Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 pazar sevısgenlerı 1.kadın: beni seviyor musun erkek: elinin hamuruyla erkeg iSine karismasana.. 2.erkek: pisman misin? kadın: pisman olmak ta mi gerekiyordu? ben yalnizca orgazm olmak yeterli saniyodum. ohh cok pismanim kinyas, ahh pisman ettin beni.... 3.erkek : car car car.. ne de cok konustuk yaa daha ilk bulusmamizda..ezberledik birbirimizi kadin : af buyur ben senden tiksindim bile yaa. 4.erkek : bak sevgilim iste bu da bir kestaneci.. kisin cikarlar ortaya bunlar, kestane kebap yemesi sevap diye satarlar mamullerini istersen izleyelim.. kadin : seninle hayata bambaska gozlerle bakiyorum artik. kestaneci : sittirin gidin ya bela misiniz?. 5.kadin : off mutlu degilim ekrem hiic mutlu degilim.. off offf erkek : sanki ben cok mu mutluyum mina koyim. ben de mutsuzum ama senin gibi $ov yapmiyorum. 6.kadın: cok yalnizim doktor bey.. doktor: simdi size bir mektup yazarim, hiçbir seyiniz kalmaz 7.erkek goruyor musun bu gokyuzunde herkesin bir yildizi var kadin dusunce balonu : boyle konusmaya basladi ya , bu beni bu aksam kesin ziker 8.erkek : seni seviyorum kadın : peki kukum olmasa beni yine de sever miydin? erkek : ?????????? 9.kadin : sana rastlayana kadar yedigim mokarin haddi hesabi olmadi.. erkek : ne?.. kadin : ama sevinmelisin.. ruh olarak ilk senin oldum. 10.birinci cocuk: benim babam senin babanı dover.. ikinci cocuk: benim babam gunde alti posta gider.. birinci cocuk: o ne ki.. ikinci cocuk: bilmem ki..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benimde en hoslandıgım bolumlerden biri cok gzl bi yer :)[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hauahuahua super olsum ya :D:D:D[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende pek sevmem ama ne yapalım mail grubuna gelmiş bugunde pazar paylaşıyım dedim...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence ya ben hic okumam sandik icini bole siyah beyaz bonus kafali bi cocuuk war hic sevmem[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penguen başlı başına efsanedir. Lütfen ayrımcılık yapmayalım :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 en sevdiğim yerler penguende yiğit özgürü karikatürleri ve Altay Öktem in yazıları bide selçuk erdem var onun yeri bambaşka[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 birinci cocuk: benim babam senin babanı dover.. ikinci cocuk: benim babam gunde alti posta gider.. birinci cocuk: o ne ki.. ikinci cocuk: bilmem ki.. auyzhaha buna koptm ben[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bu süper ya :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence Çizimleri müthiş espirileride müthiş resmen bizi anlatıyor =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 boş buldum biraz. (biraz mı?)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. heykeltraş asıl eğitimi bunun üzerine[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var. aynen direk geciyorum sayfayı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. heykeltraş asıl eğitimi bunun üzerine Atlamış olabilirim :D said: CusTodeM, 05 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var. aynen direk geciyorum sayfayı... said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. [signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 derinlik var bilmem ne diyorsunuz da karikaturleri tekerrur halinde yeni birşeyler gormek mumkun degil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehe tamam ezildik te ben esprileri anlıyorum hatta bazıları gulduruyorda ama 1.si cizimini sevmiyorum 2.si ise genellikle geciyorum orayı cunku yigit ozgurun sayfayı gelmek istiyorum :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yiğit Özgür ayrı bişey zaten.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 (bkz: bunu yapan insan olamaz)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yiğit Özgür'ün kitabını alın siddetle tavsiye ederim ve bir diger almanız gereken ise Emrah ablak'ın Tübitak kitabı manyak bir kitap:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: 5.kadin : off mutlu degilim ekrem hiic mutlu degilim.. off offf erkek : sanki ben cok mu mutluyum mina koyim. ben de mutsuzum ama senin gibi $ov yapmiyorum. çok süper ya :D[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar