Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bilinçsiz maymun iştahlı tüketiciye güzel bir örnek. Tutun bu asosyali ısıız adada dev zencilere seks kölesi yapın ki sosyalleşsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu kadar oyun oynayan adamdan hayır gelmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Absolut, 03 Haziran 2005 09:19 tarihinde demiş ki:Tutun bu asosyali ısıız adada dev zencilere seks kölesi yapın ki sosyalleşsin. Hoca n'yaptın sen ya?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Adam oyuna adamış kendini.[signature][hline]The Sith Lord Darth Vader
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Absolut, 03 Haziran 2005 09:19 tarihinde demiş ki: Bilinçsiz maymun iştahlı tüketiciye güzel bir örnek. Tutun bu asosyali ısıız adada dev zencilere seks kölesi yapın ki sosyalleşsin. Abi naptın adamı :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 absolut öldürdü adamı:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
fiona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 vay beeeeeeeee[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pisikolojim bozuldu my psycology is down[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dev zenciler erkek mi olacak kadın mı ben orada takıldım :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Höh!! Söliyecek bişi bulamıyorum.....[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gayet normal bişe bence...bnm bundan çok cdim vardı bi zmnlar :) ama teknoloji güzelmiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 fotoğrafın adına dikkat çekerim[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 haloymuş halo da nesi peeh adam iyi döşemiş , helal...[signature][hline]chuck!
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 açlık diye buna derim.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 öööeeeahhhh bee![signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oyundan,bilgisayardan iğrendim böea![signature][hline]Fire in the Darkness...
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende istiom o odadan.....!!!!! :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Acaba can sıkıntısına sebep oluyormdur ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 WTF ??????[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O durumda insanın canı sıkılırmı diom :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O sağdaki duvardaki resim ne güzelmiş öyle çok beğendim.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende böyle bişi istiyorum.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:260/melancholy/depression)|
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hayalimdeki Oda :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Öne çıkan mesajlar