geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aynen bu tepkiyi verdim görünce mtv'de. Saçma reklamları yerine böyle bir icraata girişmeleri daha yararlı olmuş kanımca kendileri için. duymamışlar için yardım. punk'd: mtv'de jackass vari bir fıttırma programı. sunucu demi moore'un manitası ashton kutcher.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet gormustum bende Ama cok da fazla sasırmadım yanı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 obi cöle kontroool sendeee. diye reklam yapan bir firma için büyük bir sıçrama olmuş helal olsun.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ne alakası var yahu. Sadece Türkiye de yayınlanan reklam bu =) Avrupa da veya Ortadoğu Ülkelerinden Amerika da bu reklam oynamıyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha be abi naptın ben tum avrupada ingiliz mtvsi gösteriliyor diye biliyorum yane[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mtv dedik. mtv-türk falan mı çıktı anlamadım ki?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mtv kordinatoru resmi aciklama yapti,turkiye mtv'yi suudi arabistan,filan ile birlikte aliyor ve yayin kordinatoru turkiye diye biliyorum[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mtv europe ,mtv asia ,mtv(kanada,abd) gibi türlü sekilleri mevcut. Birde israil ve turkiye gibi hangi kıtaya koyacaklarini, nereye sıkıstıracaklarini bilemedikleri versiyonlari var .israil ve tr ile arada bir cekleri ,polonyalilarida gorursunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 orijin i nerde bilmiyorum veya ismi ne onu da bilmiyorum ama bizim izlediğimiz orta doğu, güney afrika, türkiye ve balkanlara da veriliyor onu biliyorum[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mtv bölgelere ayrılıyor Sanırım İsrail-Türkiye ortak izliyor. Zaten çoğu reklamın İbranice olmasıda bunu gösteriyor. Ama Avrupa da Veya Amerika da göstermiyor burda izlediğiniz reklamlar. Ortadoğu yayınımı yapıyor yoksa sadece Türk-İsrail yayınımı onu bilmiyorum[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Benim izlediğim bir mtv programında alttan mesajlar geçiyordu kraltv gibi ve orda sıralanan ülkeler arasında envai çeşit avrupa ülkesi vardı. finlandiya , isveç , bulgaristan(necy) gibi..[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bnm bildiğim sadece türk israil,yani gerçekten görmüo amerkia avrupa fln o reklamları...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 amerika kesinlikle görmüyor ama avrupa izliyor olması lazım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sallamayın arkadslar bizim izledigimiz israil Mtv si aklınız alıyomu butun dunyanın 7 24 ibranice reklam izledigini.Hadi onu bıraktım Mtv kuralsızlıgın semboludur dunya da bizim mtv de ki her klip sansurden gecilmiyo kesiyolar her klibi bu ne demediniz mi hic yada hic Mtv nin sitesine girip aa ne guzel programlar var bunlar niye bizde yok ki bizim Mtv miz Mtv diil mi demediniz mi.İzlediklerimiz sadece Turkiye birkac ortadogu ulkesi ve dunyanın unuttugu kıta afrikada yayınlanıor...Amerika nın Kanada nın kendi Mtv leri var Avrupanın 5-6 Mtv si var hatta [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 06 Haziran 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 TRL sponsored by GençTurkcell ? pek bu damı gözükmüo mesela amerikada lol gözükse kral olur omfg fln olur[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar