziran 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol geffen :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tepişmeyin güzel evlatlarım ben çizicem size karikatür[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: geffen, 05 Haziran 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Hitap ettiği yaş grubu farklı demek karşılaştırma değil mi? evet, karsilastirma. zevkleri benimkinden farkli diye acik ve net bir sekilde diger kisiyi okuyanlara hakaret ediyor ve asagliyorum. yukarida ki 7 yanlisi bulun. met ust'u savundugumdan filan degil ama acik ve net bir gercek var ki cogu karikaturu ve yazdigi seyleri anlayabilmek icin hayatin bir kismini su ya da bu sekilde yasamis olmak gerekiyor, zira 16 yasinda bir cocugun met ust'un mizzah suzgecinden gectikten sonra dile getirilen kadin erkek iliskilerini anlayabilmesi mumkun degil. zira bu demek degildir ki 18 yasindaysan da met ust'u anlayacaksin. yasi 14 yasmistim ilk etapda sonra 16 yaptim, zira daha da yukselebilecegini dusunuyorum aslinda. [Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yitır, dağılın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 1.kadın: beni seviyor musun erkek: elinin hamuruyla erkeg iSine karismasana.. 5.kadin : off mutlu degilim ekrem hiic mutlu degilim.. off offf erkek : sanki ben cok mu mutluyum mina koyim. ben de mutsuzum ama senin gibi $ov yapmiyorum. 8.erkek : seni seviyorum kadın : peki kukum olmasa beni yine de sever miydin? erkek : ?????????? 9.kadin : sana rastlayana kadar yedigim mokarin haddi hesabi olmadi.. erkek : ne?.. kadin : ama sevinmelisin.. ruh olarak ilk senin oldum. sanırım bunlar 20+ üstü insanların anlayabileceği türde dialoglar...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 05 Haziran 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penguen okuyan yaş kitlesinin yüzdeleriyle, bu kitlelere hitab eden yüzde bence tam oluyo. Valla kalsın ben sevmem ama kimide sever.signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj Overseer tarafından 05 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben komik oluo bazen...Ama en güzel sandık içi...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 1.kadin: beni niye bu kadar cok seviyor bu ya.. ben bu kadar sevilecek bir kadin miyim. amaci, cikari ne acaba.. ne yapmak istiyo bu bana ya.. ben niye onun kadar sevemiyorum ya.. oofff.. erkek: caniim caniiim 2.kadin: tanistirayim.. bu benim ilkim, ilk kez bununla birlikte oldum.. diger kadin: bu da benim su aralarim.. su aralar bununla birlikteyim 3.kadin: sorun sen deilsin bende erkek : dilooy dilooyy yaylalar 4.bu eskilerden ... adam ve kadin yatakta ciplak sekilde keyif sigaralarini tutturmektedirler kadın: sevgilim neyi dusunuyorsun? adam (icinden): neyi dusunecegim vurmusum mala rahatlamisim adam (sesli): seni 5.kadin 1: dun gece butun maskelerimizden siyrildik kadin 2: noldu ki.. kadin 1: o sevisirken zora geldi, zaril zaril ossurdu, ben de onun uzerine kustum.. 6.adam: ucuk, deli, cilgin, catlak, deli dolu dengesiz birisin sen ya.. kadin: ayni kelimeler duruma gore sevgi veya nefret sozleri oluyor.. turkce mi piskopat, yoksa biz mi anlamadim gitti.. kadin: sagol canim.. sen de oyle.. 7.kadin: ahmet'in sehvetini, osman'in servetini, can'in fizigini, mert'in sahiplenisini, senin de durustlugunu seviyorum ben.. adam: eee toplayalim bu arkadaslari bir aksam kiran kirana gurup seks yapalim, belki netlesir boylece kafandaki sevgili modeli 8.erkek: biz niye birbirimizi seviyoruz ki.. kadin: yureginde yesil bir dal saklarsan sarki soyleyen kus bir gun gelir konar erkek: ne ki bu simdi.. kadin: bir yalniz atasozu iste 9.kadin kopru/viyaduk gibi bir yerlerden sehri seyretmektedir adam: bu mevsimde buralarin zinası pek datli olur hamfendu.. tadindan yenmez.. limanda bir kinyas ustamiz vardir bir zina yapar, parmaklrini yersiniz.. on posta yiyen var.. caponyadan bile gelen var.. 10.kadin1: taylanla iliskiniz nasi? kadin2: uzun suredir ilismiyoruz... 11.kadin: ne dusunuyorsun hayatim?? entel uzun sacli erkek: insan insani nasil ziker?hayvanlik bu ya...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kermit, 05 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki: en sevdiğim yerler penguende yiğit özgürü karikatürleri ve Altay Öktem in yazıları bide selçuk erdem var onun yeri bambaşka Bunun üstüne bide sandıkiçini koy penguendekı en güzel bolumler cıksın ortaya[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: karpuz, 05 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki: MetÜst'e gelince, MetÜst'le Bahadır Baruter aralarında en tecrübeli ve saygın olanları. Pazar Sevişgenleri de gayet komik ama biraz daha olgun esprileri var. Yiğit Özgür falan gibi değil yani. Metin Üstündağ'a saygım sonsuzdur benim. MetÜst'ün kitapları cok guzeldır ozellıkle "denemeyenler" cok guzel tavsiye ederım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar