Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kaçınız ilgilenir bilmiyorum ama şarkılarını bir kez daha dinledikten sonra bunları mutlaka başkaları da dinlemeli dedim ve sizinel paylaşmak istedim. Şimdi bu hanımdan spice girls adlı grupta salakça şeyler yapmış olduğundan dolayı nefret ediyor olabilirsiniz, sesini beğenmiyor, inglizi olmasını sevmiyor, tipini beğenmiyor olabilirsiniz; ama yine de bir kere şarkılarını dinleyin. Ciddi şekilde insanın içine huzur dolduran, bazı şarkılarıyla melankolinin köküne vurduran, bazen de bağırarak eşlik ettirecek şarkıları var. Çok fazla şarkısı varmış gibi göründü. Sadece 2 albümü var. Birinci albümü "Northern Star" ı edinmenizi kesinliklr tavsiye edrim Bu albümden indirip bakmanızı istediğim parçalar:"Northern Star" (kesinlikle indirin, yavaş melankolik bir şarkı) "I turn to you"(bir aralar NB1 suyunu çıakrmıştı) "Closer"(aşırı derecede güzel) "Feel the Sun"(kelimeler yetmez) bunlar yavaş olanlardı. "Goin' Down"(çok hoş hareketli bir parça) "Ga Ga" (yukarıdakine benzer hatta daha güzel) ikinci albümünü(Reason) yeni dinlemeye başladım. Bir kaç kere daha dinledikten sonra önerilerimi söyleyeyim. bu da ilk albümü Northern Star ın kapağı[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar[Bu mesaj Caranlothwen tarafından 18 June 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bende yukarda kapağı olan albümü var kesinlikle yabana atılacak bir kız değil[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben spice girls'deki performansını çok beğenirdim, solo şarkılarını o kadar güzel bulmadım doğrusu..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar