Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yaziktir abi yeniyse brz sabır göstermek lazim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahaha super ya ego tatmınımı nedır bu ahah..[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 LöL[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 [signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 vurun kahpeye... :D[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 AHAHAHAAHhaha off iyi eylendim Resim süpper[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: nedanko, 27 Mayıs 2005 14:18 tarihinde demiş ki: *Paticik forumlarının amacı nedir? Mason kuruluşlarına sömürülecek genç beyinler yetiştirmek. *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? Yukarda anlattım ya. *Forum denince aklınıza ne geliyor? Mason.. Ya bişi sorcam komik felan gelebilrde şu masonluk tam olarak ne???Neden kurulmuş??Amaç??? [signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: [Bu mesaj babayigit tarafından 27 Mayıs 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sözlükden bak abi orada tatmin edici bilgiler var.. Ahanda[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 masonluğun amacı paticik çatısı altında dünyayı yönetmek. *!en yeni bonzimize fıstık atar*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tüm Bonzi Kardeşlerimiz için buraya yeni bişişler yapmışlar sadece bonzyler tıklasın :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ah be bende şan fıstıklı nestle damak yiyodum ki ne asıl fıstıgın burda oldugunu gördüm umarım geç olmamıştır fıstık versem yer misin?[signature][hline]G3NK [Bu mesaj DynamicK tarafından 27 Mayıs 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 *****BİZDE SENİN******* :-):-):-):-):-): -):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-):-) [Bu mesaj 333 tarafından 27 Mayıs 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 löül fıstık atsam tutabilirmisin bonzi?¿[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Tüm Bonzi Kardeşlerimiz için buraya yeni bişişler yapmışlar sadece bonzyler tıklasın :lol: Hay a.k. bu ne lan ehueheuhue varya yarıldım bu topicte he ehuehuehue...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kaynak: http://www.rps.psu.edu/[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi fıstık da benden[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 @John_Petrucci senin fıstık benim fıstıklardan çok yemiş belliki. :lol: ama şimdi bizim bonzi senin fıstığı değil benim fıstığı yerse daha hayırlı olur gibi geliyo bana :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cok fıstıklı bi topic oldu bu :)[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 HAHAHAHAHA tuzlumu bari ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 en çok koparton noktada dayanmayıp küfürü basmaları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tuzlu tuzlu... hemide kabuklarını soyarken can acıtan cinsten :)[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 paticik gizli bir ninja organizasyonu dostum ip adresinden seni bulup gece karanlikta odana süzülen kara suretleri gordugunde daha detayli bilgi alacaksin. zevk almaya bak ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 15:33 tarihinde demiş ki: bi fıstık da benden bonzi olmaya razıyım.. :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Wendigo, 27 Mayıs 2005 15:58 tarihinde demiş ki: paticik gizli bir ninja organizasyonu dostum ip adresinden seni bulup gece karanlikta odana süzülen kara suretleri gordugunde daha detayli bilgi alacaksin. zevk almaya bak ;)= deşifre ediyorum bu grubu :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paticik bi yaşam tarzıdır ! Forum kültürü dışında daha değişik bişiler barındırır!! vs.vs[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected]
Öne çıkan mesajlar