LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ulea, eu2'ci varsa kaleye mum diksin. burun kırın edip, yok şöyle de yok böyle de diyecekler varsa, lütfen onlar kendilerini "istemiyorum" kategorisine sokarak, bu başlığa müdahele etmesinler. şu yazıyı gördüğü gibi, hiç düşünmeden "a evet be, yapalım" tarzı bir şeyleri içinden geçirenler buraya ilişsin, diğer insan evlatları geri dursun. rasgele[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 topik var kardeşim aşaada :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Başka başlık var ama eğer burada toplanılacaksa buraya da yazayım; ben de oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sorması ayıp ama eu2 nedir hocam ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Europe Universalis 2[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nasıl bi oyun hoca bu varmı bilgi alabilceğim bi yer ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 05 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Benim arkadas deli gibi oynuyordu ondan bilgi ediniyim simdi pati ailesi olarak oynayalim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 valla ben ankaraya gelince oynarım 2 hafta sonra falan.burda 1000 üzerindeki portlar kapalı.okulun şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yaw birisi nerden bilgi alacaımı söyleyebilirmi mrk ettim bak :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eywallah öpüldün cnm ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sanırım bana fazla ağır geldi bu oyun gıcık olduğum tek mevzu var zamanın istediğim oranda hızlanmaması zaten türkiye gibi bi nation seçersek ve ic basmaya kalkarsak yandık zaten heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eu2 bu hoi diil ic ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar