Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sefkilimin doğum günü geliyoo..acil yardım..

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

sana manyuak etkili bi hediye söliyim denedim cokta gusel oluo.

şöyle altın kalp şeklinde bi kolye ucu al.ama klasik düz olmasın deişik bişi olsn ben bulmuştum bi kuyumcuda.o kolye ucunada ince gusel gene bi altın zincir ayarla tamamdır

çok pahalıya gelmio ne altını oha falan demeyin :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 30 Mayıs 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
ya bide kız arkadaşınla birlikte bi resminiz varsa.hani böle 3 boyutlu şeyler yapıolarya onlardan olabilir bak deişik baya onlar

oscar nasıl abiijim..falza mı abes..ama hiç yapılmamşış bişiy..çok orjinal bişiy ama[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

siz bana 23 haziranda ne alcaksiniz onu dusunun bakiyim sevgilii flan bos is =)

ya ozel bisi olsun bnm fikrimce o oscarlar asiri dercede mal hediyeler ama kalp kolye fena diil bide 3 boyutlu seyler nasil olyuo duymadm gormedm oyle bisi link flan verebilrmisiniz onu gostermek için merak ettm[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 30 Mayıs 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
siz bana 23 haziranda ne alcaksiniz onu dusunun bakiyim sevgilii flan bos is =)

ya ozel bisi olsun bnm fikrimce o oscarlar asiri dercede mal hediyeler ama kalp kolye fena diil bide 3 boyutlu seyler nasil olyuo duymadm gormedm oyle bisi link flan verebilrmisiniz onu gostermek için merak ettm

haklısın abijim..ya kardeşim ortaya atıp gitmeyin yaa. =P yardım edin..bugun bana yarın size..bi el atın ..link verin..yer söleyin...fiyat verin...töbe töbe sinir oldum yaa =))[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

boş ver hediye felan yalan benim doğum günümde sevgilim yoktu ama arkadaşlarım bi şişe vodka bide 1 karton sigara almışlardı onlar daha makbule geçti mesela :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

bak arkadasin dedigi altin kolyelerden filan al daha sonra bir pelus ayi al ama tatlimi tatli olsun, onun icine koydurt bu hediyeyi kabinda daha sonra terziye diktir yerini sonra buna paketsiz sekilde ayiyi ver. O ayiya ay sirin filan dicek o paketi diyip cat diye lafi koy. sonra ayiyi parcalasana hediye içinde de kizin caniligini ortaya çikart ki stress atsin hosuna gider sanirim. ben bunu yapcam bir ara güzel fikir nihoho[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 30 Mayıs 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
bak arkadasin dedigi altin kolyelerden filan al daha sonra bir pelus ayi al ama tatlimi tatli olsun, onun icine koydurt bu hediyeyi kabinda daha sonra terziye diktir yerini sonra buna paketsiz sekilde ayiyi ver. O ayiya ay sirin filan dicek o paketi diyip cat diye lafi koy. sonra ayiyi parcalasana hediye içinde de kizin caniligini ortaya çikart ki stress atsin hosuna gider sanirim. ben bunu yapcam bir ara güzel fikir nihoho

enteresan..efet ..şuada en iyi fikir olarak gözüküyoo...hayde gl vatandaş gellll....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

kzı kulesi
kadıköydeki balon
pier loti
daha ne ekşın arıyon git yukardan birine[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 30 Mayıs 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
ööf adam yerine koyup da cevap yazıyoruz..neymiş kanla şiir..görürsün sonra topikteki "acil yardım" neymiş..

kardeim beğenmiyosan yazmassın..burda herkes özgürce fikirlerini ortaya koyuyor..adamlığı senden öğrenecek değilim...beğenmedinmi kardeim..yazmassın olur biter..sorun yapmnn bi anlamı yogh...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

kanla falan ugrasma hic. önemli olan yazdıkların. neyle yazdıgın degil yani. nasıl yazdıgın. ayrıca kendine bi sekilde zarar verdigini dusunebilir. yukardaki arkadasların dedigi gibi bi kolye falan al yada götür balona :-) hediyeyle birlikte yazdıgın seyi de ver.

yada hic bisey alma. "sana en büyük hediye benim leayn" de. :-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes fikir yazmis iyi guzel de
kiz arkadasin bizim kiz arkadasimiz degil ki

hediye dediignin bi anlami olmali, aranizda tuttugunuz sohbetlerinizden birbirinize hitabinizdan dogan bir sey alinir illa ozel olmasini istiyosan, ozel demek zaten ozel demek iste yani yok baska kelime, baskasi dusunemez, sen dusundugun icin ozel[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine!
Sosyal ağlarda paylaş

dela rullz=)

ya aranızda özel bir şeyin verilmesi, hatta ve hatta (tabi hatırlamak falan da marifet olur) bi sohbette geçmiş ince bir ayrıntıda gizli olan hediyeyi almak, hem hediyenin güzelliği açısından, hem de o ayrıntıyı hatırladığını göstermen bakımından kızı ciddi anlamda derinden etkiler, anılarınızı bi gözden geçir istersen

yok öyle olmasın diyorsan bellow un fikri güzel, onu yapaiblirsin[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...