Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamların %70 i sahte!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bune yaaa magnum yiyorum shu anda ufacık bişey reklamda kocaman ama + o hatunların ısırdıkları gibi ses gelmio OFF pis yalancılar sizi...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
abi cidden ya reklamlarıon &70 i palavra Bu yüzden panten ve bi kaç selülit kremine dava açılmıştı sahte reklam dan[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
reklam = reklam reklam 30 kere aynı seyi tekrarlayinca ne kadar anlamsiz bi ses karmasasi oldugnu farkediyorsun...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
penguende okumuştum eskiden sigara reklamlarında (tv değildir heralde) ciğerleri açıcı ve astıma yardımcı oldugu söyleniyormuş. haydi sigara içelim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye
Mesaj tarihi:
Evet haklısınız!
Sucuk reklamlarında naylon
Süt reklamlarında Boya
Tıraş bıçağı reklamlarında makyaj
kullanılıyo!.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır!
:lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mesaj tarihi:
Reklam iste ben magnumu bir ısırırm yer gok inler huleyn:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
Doritos reklamlarında kocaman paket i boşaltırlar bi saat te bitmezo poşet alırsın bakarsın içine çok az var direk fiyasko :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
yıllardır çamaşır deterjanları bembeyaz yapıyorlar çamaşırları 10 yıl öncede firmalar bembeyaz yapıyordu şimdide ama hep yenilendik diyorlar bu ne iştir yahu![signature][hline]"Break this bittersweet spell on me
Lost in the arms of destiny"
Mesaj tarihi:
ısırmayı bliceksiniz :) Ben ısırınca öle ses çıkıo :)...Ayrıc reklam reklamdır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 04 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
ısırmayı bliceksiniz :) Ben ısırınca öle ses çıkıo :)...Ayrıc reklam reklamdır :)

hayzt artiz.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 04 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
o ses kulağa gelmez. mikrofonu burnuna tak ısır sonra kaydı dinle...

muehauueahe yok böle bişi ya öldürdün beni[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bir aralar sabah gazetesinin reklamını hatırlıyorum. o zamanlar millet gazeteden kupon biriktirip birşey alırlardı. 5-6 sene önce sabah gazetesi kaset çalarlı,radyolu falan bir müzik seti veriyordu. tanıdığım biriktirmiş ve almıştı. reklamlarında aşırı derece ihtişamlı görünüyordu, böyle kocaman,güzel vs. gittim ve baktım tanıdığımda kibrit kutusu kadar hapörlörler falan anlayacağınız süs olarak birşey dağıtmışlar..[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Mesaj tarihi:
eheh en azından vermişler. Biz Sabah gazetesinden yaklaşık 10sene önce falan masaj yastığı alıcaktık, kuponlar tamamdı yinede vermediler. Buradan Sabah ı 762. ye kınıyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Reklam birazda insanları kandırmaktır..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
  • Yeni Oluştur...