gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaslar birey dersanesine giden war mı aranıza?bu aralar teklif de geldi gitmeyi düşünüyorum.Bireye giden birileriyle konuşmak istiyorum, varsa tabii. bi zahmet post atarsnız topice ii olur wea özel msj da olur her türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sevgilim gidiyor oraya, oldukca sik birebir calisma yapiyorlar normal derslere ek olarak, memnun. Ozellikle sormak istedigin biseyler varsa ozel mesajdan soruver yine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zaten birey dergisi dershanesi yani dergi dershanesi olduğu için gitmende fayda war[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 birey çok kral dersanedir.. Bizim dersane de (pendik fen)birey'e bağlı.. Seneye adı birey olabilirmiş hatta.. Verdiği kitaplarından hocalarına çok iyi bir yerdir.. Birebir ilgilenme falan üst düzeyde.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 12 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bakırköy subesine gitmeyi düsünüorm öss denemelerinde 240 civarı yapıorm lise 2 yim iyi mi?iyi bi sınıfa girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaşım beni dinle bedava filansa kaçırma git. birey zaten tek dersane istanbulda galiba bakırköyde var. kitapları baya kaliteli ayrıntılı ve zor. etüt ve rehberlik sistemini öğren. sen çalışırsan zaten zaten kazanırsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Herkeze teklif gönderiyorlar :) Gitme tavsiye etmem.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bo$una para.. en babası final.bunu bilir bunu sölerim.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Final Kötü it toplulugu gibi...Ama çok güzel hatunlar var.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Final Kötü it toplulugu gibi...Ama çok güzel hatunlar var. finali kötü düşünenler tahminen düşük sınıfta olanlardır çünkü kaliteli hizmet kaliteli öğrenciye verilir[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Fen Özel- Egitim Bilimleri - Fen Bilimleri gibi dersaneler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ayrıca birey tek değil.. maltepe'de de var..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Birey'e genelde sorunlular ve/veya paralılar gidiyor benim gözlemlerime göre. Teklif göndermelerinin nedeni ise adlarını duyurmak için insana ihtiyaç duymaları olmalı. Sıkı çalıştırıyorlar biliyorum. O kadar parayı bana verin ben de sıkı çalıştırırım :) Rehberlikleri de sıkı idi. En azından abuk sabuk arayıp cici insan portresi çizmeye çalışan tipler vvardı. Gelmeyince evi aramalar, ısrarla aramalar, inatla aramalar filan :) İyi bir ögrenciysen, yani gerçekten iyiysen FDD'ye git. Final'in özel grupları çok iyidir. Bakırköy'dekine gideceksen ben seni tanıstırırım keşif gezisi yaparız;), hani az buz ünüm vardır. En iyi sınıfın özel grubuyduk biz... Çok sevmiştim ben dershanemi... İyi bir ögrenciysen yani... Hocalar da manyaktır, sevimlidirler, kafadırlar, nasıl soru çözdürdüklerini anlamazsın. (Kütüphane hariç:)) Canlarım benim yaa, bir arayayım onları da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar