Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 eğer benim gibi bir wolf3d nostalji delisiyseniz bu site tam size göre. siteyi benim gibi wolf delisi olan dayım bulmuş bende sizlere dağıtayım dedim.. 100'den fazla wolfenstein modu bulunuyo sitede hepsi de 1 mb civarlarında. açmak için winrar kurmanız gerekiyor.. buyurun adres : http://www.users.globalnet.co.uk/~brlowe/ hadi iyi oyunlar :)[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bi kaç da ss koyalım : [signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aylar önce açmıştım bu topici tek bi msg bile gelmemiş. şimdi anladım işte hiç wolfcu kalmamış alemde :P[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 var canım avada oynuyorlar paso :Pama bunu degil tabi yanlıs anlasılmasın:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 05 Haziran 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 wolf 3d hala oynuyorum ben. ama telefonumda:) yine de severim baya bir. de modları telefona yüklemeyi beceremem heralde:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ellerine saglik ozellikle doom serisi nasil bu gunlerine geldi die merak edenler icin tarihi bir belge niteligi tasimakta bu oyunlar(john carmack ,john romero ve adrian carmack a tesekkurler....)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: BOccOB, 05 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Wolfensteid3D aaah ne eğlenerek oynardım beah... bunun bi de hilesi vardı klavyede 3 tuşa birden basıyoduk neydi o? MIL[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hehe zamanında süperdi tabi de, şimdi oturup oynanmaz :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar