scheize Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ufaccık birşey bıraktımda boyle keçi gibi.. Böyle yansam noolur?? Daha önce böyle bir deneyim yaşamış olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 amele :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 her tareaf kıpkırmızı ora bembeyaz oluyor bir süre kestikten sonra tabi. hiç tavsiye etmem kesceksen sonra[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lixad doğru sölemiş sora kesersen gitti karizma :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Noel babaya benzersin:)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yazın saçını uzatıpta okul zamanı kestirip gelenleri görüyorum.Manzara iğrenç oluyor.Kafa bembeyaz :D .Onun için tatile giderken kısa kestiririm ilk bir hafta yanar sonra saçımı sakalımı uzatırım.O zaman görünümde bir anormallik olmuyor fakat diğer türlerde çok kötü görünüyor.Denemeyin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Gawain, 18 June 2003 12:23 tarihinde demiş ki: amele :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın tam ustune basmısın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 babamda olmuştu bide antalya sıcağı malum sakal bırakmıştı denize gittik 2 gün sonra kesti gülmekten yarılmmıştım :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :-)[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o gün babam dışarı çıkmamış balkonda suratını güneşlemişti :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 komik olur[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :tebrikz: Çok Geyik Ya Balkondan Güneşlenmek :-)[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Moncain, 18 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki: Yazın saçını uzatıpta okul zamanı kestirip gelenleri görüyorum.Manzara iğrenç oluyor.Kafa bembeyaz :D .Onun için tatile giderken kısa kestiririm ilk bir hafta yanar sonra saçımı sakalımı uzatırım.O zaman görünümde bir anormallik olmuyor fakat diğer türlerde çok kötü görünüyor.Denemeyin.[hline] euheue mesela ben. ama saçımı yazın uzatmıyorum şubattan beri uzatıyorum hatta öbür şubata kadar da uzatçam çünkü doru söylüyosun.eylülde kestirirsem bembeyaz çıkar altı. bilinçli uzatıcı :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 AMELEYBUS'a donersin valla....... :) :hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sakalı kesince maymun olursun..top sakallı yanıp kesersen de sekilli maymun...bir arkadasa olmustu.uyardık ama 1 senedir kesmedim kesmem dedi verdik gazı 5 gun sonra kesti adı babun kaldı sitede.... ben tatile gidince ilk 1 hafta devamlı tras oluyorum sora salıyorum.ehh adı ustunde tatilde de duzenli tras olunmaz ki :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 valla ben de bıraktım kesersem bjk'liye dönücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: scheize, 18 June 2003 12:19 tarihinde demiş ki: Ufaccık birşey bıraktımda boyle keçi gibi.. Böyle yansam noolur?? Daha önce böyle bir deneyim yaşamış olan varmı? Sakın bole bisey yapmmmaaaaaaaaaa! *!Birini daha kurtarmanın verdigi mutlulukla nirvanaya bi adım daha yaklastıgını hisseder*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 aman diyeyim bjk yi mumla arasın.diyorum sana bak 2 isguzar takar lakabı tatil beldesinin maymunu olursun sonra..karizma dagılır ki ne dagılır...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Neyse plajdan geldim.. Plav gibi kestirip mis gibi yandim şuan. Eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 iğrençlik olur[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar