Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi yasima,yasadiklarima göre size ogutlerim...

Raistin

Öne çıkan mesajlar

said:
Raistin, 09 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki:.
Ve sirlar hayatin o olmassa genclik ve cocuklugun ii anilarindandir ama her zaman hayain,iz boyunca bazi seyelri gizlemeyi ii bilin aslinda oyle yapinki aslinda en ii arkadasinisin sizin sevdiginiz kisi sandigi kisi en nefret ettiginiz olsun. Bu her zaman iyidir hainler *!HERYERDEDIR* Gizlilik iyidir.

[Bu mesaj Raistin tarafından 09 Şubat 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Raistin tarafından 09 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]

İlk post dışındakileri okumadım kusura bakmayın ama raistin yaşına göre bayaa güzel yazmıssın :) Helal afferim ama son şu yukarda yazdığına katılmıorum..Eğer en iyi arkadaşın senin çok sevdiğini düşündüğün kişiyi sen sevmiosan iki yüzlülük yapıosun demektir bence.Demekki çevrene karlşı o insanı çok sevio gibi gözüküosun ama sevmiosun buda iki yüzlülük olmaz mı?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
BonePART'tan ogutler:

Ac karnına rakuı icmeyuin mideyi bozuyo.

Oha hayatım değişecek.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

@bonePART: diyebilirler önemli olan benim bundanda ders cıkarmamdır
@adını unuttugum arkadaş: hani at gozlugu takmışssın gibide bu forumu uplarkenki ilk mesajıma bakarsan eskiden guvenmenin zayıflık oldugunu dusunurken artık bu dusuncem degisti... gordugun gibi kapalı degilim
@adınıunuttugumarkadaş2: bu yaşıma akdar nelere yaşamış olabilirim? filmlerdeki kucuk emrahlardna daha cok sey aysadım desem yeter heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

sturm daha öncede kendime cok kez acaba sadece kendi kurallarımda yaşıyormuyum diye dusundugum ve hala bunun cevabını tam olarak bulmadıgım icin dedigin gibi oraya deginmeye gerek gormedim... bu arada ikinci cevabındada güzel şeylere deginmişsin saol...
@kendinibiboksananlarımelekgoruceksindiyenarkadaş: bu naısl olucak bana açıklarsan cok sevinirim...[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu çok bilmişlik olucak ama bunu yapmaktan zevk alicam....
aşkın kimyası çözüldü hatta belgeselleri ile beraber 1 ay kadar once seri olarak ntv de verildi.... bu arada ben şu şudur bu budur derken şimdilik boyle goruorum olarak kullanıorum ama madem yanlış anlaşılıor daha esnek ve açıklayıcı ifadeler kullanmaya çalışırım....[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 03 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
benim degerini bilmek istedigim yıllar yok... eger gerizekalı cepleridne parar var die kendini bi bok sanan cocukların yanında gecirdigim 2 yılı aldıgım her nefesi benim icin ölümcül bir zehre ceviren nefreti ozleyeceksem buyuyunce .... ölmeyi tercih ederim...

bak bu tamamen saçmalık
devlet okuluna gidersin.dersinki pis tuvaletli hapçı otçu kalitesiz adamlar arasında ne işim var dersin.(bunu dedikte genelleme degil tabiki ama cogu devlet okulunun kalitesi çok düşük bu ortada yani.otçu hapçu heryerde var ama ben okul tuvaletinde arka bahçede ot içen hap alan bu okullarda gordum)cok büyük konusma ilerde pişman olursun anlarsın

ayrıca kolejde okuosan böle şeylere alışık olman lzm.adam gibi adamıda vardır şımarık cocuklarda vardır.bende ilkokul ortaokul kolejde okudum.lise yi anadolu lisesinde(hala okuyorum).alışık olmadıgım bi ortam mesela.halada kendimi okudugum okula ait hissetmem mesela.

aşk meşk konusuna gelince cok erken.hiç bişi belli olmaz degişirsin ilerde.ben nie böle bişi yazdım diyebilirsin
ayrıca sdece quote ledigim yeri gordum topici okumadım

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 04 Haziran 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte olay okula yada okuldakilere suç atmakla olmuo.okuldan kafa yapına uygun arkadaşlarını seçicen kendi işine bakıcan gerisini sallama sanane.her okulda b.k atılcak çok şey var.denyo ögrenciside vardır hocasıda vardır.
benimde mesela aynı kolejde okudugum muattab olmadıgım kişiler vardı.şimdi arkadaşız konusuyoruz ediyoruz

ben de hiç bi zaman kolejliyim paralıyım triplerine girmedim.hatta hep dalga geçerdim halada dalga geçerim bi şekilde artis artis paralını oldugunu ima etmek istiyenlere.yani herkes senin istedigin kişi olamaz.herkes senin gibi de olcak diye bişi yok.seçiceksin işte.arkadaşını dostunu seçiceksin[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

bak 6 yı ve ondan oncesi ni ankarada odtü nün özel kolejinde okudum... orada hiç sorunum yoktu duzgun tipleri bulup takılırdım.. burda çanakkalede okudugum kolejde tek bi 8 var eski, okulumda9 tane sekiz avrdı 30 ar kişiden burada tek 8 ve 14 kişiler benimle beraber ve bu 13 kişinin 2 si bebe kalanlakrın hepside... bi baskatte iyiler bide paraları var die kendini bi bok sanan serseriler tikky de diiller hem tikky hem serseriler.... (son sayfada yazanların tamamamını okumadım) bu arada 6 ve 7 lerden onceden tanıdıklarım vardı... bu ezq tipler yuzunden hem 7 hem 6 hem 8 dekilerden onlarlada gorusemez ldum onların hakkında dedikodu cıkarıp arkadaşlıgımızı dostlugumuzu bitiremesinler die... bu akdar çirkef burdakiler...

[Bu mesaj Raistin tarafından 04 Haziran 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 09 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Güvenmek zayıflık değil kime güveneceğini bilmemek zayıflıktır...

Hamish dogru soylemissin. Konuyu acan arkadasin mesajlarina bakarak az da olsa dislanmis, arkadaslari tarafindan yuzustu birakilmis ve davranislari yuzunden dalga gecilmis biri oldugunu anlayabiliyoruz. Ve bence kendisini "olgun olmayan ama zeki ve inanilmaz duygusal" olarak tabir ediyor ki bu da hatadir. Duygusal biri olabilirsin, zeki de olabilirsin ama hayatta sana bazi sifatlari kendinden once baskalarinin telafuz etmesini beklemelisin. Obur turlu aklindaki "ben" imaji ile gercekteki "ben" imaji arasinda sorunlar cikar. Sen kendini iyiliksever biri olarak tanimlayabilirsin ama cevrende en nefret edilen ve en kirici, en zararli kisi olarak tanimlanabilirsin. Kendin objektif bir kaynak degilsin, baskalari da degil; ama bazilari var ki senden cok daha objektif olur. HErneyse umarim mesajimi almissindir.[signature][hline]Why can't we not be sober?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 04 Haziran 2005 10:04 tarihinde demiş ki:
bak 6 yı ve ondan oncesi ni ankarada odtü nün özel kolejinde okudum... orada hiç sorunum yoktu duzgun tipleri bulup takılırdım.. burda çanakkalede okudugum kolejde tek bi 8 var eski, okulumda9 tane sekiz avrdı 30 ar kişiden burada tek 8 ve 14 kişiler benimle beraber ve bu 13 kişinin 2 si bebe kalanlakrın hepside... bi baskatte iyiler bide paraları var die kendini bi bok sanan serseriler tikky de diiller hem tikky hem serseriler.... (son sayfada yazanların tamamamını okumadım) bu arada 6 ve 7 lerden onceden tanıdıklarım vardı... bu ezq tipler yuzunden hem 7 hem 6 hem 8 dekilerden onlarlada gorusemez ldum onların hakkında dedikodu cıkarıp arkadaşlıgımızı dostlugumuzu bitiremesinler die... bu akdar çirkef burdakiler...

[Bu mesaj Raistin tarafından 04 Haziran 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]

8-14 kisi seninle beraber mi yoksa aslinda SEN mi onlarla berabersin. Kendini dunyanin veya bir seylerin merkezi olarak gormeye ara ver istiyorsan. Sana gore ezik tikkydir, tikkye gore ezik sensindir. Asosyal birinin 14 kisilik grubun merkezi olmasi, 14 kisilik bir grubun merkezi olan birinin de bu denli cesitli dersler cikartmasi bence beklenemez. Nezarete dusmus bir insanciksan zaten ne kadar guvenilir, ne kadar duzgun biri oldugun tartisilir. O yasta o maharet, helal olsun. Gelecegini gormeye basladim.[signature][hline]Why can't we not be sober?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
aşkın kimyası ve evrimsel açıklaması mevcut olabilir ben bir doğa bilimci olarak bunları bir çok kez görmüş olabilirim ama bence aşk hala çok güzel ve zaman zaman mucizevi bir olay :p aşkın kimyası çözüldü naha! diyip onu böyle sağa sola sallamak birazcık ıkınmak oluyor d:

ya da bir nevi harun yahya'nın aha bi fosil eksik evrim yok! demesi gibi bir durum (direk olarak alakalı olmasa bile :p)

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok güzel bi yazı yazmışın gerçekten belki birkaç yer çelişmiş olabilir ama gayet güzel bence yani ne bileyim 13 yaşında ben pokemonu biliodum =) Ardethte tekrarlamış gerçi onunki daha geçerli yani "güvenmek zayıflık değildir,güveneceğin insanı seçeceksin.Herkese güvenmek ise saflıktır" demiş,döktürmüş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...