Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: sheref, 03 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: ps 1 i gördüm ama 2 hala göremedim :lol: ezik işte bi psx 2 si yoq nasıl yok =) tv nin hemen solunda (tabii tv ise o :hmm:)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ah evet gördüm vay şerefsiz herşeyi almış aç bilmemne... :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 höh be..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 reklamda vardı ya LeBron james yok artık fln oyle olmus yok artık :)[signature][hline]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya ########################## ####BbbBboooOoooOoşşşŞşşŞ#### ####BbbİiiirrrrrrLiiiĞİiiiİİiiiiiİii#### #########################
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eziğin cep atarisi yok bende 16lığı var[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ulan herifin lava lambası bile var töbe..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi insan bıkmazmı bunlardan ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: fastreload, 03 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki: eski bi resim nintendodan belli oluo ne var yani bendede 2kasa (1nin power supply yok) 2monitor (1tanesi bulanık gösterio aşırı) 3klavye(bunlar sağlam olması lazım) 2fare(bunlarda sağlam birisi optik+wireless,dieri toplu) 100-250 cd(%99.99 korsan lol,dierleri de ya dergidir yada driver fln) 2+1 hoparlör neon lambalı webcam(bi boka benzemio bantladım lambalarını gözümü alıo) 1 oyun kulalığı(mikrofonlu) 2 LG CD-RW 1 ASUS CD-ROM 1 LG DVD-RAM 1 Canno yazıcı(bozuk) ahanda işte bunlar ama toplarsan ne çıkıyo 1 bilgisayar ha ben bunları niye yazdım?Hayvanlık olsun diye. Hayvan herif sonu kopardı beni ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nıaa nası yaa benim hayallerimi çalmış hırsız adam ne anlamı kaldı şimdi depresyona girdik durduk yere ;([signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 böh[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 super nintenonun hastasıyım depremde kırılmıştı )= ah şimdi ne nostaji yapardım[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Apache, 02 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: bunu yapan insan olamaz eheh walla katılyıorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 param olsa bende yapabilirdim aynısını.. gerçi düşünürsek bizim bilgisayar için yaptığımız masrafları pekte zor gözükmüyo bunları yapmak... acaba ?[signature][hline]:)
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 demek istediğim şimdiye kadar kaç tane bilgisayar aldık yada yeniledik parayı biriktirsek belki böyle bişey yapabilirdik.. Belkide yapamazdık ama olsun hayal etmesi bile güzel.[signature][hline]:0)
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yuh. o herifin komşusu olsaydım ve otlandırmıyan bi tip olsaydı emp patlatırdım alt katında.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hayatım boyunca oyunlar konusnda iki sortunun yanıtını veremedim.. 1- neden spor oyunlarından haz alamıyor eğlenemiyorum? (tamam gerçeğini yapmak varken sanalı sux oluyor diye cevap verebilirim de yine de bir şeyler eksik kalıyor) 2- neden televizyona bağlanan her türlü oyun makinasından 10 dakikada tiksiniyorum.. (belki de commodore ile büyümemiş olmamın bir sonucu.. benim hiç commodore um olmadı :( :P)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 şu resmin foruma 3. gelişi falan galiba. blackrose gelio aklıma hep böle gamer odası görünce hehe valla gamer takılıyoruz da hale bak bi kaç cd rafından öteye gitmio bizimki[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: BabacumMostors, 03 Haziran 2005 03:52 tarihinde demiş ki: hayatım boyunca oyunlar konusnda iki sortunun yanıtını veremedim.. 1- neden spor oyunlarından haz alamıyor eğlenemiyorum? (tamam gerçeğini yapmak varken sanalı sux oluyor diye cevap verebilirim de yine de bir şeyler eksik kalıyor) 2- neden televizyona bağlanan her türlü oyun makinasından 10 dakikada tiksiniyorum.. (belki de commodore ile büyümemiş olmamın bir sonucu.. benim hiç commodore um olmadı :( :P) belki consolda yeteneksizsindir ve hep yeniliyosundur :-p
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 deli oluyorum ben konsolun kollara daha rahat bir şekli yokmudur bunun[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende oyuncu diye geçiniyorum ama oyun yok bende. ne amigam ne commodore 64 üm oldu. :P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aman be[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 röh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: sheref, 03 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: ps 1 i gördüm ama 2 hala göremedim :lol: ezik işte bi psx 2 si yoq Tvnin hemen solunda dik duran deil mi ? [Bu mesaj Luriel tarafından 03 Haziran 2005 08:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Zopik, 03 Haziran 2005 05:35 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 03 Haziran 2005 03:52 tarihinde demiş ki: belki consolda yeteneksizsindir ve hep yeniliyosundur :-p yok bee single palyerda da makineye karlşı mı yenileceğiz ehueh[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar