Invulon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 oturmus whois.net den domain bakiyordum alakali domainlere falan arama yaparken sunu gördüm tikla bakiim lol diyorum sadece yaraticilik asmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 vay vay vay bu ne böyle ya cidden yaratıcılık aşmış yani[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 ohannesburg demeden gecemiicem [turkceyi ogrenmeliyim :P] [Bu mesaj HellHound tarafından 25 Ekim 2002 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 Sitenin içeriği daha enteresan. Tebrik etmeden geçemiyecem! Her surenin okunuşu, yazılışı mp3 dinletisi zımbırtısı var. Oha buna asıl..[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 evet sitenin domaini neyse de icerigi gercekten de iyi, ve de turkiye'de gercekten oldugunu ilk kez gordugum bir icerik.[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 güzel siteymiş işe yarar bence[hline]Gözlerinde kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2002 hepsine taamda www.KurandaARA.com buna koptum :) arama olayına yeni bi boyut katmish elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 yuhungen yani......[hline]gallanteli biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Oha yani yanlış saymadıysam 54 Ne bu yaaaaa şakamı[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 kurandaara.com ? :lol:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 abi koptum ya :D ama olsun iç.erigi gusel... arklarnızla konuşurken g*t etmek için burda takılın bazı şeylere bakın... www.eu.......ahim.com :) yazamadım valla çok uzun geldi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 siteyi yapanlar ve müdavimleri herhalde günah diye c/p yapmıyolardır kastırıyolardır yazmaya falan:) (imam hatip ) - derste cok konusan ogrenciye ceza" www.eu.....him.com sitesinin adını 100 kere yazınız[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ama bilmem farkettiniz mi site www.kuran.gen.tr den açılıyor. tabi böyle bir domain name almaları garip tabi zekalarını belli etmişler.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 valla bravo. özellikle birçok dilde çeviri vermesi de hoş. bazen çok ihtiyaç duyup da bulamadığım birşeydi. nette tanıdıklardan soran çok oluyordu. rahatladım valla :) yapanlara teşekkür.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 :D güzel tabi[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Daha da uzunu varmış. http://www.llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantysiliogogogoch.com/[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Herşey bir kenara ne görüyorum ben biliyormusunuz? Gelenek görenek ve saygımızdan dinimizden çok şey kaybetmekte olduğumuz. Tamam avrupalaşma geri kalmışlıktan kültürslükten kurtulmak derken sanırım kendi değerlerimizden de vaz geçer olduk. Hernekadar ismi uzun olursa olsun orada yapmaya çalıştıkları bir hizmet var bunun farkındamısınız. Kepi o yazmaya erindiğiniz kelimeyi ne için kullandığınız hiç aklınıza gelip sordunuzmu kendinize yada araştırdınızmı? Kur'an-ı Kerim'i elinize almadan yada okumaya başlamadan sarf ettiğiniz besmele olmasın? Anlıyorum genciz, herşey bize biraz tuhaf bir havada geliyor, ama bizler eğer sahip çıkmazsak değerlerimize gelecekte kim çıkacak bizim çocuklarımızmı? Tüm dünya bizden neden çekiniyor hiç düşündünüzmü?. Bizler Türküz, ne demişler Türk gibi güçlü. Bu kelimeleri kimler söyletmişler, nasıl söyletmişler, zamanında savaşa gidenler iman gücü ile savaşmışlar unutmayın. Sakın sanmayın dini savunan o ak particilerden yada neyse işte o yönde eğilimi olan biri olduğumu. Ama bu tür şeyler beni rahatsız ediyor ve bende dile getirmek istedim. (Okudumda baştan, tam bir din adamı gibi yazmışım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yaw sen ne dion asmodeus yaw :P[hline] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 18 June 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: GE-TA, 16 June 2003 16:46 tarihinde demiş ki: llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyllllantysiliogogogoch.comokuyabilene gazoz kapaa madalya[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 okuyorum llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyllllantysiliogogogoch nokta kom[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Dublüve'leri unutmuşsun deep. :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: -MrBomb-, 18 June 2003 02:35 tarihinde demiş ki: yaw sen ne dion asmodeus yaw :P[hline] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 18 June 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Konuyu biraz ciddiye almışım (biraz :) ) ve döşenmişim ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyllllantysiliogogogoch.com Sen okursunda biz okuyamazmıyız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Qui, 26 October 2002 13:41 tarihinde demiş ki: Sitenin içeriği daha enteresan. Tebrik etmeden geçemiyecem! Her surenin okunuşu, yazılışı mp3 dinletisi zımbırtısı var. Oha buna asıl..[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected][/b] harbi inanılmaz artık. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar