Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bune yaaa magnum yiyorum shu anda ufacık bişey reklamda kocaman ama + o hatunların ısırdıkları gibi ses gelmio OFF pis yalancılar sizi...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lol, :tebrikz: yeni mi farkettin abi?[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu [Bu mesaj vesmor tarafından 04 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi cidden ya reklamlarıon &70 i palavra Bu yüzden panten ve bi kaç selülit kremine dava açılmıştı sahte reklam dan[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 reklam = reklam reklam 30 kere aynı seyi tekrarlayinca ne kadar anlamsiz bi ses karmasasi oldugnu farkediyorsun...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 penguende okumuştum eskiden sigara reklamlarında (tv değildir heralde) ciğerleri açıcı ve astıma yardımcı oldugu söyleniyormuş. haydi sigara içelim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet haklısınız! Sucuk reklamlarında naylon Süt reklamlarında Boya Tıraş bıçağı reklamlarında makyaj kullanılıyo!. Reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır! :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Reklam iste ben magnumu bir ısırırm yer gok inler huleyn:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bunun için de topic mi açılır be[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Doritos reklamlarında kocaman paket i boşaltırlar bi saat te bitmezo poşet alırsın bakarsın içine çok az var direk fiyasko :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yıllardır çamaşır deterjanları bembeyaz yapıyorlar çamaşırları 10 yıl öncede firmalar bembeyaz yapıyordu şimdide ama hep yenilendik diyorlar bu ne iştir yahu![signature][hline]"Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o hatun ısırınca geliyo oyle ses, sen isirinca gelmiyo diye yalanmi oldu o simdi hehe :), kifayet hatundadir belki.[signature][hline]Yap yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ısırmayı bliceksiniz :) Ben ısırınca öle ses çıkıo :)...Ayrıc reklam reklamdır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Horrible, 04 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: ısırmayı bliceksiniz :) Ben ısırınca öle ses çıkıo :)...Ayrıc reklam reklamdır :) hayzt artiz.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kesinlikle doğru olmalı..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o ses kulağa gelmez. mikrofonu burnuna tak ısır sonra kaydı dinle...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 04 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki: o ses kulağa gelmez. mikrofonu burnuna tak ısır sonra kaydı dinle... muehauueahe yok böle bişi ya öldürdün beni[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bir aralar sabah gazetesinin reklamını hatırlıyorum. o zamanlar millet gazeteden kupon biriktirip birşey alırlardı. 5-6 sene önce sabah gazetesi kaset çalarlı,radyolu falan bir müzik seti veriyordu. tanıdığım biriktirmiş ve almıştı. reklamlarında aşırı derece ihtişamlı görünüyordu, böyle kocaman,güzel vs. gittim ve baktım tanıdığımda kibrit kutusu kadar hapörlörler falan anlayacağınız süs olarak birşey dağıtmışlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheh en azından vermişler. Biz Sabah gazetesinden yaklaşık 10sene önce falan masaj yastığı alıcaktık, kuponlar tamamdı yinede vermediler. Buradan Sabah ı 762. ye kınıyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Her reklamın bir sifresi vardır. Pek çoğunu hiç farkında değillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Reklam birazda insanları kandırmaktır..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 zagg son noktayı koymuş :P ama ben yinede söyliyeyim o kadarda küçük değil be abi? ama o hatunlarıki kadarda yok :D[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o sınırlı sayıda üretilmiş magnumlardan. o magnumdan ses de çıkar, büyüklüğü de kocaman olur. özel işte, biz alamayız onlardan :p.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sen bi palavra yı merak edip onu deniyosan reklam amacına ulaşmıştır. palavra olması etiğe aykırımıdır orası tartışılır[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bence olay elizabet hörli de. Kadın yaşını göstermiyo. Ben olsam bende kütürdetirim magnumu.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 overseer yani marifet hatunda dion ha? way be :-)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar