Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşte sakalla yanarsak neolur??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazın saçını uzatıpta okul zamanı kestirip gelenleri görüyorum.Manzara iğrenç oluyor.Kafa bembeyaz :D .Onun için tatile giderken kısa kestiririm ilk bir hafta yanar sonra saçımı sakalımı uzatırım.O zaman görünümde bir anormallik olmuyor fakat diğer türlerde çok kötü görünüyor.Denemeyin.[hline]
Mesaj tarihi:
babamda olmuştu bide antalya sıcağı malum sakal bırakmıştı denize gittik 2 gün sonra kesti gülmekten yarılmmıştım :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
o gün babam dışarı çıkmamış balkonda suratını güneşlemişti :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
said:
Moncain, 18 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki:
Yazın saçını uzatıpta okul zamanı kestirip gelenleri görüyorum.Manzara iğrenç oluyor.Kafa bembeyaz :D .Onun için tatile giderken kısa kestiririm ilk bir hafta yanar sonra saçımı sakalımı uzatırım.O zaman görünümde bir anormallik olmuyor fakat diğer türlerde çok kötü görünüyor.Denemeyin.[hline]

euheue mesela ben. ama saçımı yazın uzatmıyorum şubattan beri uzatıyorum hatta öbür şubata kadar da uzatçam çünkü doru söylüyosun.eylülde kestirirsem bembeyaz çıkar altı.
bilinçli uzatıcı :)[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Mesaj tarihi:
AMELEYBUS'a donersin valla.......
:)
:hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock::rock::rock::rock::rock:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
sakalı kesince maymun olursun..top sakallı yanıp kesersen de sekilli maymun...bir arkadasa olmustu.uyardık ama 1 senedir kesmedim kesmem dedi verdik gazı 5 gun sonra kesti adı babun kaldı sitede....
ben tatile gidince ilk 1 hafta devamlı tras oluyorum sora salıyorum.ehh adı ustunde tatilde de duzenli tras olunmaz ki :)[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
said:
scheize, 18 June 2003 12:19 tarihinde demiş ki:
Ufaccık birşey bıraktımda boyle keçi gibi.. Böyle yansam noolur?? Daha önce böyle bir deneyim yaşamış olan varmı?

Sakın bole bisey yapmmmaaaaaaaaaa!
*!Birini daha kurtarmanın verdigi mutlulukla nirvanaya bi adım daha yaklastıgını hisseder*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
aman diyeyim bjk yi mumla arasın.diyorum sana bak 2 isguzar takar lakabı tatil beldesinin maymunu olursun sonra..karizma dagılır ki ne dagılır...[hline]Est solarus oth mithas
  • Yeni Oluştur...