Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yaz planları...

reyou

Öne çıkan mesajlar

evet sanırım bu sezon biraz erken açıldı, ünilerin çoğu bu hafta kapanıyor ve sadece geriye finaller kalıyor..
evet varmı bakalım bu yaz, yaz okuluna kalacaK?
tabi bi çok kişidede öss stresi falan var.. Allah kolaylık versin.

ben 15 haziran gibi güzel izmirimde olacağım (şu an istanbuldayım:(

bu sene sanırım bendeki tarife yine değişmicek
günde 20 milyona tıkabasa eğlence..!! şaşırmayın bunun cevabı çok basit : askeri kamp ;)

arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah!
neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

16 hazirana kadar final, sonra RockİStanbul, sonra yaz okulu (sen git bütün derslerden geç hatta AAlar falan getir sonra git türkçeden kal... bravo braaavoooo...)
ondan sonra da staja mıo ne yollanacam 1. sınıfsın falan denmeyecek. sonra eylülde gezecem milletin okulu açılırken, sıkılacam. sonra ekimde blgisayar başındqa bayıyor olacam. kasımda anca açılır okul.
mükemmel bir yaz programı[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

1 yil yazin Cesme'ye gidip arkadaslarimla eglenme planlari kurdum. Ama askerlik tecil isi ve bunun gibi gereksiz bazi sebepler yuzunden yaz aylarinda ulkeye donemicek olmanin acisi icindeyim. Darisi seneye...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

ben sene başında tatilden çıkmadım ki :) sıkıldım artık yahu böyle. okullar da kapandı (itü sağolsun) kaldı ki okul varken haftada 2 gün anca gidiyodum. resmen tatile girmiş olsam da herkes bi okulunu bitirsin bi plan yapalım diye bekliyorum arkadaşları.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

hmm Bodrum veya samsuna gidecem geri kalan zamanda WoW[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir talihsiz olaylar yuzunden haziran-ekim arasi zorunlu olarak kaldigim Ankaradan cikiyorum. Hatta soyleki repeat oldum belki yaz okuluna girsem kurtaririm ama ona bile kalmiyorum.

Once eski kucukluk arkadaslarim icin Istanbul-Kumburgaz daha sonra bilimum guney bolgeleri. 1-15 temmuz arasi Paris hem arkadas ve akraba ziyareti hemde Paintball da millenium-series paris ayagi var onu izlicem.

Agustos basinda ise Ablamla birlikte Amerikaya gidicem ordan ne zaman donecegim belli degil ama donmeye bilirim :P

Insallah cok acil saglik ile ilgili bir sorun olmazda bu sefer nisan ayinda yapmis oldugum programa uyabilirim.

Ailede biraz aliskanlik oldu yaza girdigimiz zaman diliminde bir terslik cikmasi umarim bu yaz hicbirsey olmayacak.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma
Sosyal ağlarda paylaş

tatilleri falan nerelerde,kimlerle geçireceksiniz biraz ayrınti verin ya :) yazlığa gidicem falan diyonuzda nerede ev falan söliyin(korkmayın yazın dadanmayız eve ;)
yada hangi okullarda yaz okuluna kalınacak,hangi dersler falan
belki yaz için aynı çizilmiştirde haberimiz yoktur :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

gün de 30 saat wow oynayıp bilinen kuralları çökerteceğim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 27 Mayıs 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reyou, 27 Mayıs 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
askeri kamp ;)

arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah!
neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın..

gümüldür mü?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Sosyal ağlarda paylaş

rock istanbul ile rock republic belki rock'n coke a gidebilirim.
1 ay fln şehir dış,istanbulda kaldığım süre içerisinde gitar ve müziğe odaklanmak.
edebiyat açısındanda zengin bi yaz bekliorum:P
zaten lise bitti rahatım artık:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

her yaz yaptığım gibi bol bol yüzeceğim, geceleri içip dans edeceğim, bi ay fln club med'de olacağım, bi ara tekirdağ, antalya, sinop, çeşme, gürcistan bu yaz gideceğim yerler.
yolumuzun kesiştiği patilerle buluşuruz :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 27 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
dalyan da güzel uzun bi tatil arkadalarimla beraber bide marmariste kız arkımla tatil.. :-)

ya Marmaris te Turunc nasil biryer oyle ya minnacik biryer ama acaip seviyorum denizi kral dogasi kral herseyi kral tek sorun geceleri marmaris ten gelirken korktugum kadar hicbirseyde korkmuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

temmuzda yeni evimize taşıncaz o zamana kadar buralarda gezer tozar idare edrim yüzmeye giderim.temmuzdan sonra vın alanya ya...ah şimdiden hayal ediyorum da o gün bi gelse..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...