dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yunanistanla yapılan karşılaşmada onların "milli marşı" çalınırken ıslık çalıcak kadar düşmüş bi toplum olduğumuzdan UTANIYORUM....[signature][hline]Şino Mori.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 babama aynı şeyi dedim ki onların da aynını yaptığını söyledi. yine de yaptığımız ayıp. ama onlarınki de ayıp. kısacası her ikisi de ayıp.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 özeleştiri yapmak güzeldir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
arina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 çok terbiyesizce bi hareket yapılan kim olursa olsun bir milletin milli marşına saygısızlık yapmak,büyük bir terbiyesizliktir[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 topluma mal edilmemesi gereken bi olay olduğunu düşünüyorum[signature][hline]la petite ezique
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 karşılıklı utanılacak bir durum yok[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 karşılıklı evet ama bir ülkenin milli marşını yuhalamak saygısızlık, her iki tarafın yapmış olması bunun bir saygısızlık olduğu gerçeğini değiştirmez.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya hala mı be..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saygısızlık felan deil...bence çalınmasına bile lüzum yok...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet gereksiz[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Neden yok?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saygıslıgı bırak terbıyesızlık.ee ampacı anaokul düzeyindeki adama "adam" sıfatı verirsen boyle olur[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende spor bölümü bu topicin yeri:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Suark, 04 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: saygıslıgı bırak terbıyesızlık.ee ampacı anaokul düzeyindeki adama "adam" sıfatı verirsen boyle olur ampacı nedir?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ne demek şerefsizlik, hakaret mi ediyorsun bize.[signature][hline]Deli333
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben alkışlarız falan diye bekliyodum,ıslık duyunca utandım açıkçası...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya insanlar nie böyle?bence belli bi sebebi yok..Boşuna saçma sapan şeyler yapıyolar.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya utanmak ne demek çözemedim ben, yunan taraftarı bızım basketbol takımına her lafı söyleyecek vs, bizim gaz türk milletide birşey yapmadan duracak mı?[signature][hline]Deli333
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Onların öküzlüğü o.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yapana yapmak zorunda değiliz yeri gelince yüce milletiz,sıcak kanlıyız demesini biliyoruz bu tür durumlarda da bunu göstermemiz lazım maç sırasında yine ıslıklarsın,yuhalarsın ama milli marşa saygısızlık olmaz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet orda yapanlarada burda yapanlarada,yapılmasının hak olduğunu savunanlarada,milli marşlarının çalınmaması gerektiğini Yunanistan olduğu için düşünenlerede şerefsiz diyorum.[signature][hline]Şino Mori.
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence ayıp bende arkadaşlara aynısını söyledim o sırada.onlarda yuh ladı dediler.dedim türk sen yapmıycaksın böyle şeyler[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 milli marş ıslıklanır sonucta karşı tarafı baskı altına almak lazım.buda futbolda var.fener marşı çalarken cimbomlularda ıslıklamasın ozaman.oda fb cumhuriyetinin marşıdır sonucta :P milli marş dediğiniz ulusal bi düttürü.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: xueshen, 04 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu aynı şey değil birde her bir halta 'ülkemden utanıyorumcular' sardı etrafı,hayırlısı.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion [Bu mesaj Apache tarafından 04 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar