Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 kişiye gönder mailleri

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

bu mail i şu kadar kişiye gönder maillerine çok sinirleniyorum. Ne saçma birşey bu yaa, bir de herkes gönderiyo yaa. İnanıyorlar mı gerçekten, sürekli geliyor böyle mailler bana, bir de geçen gün 2 kere şöyle bir sms geldi telefonuma; "Bu mesajı 9 kişiye ilet akşama güzel bir haber alacaksın (mesaj medine'den geliyor)" mesaj aynen böyle. Hem de 2 kişiden geldi mesaj, gerçekten bu mesajı aldığında 9 kişiye gönderen insanlar var...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"10dk içinde 10kişiye yolla beyaz atlı pirensin atlasın kollarına, yollamazsan gargamelin olursun valla..."

tarzı şeyler geliyo bazen ona hastayım. özellikle kızlara yolluyorum onu.

"YAAA ÇOK KÖTÜSÜN UFFF Bİ SAAT URAŞ ŞİMDİİ."

tarzı tepkilere hastayım. ehe.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçektende bu tipler var. yani neredeyse bu kişiler email listesi kurmuşlar gibiler. bana gelenlerin çoğunu okumadan siliyorum. yarısından çoğu abuk subuk ama bazıları gerçekten işe yarar.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:262/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

acaba bilmem kaç günde bilmem kaç kişiye göndermemiş insanların başına kötü birşey geldiği görülmüşmüdür?

veya bilmem kaç günde bilmem kaç kişiye gönderdiği için hayatları değişen insanlar var mıdır..

varsa bunu mail forward etmeye dayandıracak bir zekaya sahip midir ler?
bunlar bir çelişkimidir?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar size böyle "bu mesajı 10 kişiye gönder" tarzı e-mail'ler gelirse, hemen gönderin olur mu, göndermemezlik etmeyin.
gerçekten kötü şeyler geliyor insanın başına.
mesela geçen gün karnım acıktı... ya, ya...
hatta bugün de susadım.
çok kötü, çok acı şeyler bunlar tabii.
hesapladım, gerçekten de e-mail'leri yollamadığım için olmuş bunlar.
aman diyim yazılanlara uyun, gelen her mesajı onlarca kişiye forward edin, benim durumuma düşmeyin.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 05 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
o maillerden kız msnlerını arak yapanlarda var...her turlu kullanıyolar..

gzl fikir aslında benim aklıma hiö gelmemişti :D:D:D:D:D[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide bazen hiç olmadik mail ler geliyo gecen gun baslik sole lutfen sonuna kadar oku banda ilk defa bole bişi gelmişti bole bayaa okudum ama baya bi vardi yani 20dk mi filan aldi . işte bole kanser hastasi bi kız varmiş ufak onun hayati için send ekucuk bişey yap ve bunu forward ede bildigin kadar et filan diodu . bayaa bi duygulandim filan ama sonra salladim atmadim bişi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi teklonoji gelişti de artık mail veya sms falan gelior..

ben cok iyi hatırlıyorum, cocuklugumda bu gibi mesajlar posta kutusuna mektup gibi bırakılırdı. hatta bize de 2-3 tane falan gelmişti. sonunda da arapca bi takım yazılar falan yazarlardı.
bir de tehdit felan da olurdu, 3 güne göndermezsen her türlü işin kötü gidecek felan die.

biz taa o zamanlar cocuk kafayla bile inanmayıp bişi yapmazken şuan millet spam derecesinde iki de bir bunları gönderiolar..cok saf bi milletiz maşşallah..
Sosyal ağlarda paylaş

duygu sömürüsü yapan bu tür maillardan nefret ediyorum açıkçası. Yok 50000 kişiye ulaşırsa ameliyat parası ödencekmiş falan.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mesajı 3 qoute yapın yapmassanız bişe olmaz..

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 06 Haziran 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...