Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bi kulaklık almıştım bilgisayarı alırken. 40dolarmı neydi. Altın jackli falan. Güzelde ses veriyor. Ama gel görki philipsin bütün ürünlerinde yaptığı bokluk var. 1 yıl sonra ömrü bitti. 3 yerinden kırıldı. Durup dururken çııt diye gidiyor. Acaip uyuz bir olay. Az önce gene kırıldı. 4 oldu. Daha önce tamir ettiğim yerden kırılmış hemde. Çivileri tutucak kadar sağlam plastik bile yapmamış herifler. Dağılıyor ulan. Birde philips monitörüm var 800x600lük birşey açınca hayvan gibi "İVİİİİ VİİİİVİVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT" diye ses çıkarıyor. İnanılmaz sinir. Nefret ediyorum philipsdeeeeeeeen! > [signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şu anda bu postunu 6 senelik daş gibi philips monitörümden okuyorum, eminim çok kızmıştır sana.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benimkinin açma kapama butonu sıksık çalışmıyor ve kendisi iiiviviiiviviit diye ötüyor şuan. may hed enter ekrana be.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İlginçtir, Philips monitörümden de kulaklığımdan da dectphoneumdan da gayet memnunum. Gerçi bu saydıklarımın en eskisi monitör ki o da iki yıllık. Umarım ileride sorun çıkarmazlar.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende şu kablosuz kulaklıklarından var philipsin tek kötü yanı yakınlardaki cep telefonu frekansı bozuyor. bir de telefon var hoş bir şey 400 milyona aldım o milyarlık telefonlar gibi rahat olmasa da harcanan paranın hakkını verecek kadar iyi. sadece menülerde çok detay yok o kadar. kamerası çok sağlam.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kulaklık dediğin CS ye göre alınır, bunu bilir, bunu söylerim :)[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benim filips monitorde 5 yıllık hehe şiddetle kınıyo seni =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya Bende minton mp3 player var Kulaklık bozuldu cızırtı var kırık var kabloda herhalde Kulaklık alıcam orjinal kulaklığını bulamıyorum askılı istiyorum Aslından orjinalindende memnun değildim. Ama Şimdi askılı kulakiçi kulaklık bulamıyorum ne yapmam lazım Şaduman Ağabeyler ???[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 askılı kulak içi kulaklık nedir bu nike-philips ortak yapımı olan fahiş pahalı sarı şeyleri mi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 çok fazla para vermişsin. philips'in zaten bazı malları uyuz ediyor adamı, fakat bazı malları ise gerçekten kaliletli. bende discmanler için almıştım kulaklık, kulaklığın ucunda aparat var. eğer o kaybolursa kulaklığın işide bitiyor. uyuz bir durum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 öyle moktan dizaynlı kulaklık alırsan öyle olur. Bendede var filipisin kulaklığı hiçbişiy olmuyo.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar