Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 zuahhaha fıstık atmak serbest yAZISINI GÖRÜNCE sandalyeden düştüm[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Fazla söze ne gerek.. Nickname yeter size.. uhaha muhaa azuhaha :) lolz.. molz.. moloz.. :) o resmi kaldırmayın.. OK? NICKNAME.. :) :) :)
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Fazla söze ne gerek.. Nickname yeter size.. uhaha muhaa azuhaha :) lolz.. molz.. moloz.. :) o resmi kaldırmayın.. OK? NICKNAME.. :) :) :)
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol bunlar baya türemeye başladı *fıstık atar*[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 03.06.2005 SAAT 12:00'DE TEKRAR MONKEYS FUCK YOU DILEGIYLE...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Puahahaha işyerinde gülmekten yarıldım.Millet bana bakıyo a.k Euahehahha ne geyik adamsınız :D ii bare bi fıstıkta ben fırlatam.Ama havada kapmak şartı ile :Pp *Paticik forumlarının amacı nedir? Düzeyli seviyede bilgi alışverişi yapmak ve dostlukların pekiştirilmesi... *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? Önceden yalnızca UO Hakkında bilgi vermek için kurulmuştu.Fakat zamanla diğer konu başlıkları da eklenerek daha geniş alanlara yayıldı paticik çatımız :Pp *Forum denince aklınıza ne geliyor? Tartışma ve bilgi alışveriş platformu...[signature][hline]{Caddebostan - Koton}
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tamam ağlama canım.. biz seni sonra ararız..
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eheh supermis şş canım bak fuck muck bırak sen bu işleri fıstıktır bu ye seversın bulamazsın heryerde özel getirtiyoruz sizin gibiler için * Fıstık Atar * [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: OwnerRavenLoft, 01 Haziran 2005 12:08 tarihinde demiş ki: *Paticik forumlarının amacı nedir? Düzeyli seviyede bilgi alışverişi yapmak ve dostlukların pekiştirilmesi... *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? Önceden yalnızca UO Hakkında bilgi vermek için kurulmuştu.Fakat zamanla diğer konu başlıkları da eklenerek daha geniş alanlara yayıldı paticik çatımız :Pp *Forum denince aklınıza ne geliyor? Tartışma ve bilgi alışveriş platformu... İlk başta böyle adam gibi cevap verseydininiz ne güzel olurdu.. İnsan olanan da böylesi yakışır zaten.. Ama insanlıktan nasibi almamış, hayat boyu hiçbirşeyi ciddiye almayan sünepe beyinler için ne yazık.. Onlar daima haklı olduklarını savunacaktır elbette. Ama işin içyüzü hiç de öyle değil. Doğrusu üzülmüyor değilim. Niçin mi? Çünkü ben bu Değerli arkadaşlar size birkaç sorum olacaktı (özellikle yetkililere). *Paticik forumlarının amacı nedir? *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? *Forum denince aklınıza ne geliyor? mesajı atarken çok farklı şeyler düşünmüştüm. Örneğin paticik forumlarının bilgi alışverişi olduğunu (eğer öyleyse tabii) öne çıkarmak ve bir özgür düşünce (siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler vs..) ortamı oluşmasını istemiştim. Not: Kesinlikle ideolojik olarak siyasetten bahsetmiyorum! Genel olarak.. Böylelikle belki düşünmekten yoksun insanlar hayatın sadece "gırgır" olmadığını anlarlar. Ülkemizde ve dünyadaki olaylara kaygısız kalmamış olurlar. Tam olarak ve kim söylemiş bilmiyorum ama güzel bir söz var. "Haksızlığa karşı mudaafa edin. Eğer müdaafa edemiyorsanız söyleyin. Söyleyemiyorsanız da en azından düşünün". Daha fazla konuşmak (yazmak) istemiyorum. Herhalde gerekli mesajı siz almışsınızdır. (Sünepe beyinler hariç). Doğrusu ben de düşününce hata yaptığımı görüyorum o hoş olmayan mesajlardan dolayı. Sizlerden özür diliyorum. Ama o an geçekten çok kızmıştım öyle gırgır geçtiğiniz için. Tekrar özür dilerim.. Not:Özür dilemem sadece kişiliğim bunu gerektirdiğindendir. Kesinklikle o (hâla diyorum) gerizekalı insanlardan af dilemek için değildir.. Not:Aklıma gelmişken onu da söyleyeyim. Sakın özür diledim diye avatarı kaldırayım falan demeyin. Çok tatlı bişeymiş bu bonzy budy.. :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Düzgün bir nickin olsaydı en baştan adam yerine konurdun ama böyle nicke böyle muamele.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Pis sünepe beyinler, nasıl ayar verdi ama, heyt be!![signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfre Man-Do wah | arşiv***
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu nick çok sonra değiştirildi..
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 vay be böle yazı beklemiyordum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 etki-tepki prensibi. aşırı etki-aşırı tepki.. bu kadar sinirli bir tutmla zaten eninde sonunda bu olurdu:)[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic! Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bonxi avatarın var, title in yorumsuz... aslında sana bu cevabı verdigim için bilgisatarımı ve elektirik sistemimi hatta internetexplorer ımın bu sayfayı gosteren penceresini dezenfekte etmem lazım...
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 'silin o gorili!!' gibi bi tepki beklerdim adam özeleştirmiş kendiyle[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet burda bi tane haysiytetsiz, medeniyetten nasibini almamış insan goruorum ama o sadece sensin monkeysfuckyou...
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *!fıstık atar*[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *!findik,fistik atmayı unutmus ve gece bırakmıstır ama oda atmaya baslar.... cevizide unutmayalım*
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dostum beni yanlış anlama ama bana öyle bir avatar verseler ben accountumu silerim açık ve net konuşuyorum[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *!kuruyemişçi atar*[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: AcimasizKemal, 03 Haziran 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Dostum beni yanlış anlama ama bana öyle bir avatar verseler ben accountumu silerim açık ve net konuşuyorum cok acimasizsin[signature][hline]Tulahr
Head Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: nameless13, 03 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: *!kuruyemişçi atar* ahah niye kuruyemişçi atıyosun abi[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 adam olarak değil dükkan olarak attım :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
Öne çıkan mesajlar