Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerefsizlik!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok terbiyesizce bi hareket yapılan
kim olursa olsun bir milletin milli marşına saygısızlık yapmak,büyük bir terbiyesizliktir[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
karşılıklı evet
ama bir ülkenin milli marşını yuhalamak saygısızlık, her iki tarafın yapmış olması bunun bir saygısızlık olduğu gerçeğini değiştirmez.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
saygısızlık felan deil...bence çalınmasına bile lüzum yok...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
saygıslıgı bırak terbıyesızlık.ee ampacı anaokul düzeyindeki adama "adam" sıfatı verirsen boyle olur[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
bende spor bölümü bu topicin yeri:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 04 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
saygıslıgı bırak terbıyesızlık.ee ampacı anaokul düzeyindeki adama "adam" sıfatı verirsen boyle olur

ampacı nedir?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ben alkışlarız falan diye bekliyodum,ıslık duyunca utandım açıkçası...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ya insanlar nie böyle?bence belli bi sebebi yok..Boşuna saçma sapan şeyler yapıyolar.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
yapana yapmak zorunda değiliz
yeri gelince yüce milletiz,sıcak kanlıyız demesini biliyoruz
bu tür durumlarda da bunu göstermemiz lazım
maç sırasında yine ıslıklarsın,yuhalarsın
ama milli marşa saygısızlık olmaz...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Mesaj tarihi:
Evet orda yapanlarada burda yapanlarada,yapılmasının hak olduğunu savunanlarada,milli marşlarının çalınmaması gerektiğini Yunanistan olduğu için düşünenlerede şerefsiz diyorum.[signature][hline]Şino Mori.
Mesaj tarihi:
bence ayıp bende arkadaşlara aynısını söyledim o sırada.onlarda yuh ladı dediler.dedim türk sen yapmıycaksın böyle şeyler[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
milli marş ıslıklanır sonucta karşı tarafı baskı altına almak lazım.buda futbolda var.fener marşı çalarken cimbomlularda ıslıklamasın ozaman.oda fb cumhuriyetinin marşıdır sonucta :P
milli marş dediğiniz ulusal bi düttürü.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 04 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu

aynı şey değil birde her bir halta 'ülkemden utanıyorumcular' sardı etrafı,hayırlısı.[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion

[Bu mesaj Apache tarafından 04 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...