reyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet sanırım bu sezon biraz erken açıldı, ünilerin çoğu bu hafta kapanıyor ve sadece geriye finaller kalıyor.. evet varmı bakalım bu yaz, yaz okuluna kalacaK? tabi bi çok kişidede öss stresi falan var.. Allah kolaylık versin. ben 15 haziran gibi güzel izmirimde olacağım (şu an istanbuldayım:( bu sene sanırım bendeki tarife yine değişmicek günde 20 milyona tıkabasa eğlence..!! şaşırmayın bunun cevabı çok basit : askeri kamp ;) arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah! neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: reyou, 27 Mayıs 2005 09:45 tarihinde demiş ki: evet varmı bakalım bu yaz, yaz okuluna kalacaK? olma mı?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çoook uzun bi tatil yapıcam. Kısmetse bu sefer yurt dışına çıkıcam. Geri kalan zamanda da WoW oynicam![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 16 hazirana kadar final, sonra RockİStanbul, sonra yaz okulu (sen git bütün derslerden geç hatta AAlar falan getir sonra git türkçeden kal... bravo braaavoooo...) ondan sonra da staja mıo ne yollanacam 1. sınıfsın falan denmeyecek. sonra eylülde gezecem milletin okulu açılırken, sıkılacam. sonra ekimde blgisayar başındqa bayıyor olacam. kasımda anca açılır okul. mükemmel bir yaz programı[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Öss ye giricem sonra 1 hafta burdayiz mezuniyet felen. Sonra arklarla tatile gidcez gelince yazliga gidicem sonrada iste donunce wowa basliycam :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 1 yil yazin Cesme'ye gidip arkadaslarimla eglenme planlari kurdum. Ama askerlik tecil isi ve bunun gibi gereksiz bazi sebepler yuzunden yaz aylarinda ulkeye donemicek olmanin acisi icindeyim. Darisi seneye...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 işe giricem çalışıcam iş-heybeli ada iş-heybeliada arasında ömrümü tüketicem.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben sene başında tatilden çıkmadım ki :) sıkıldım artık yahu böyle. okullar da kapandı (itü sağolsun) kaldı ki okul varken haftada 2 gün anca gidiyodum. resmen tatile girmiş olsam da herkes bi okulunu bitirsin bi plan yapalım diye bekliyorum arkadaşları.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu yaz çok sıcak olcak...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm Bodrum veya samsuna gidecem geri kalan zamanda WoW[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi[hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3 senedir talihsiz olaylar yuzunden haziran-ekim arasi zorunlu olarak kaldigim Ankaradan cikiyorum. Hatta soyleki repeat oldum belki yaz okuluna girsem kurtaririm ama ona bile kalmiyorum. Once eski kucukluk arkadaslarim icin Istanbul-Kumburgaz daha sonra bilimum guney bolgeleri. 1-15 temmuz arasi Paris hem arkadas ve akraba ziyareti hemde Paintball da millenium-series paris ayagi var onu izlicem. Agustos basinda ise Ablamla birlikte Amerikaya gidicem ordan ne zaman donecegim belli degil ama donmeye bilirim :P Insallah cok acil saglik ile ilgili bir sorun olmazda bu sefer nisan ayinda yapmis oldugum programa uyabilirim. Ailede biraz aliskanlik oldu yaza girdigimiz zaman diliminde bir terslik cikmasi umarim bu yaz hicbirsey olmayacak.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tatilleri falan nerelerde,kimlerle geçireceksiniz biraz ayrınti verin ya :) yazlığa gidicem falan diyonuzda nerede ev falan söliyin(korkmayın yazın dadanmayız eve ;) yada hangi okullarda yaz okuluna kalınacak,hangi dersler falan belki yaz için aynı çizilmiştirde haberimiz yoktur :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 köye gitcem, 4 tarafımı dağlarla çeviricem, bilg. uzaklaşcam. dağa çıkcam. kendimi doğaya bırakcam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gün de 30 saat wow oynayıp bilinen kuralları çökerteceğim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 27 Mayıs 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: reyou, 27 Mayıs 2005 09:45 tarihinde demiş ki: askeri kamp ;) arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah! neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın.. gümüldür mü?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rock istanbul ile rock republic belki rock'n coke a gidebilirim. 1 ay fln şehir dış,istanbulda kaldığım süre içerisinde gitar ve müziğe odaklanmak. edebiyat açısındanda zengin bi yaz bekliorum:P zaten lise bitti rahatım artık:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 istemek yapmanın yarısı da... diğer yarısı yalan olcakmış gibi geldi:D[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 her yaz yaptığım gibi bol bol yüzeceğim, geceleri içip dans edeceğim, bi ay fln club med'de olacağım, bi ara tekirdağ, antalya, sinop, çeşme, gürcistan bu yaz gideceğim yerler. yolumuzun kesiştiği patilerle buluşuruz :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dalyan da güzel uzun bi tatil arkadalarimla beraber bide marmariste kız arkımla tatil.. :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 - Müzik festivalleri - Bodrum - WoW, SWG, Matrix Online - Paticik - Bütünleme =) - Alem vs.[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki: dalyan da güzel uzun bi tatil arkadalarimla beraber bide marmariste kız arkımla tatil.. :-) ya Marmaris te Turunc nasil biryer oyle ya minnacik biryer ama acaip seviyorum denizi kral dogasi kral herseyi kral tek sorun geceleri marmaris ten gelirken korktugum kadar hicbirseyde korkmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 temmuzda yeni evimize taşıncaz o zamana kadar buralarda gezer tozar idare edrim yüzmeye giderim.temmuzdan sonra vın alanya ya...ah şimdiden hayal ediyorum da o gün bi gelse..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 haftaya bodrumdaym mis gibi ohh :)[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yazı merakla bekliyoruz. Acaba bizim patron bu sene klimaları açacakmı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar