Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 pazar sevısgenlerı 1.kadın: beni seviyor musun erkek: elinin hamuruyla erkeg iSine karismasana.. 2.erkek: pisman misin? kadın: pisman olmak ta mi gerekiyordu? ben yalnizca orgazm olmak yeterli saniyodum. ohh cok pismanim kinyas, ahh pisman ettin beni.... 3.erkek : car car car.. ne de cok konustuk yaa daha ilk bulusmamizda..ezberledik birbirimizi kadin : af buyur ben senden tiksindim bile yaa. 4.erkek : bak sevgilim iste bu da bir kestaneci.. kisin cikarlar ortaya bunlar, kestane kebap yemesi sevap diye satarlar mamullerini istersen izleyelim.. kadin : seninle hayata bambaska gozlerle bakiyorum artik. kestaneci : sittirin gidin ya bela misiniz?. 5.kadin : off mutlu degilim ekrem hiic mutlu degilim.. off offf erkek : sanki ben cok mu mutluyum mina koyim. ben de mutsuzum ama senin gibi $ov yapmiyorum. 6.kadın: cok yalnizim doktor bey.. doktor: simdi size bir mektup yazarim, hiçbir seyiniz kalmaz 7.erkek goruyor musun bu gokyuzunde herkesin bir yildizi var kadin dusunce balonu : boyle konusmaya basladi ya , bu beni bu aksam kesin ziker 8.erkek : seni seviyorum kadın : peki kukum olmasa beni yine de sever miydin? erkek : ?????????? 9.kadin : sana rastlayana kadar yedigim mokarin haddi hesabi olmadi.. erkek : ne?.. kadin : ama sevinmelisin.. ruh olarak ilk senin oldum. 10.birinci cocuk: benim babam senin babanı dover.. ikinci cocuk: benim babam gunde alti posta gider.. birinci cocuk: o ne ki.. ikinci cocuk: bilmem ki..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var.[signature][hline]tuana...
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benimde en hoslandıgım bolumlerden biri cok gzl bi yer :)[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hauahuahua super olsum ya :D:D:D[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende pek sevmem ama ne yapalım mail grubuna gelmiş bugunde pazar paylaşıyım dedim...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence ya ben hic okumam sandik icini bole siyah beyaz bonus kafali bi cocuuk war hic sevmem[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penguen başlı başına efsanedir. Lütfen ayrımcılık yapmayalım :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 en sevdiğim yerler penguende yiğit özgürü karikatürleri ve Altay Öktem in yazıları bide selçuk erdem var onun yeri bambaşka[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 birinci cocuk: benim babam senin babanı dover.. ikinci cocuk: benim babam gunde alti posta gider.. birinci cocuk: o ne ki.. ikinci cocuk: bilmem ki.. auyzhaha buna koptm ben[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bu süper ya :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence Çizimleri müthiş espirileride müthiş resmen bizi anlatıyor =)[signature][hline]tuana...
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 boş buldum biraz. (biraz mı?)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. heykeltraş asıl eğitimi bunun üzerine[signature][hline]tuana...
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var. aynen direk geciyorum sayfayı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. heykeltraş asıl eğitimi bunun üzerine Atlamış olabilirim :D said: CusTodeM, 05 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var. aynen direk geciyorum sayfayı... said: Abandoned, 05 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Resimler çıkmamış. Ayrıca metin üstündağ çok başarılı bir sanatçı (ressam, şair, mizahçı....) dır. E tabi mizah anlayışı yüzeyselleştikçe sevenlerinin sayısı da azalıyor haliyle. [signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 derinlik var bilmem ne diyorsunuz da karikaturleri tekerrur halinde yeni birşeyler gormek mumkun degil.[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehe tamam ezildik te ben esprileri anlıyorum hatta bazıları gulduruyorda ama 1.si cizimini sevmiyorum 2.si ise genellikle geciyorum orayı cunku yigit ozgurun sayfayı gelmek istiyorum :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yiğit Özgür ayrı bişey zaten.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 (bkz: bunu yapan insan olamaz)[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yiğit Özgür'ün kitabını alın siddetle tavsiye ederim ve bir diger almanız gereken ise Emrah ablak'ın Tübitak kitabı manyak bir kitap:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: 5.kadin : off mutlu degilim ekrem hiic mutlu degilim.. off offf erkek : sanki ben cok mu mutluyum mina koyim. ben de mutsuzum ama senin gibi $ov yapmiyorum. çok süper ya :D[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Öne çıkan mesajlar