vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Değerli maymuncuk sana birkac sorum olacaktı. seni doğal ortamından alıkoymak istemem ama sorularımı yanıtlarsan cok sevinirim. *Bu yaptiginin amacı neydi? *Niçin böyle bir maymunluk yaptin? *Maymun denince aklına ne geliyor? Not : Ben en son söyleyeceğim.. Söyleyebilirmisin? Hadi ... varmi sende o yürek =P küfredip kaccak kadar olablir belki anca.. vah... Haydi söyleeeaaa seni nasillll maymun ettiklerinii... ah bu bana ibrahim tatlisesin sarkisini cagristirdi sanki....[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!? [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Mayıs 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 işte son hali, bölyle bakarken görmüşler biyerlerde...[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Forumalrda bı masonluktur gıdıo acaba kaç kişi masonlugun gerçekten ne oldugunu bılıo? Benim çok yakın çevremde mason olan kişiler ne beynını sömürtüyo nede herhangibi şekilde gerek topluma gerekse milletine,vatanına,bayragına özelliklede dinine aksi davranıcak hareketlerde bulunuyor. Ayrıca masonlugu yahudilerle bagdaştırıcak kadar akılsız ve talihsiz arkadaşlarımızında oldugunu gormüştüm . 2 grup mason olmaz..; 1.Kadınlar 2.Yahudiler 2.grup bundan bi kaç yüzyıl evel çeşitli değişiklerle masonluğa alınımı açıldı.Soruyorum size nasıl olurda mason olamıyan bir toplum masonlugu kurabılır veya onderı olabilir öncelıkle masonlugun ne oldugunu bılmek ne için oluştugunu bılmek sonra çamur atmak gerekmektedır bence...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... [Bu mesaj Xanthe tarafından 27 Mayıs 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O_o :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 xanthe sen de uçmuşsun lm burada inanç tartışılmaz o yuzde açmıcam ağzımı...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ewt xanthe yi şimdiden yılın üyesi ilan ediyorum. :D:D
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paticik sıradan diğer forumlar gibi değildir.Forum demek genel tartısma yeri gibi bişe :) Ama paticik aile olduğu için aile içi tartısma yapılıo burda,o yüzden tuaf bi örgütlenme yeride denebilir ;) ( bkz : birgün tüm dünya pati olacak niahahahah)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 iide ben inançla ilgili hiç bişi solemedim sadece ona buna mason zart zurt dıen arkadaşlarımızı kınadım.Suark sen olmasan ne oluruz bilmem...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya zaten kimsenin ona buna mason zart zurt dediği yok, artık geyik olmuş durumda, geyiğini yapıyor herkes sadece..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu gidişle masoncuk olacak zaten[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Şekil A =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bılıorum geyiğinin yapıldıgını sadece sınırını bılmek lazım bıraz...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 günde 1 avuç fıstık iyi gelir;) konuştuğunu duymayan, yazdığını görmeyen zihniyeti..[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 lan ya kaçırdık..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Reginald_Arvizu, 27 Mayıs 2005 17:43 tarihinde demiş ki: ben 4 yaşımdan beri masonum.. lol.. mason konusuna gelince, geyik yapıyoruz. oturup burada tüzüğünü çıkarıp ona göre konuşacak halimiz yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 *fıstık atar* seversin sen :P[signature][hline]shinsetsu desu..
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 15:33 tarihinde demiş ki: bi fıstık da benden boyle fıstık olursa her turlu banada at yani :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 *!fındık fıstığa boğar*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya şu *fıstık atar* *fıstık atar* *fıstık atar* diye bağıranlara acıyorum ya komik duruma düşüyolar.Gören dicek 10 yaşında çocuk.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 senin gibi danavari küfür etmeliler ki büyüdüklerini göstersinler elaleme di mi ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Fistan, 27 Mayıs 2005 17:55 tarihinde demiş ki: lan ya kaçırdık.. ben lan ha.. dedim ama +1[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Evet sitenin girisine forumun vizyonu, misyonu falan onlari yazalim lol bunu bi yerden hatırlıyorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Micheal_, 27 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ya şu *fıstık atar* *fıstık atar* *fıstık atar* diye bağıranlara acıyorum ya komik duruma düşüyolar.Gören dicek 10 yaşında çocuk. "gören diycek 10 yaşında çocuk"[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Korax, 27 Mayıs 2005 20:07 tarihinde demiş ki: *!fındık fıstığa boğar* haha +1 :D[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar