Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Değerli maymuncuk sana birkac sorum olacaktı. seni doğal ortamından alıkoymak istemem ama sorularımı yanıtlarsan cok sevinirim.

*Bu yaptiginin amacı neydi?

*Niçin böyle bir maymunluk yaptin?

*Maymun denince aklına ne geliyor?

Not : Ben en son söyleyeceğim..

Söyleyebilirmisin?
Hadi ...
varmi sende o yürek =P
küfredip kaccak kadar olablir belki anca..
vah...
Haydi söyleeeaaa seni nasillll maymun ettiklerinii...
ah bu bana ibrahim tatlisesin sarkisini cagristirdi sanki....[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Mayıs 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Forumalrda bı masonluktur gıdıo acaba kaç kişi masonlugun gerçekten ne oldugunu bılıo?
Benim çok yakın çevremde mason olan kişiler ne beynını sömürtüyo nede herhangibi şekilde gerek topluma gerekse milletine,vatanına,bayragına özelliklede dinine aksi davranıcak hareketlerde bulunuyor.
Ayrıca masonlugu yahudilerle bagdaştırıcak kadar akılsız ve talihsiz arkadaşlarımızında oldugunu gormüştüm .
2 grup mason olmaz..;
1.Kadınlar
2.Yahudiler
2.grup bundan bi kaç yüzyıl evel çeşitli değişiklerle masonluğa alınımı açıldı.Soruyorum size nasıl olurda mason olamıyan bir toplum masonlugu kurabılır veya onderı olabilir öncelıkle masonlugun ne oldugunu bılmek ne için oluştugunu bılmek sonra çamur atmak gerekmektedır bence...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....

[Bu mesaj Xanthe tarafından 27 Mayıs 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Paticik sıradan diğer forumlar gibi değildir.Forum demek genel tartısma yeri gibi bişe :) Ama paticik aile olduğu için aile içi tartısma yapılıo burda,o yüzden tuaf bi örgütlenme yeride denebilir ;) ( bkz : birgün tüm dünya pati olacak niahahahah)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
iide ben inançla ilgili hiç bişi solemedim sadece ona buna mason zart zurt dıen arkadaşlarımızı kınadım.Suark sen olmasan ne oluruz bilmem...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
günde 1 avuç fıstık
iyi gelir;)
konuştuğunu duymayan, yazdığını görmeyen zihniyeti..[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 15:33 tarihinde demiş ki:

bi fıstık da benden

boyle fıstık olursa her turlu banada at yani :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
*!fındık fıstığa boğar*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
senin gibi danavari küfür etmeliler ki büyüdüklerini göstersinler elaleme di mi ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 27 Mayıs 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Evet sitenin girisine forumun vizyonu, misyonu falan onlari yazalim lol

bunu bi yerden hatırlıyorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Mesaj tarihi:
said:
Micheal_, 27 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
ya şu *fıstık atar* *fıstık atar* *fıstık atar* diye bağıranlara acıyorum ya komik duruma düşüyolar.Gören dicek 10 yaşında çocuk.

"gören diycek 10 yaşında çocuk"[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
  • Yeni Oluştur...