Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güç nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğru diyosun da yani demek istediğim saf mutlak zihinsel güçtü, yani bi savası fiziksel güclü artırarak yani sayıca üstünlükle de kazanabilirsin, yada elindekilerle güzel bir taktikle cok daha az kayıplada kazanabilirsin, savas çok iyi bi örnek değildi glba da, yani demek istediğim senin bi kişiden daha zeki olman onun saygısını kazanmana neden olmayabilir. Ama çakallık yapıp onunda sırtını sıvazlarsan, yada sevdiği bi şey üzerinde hakimiyet sahibi olursan o adam istesede istemesede seni kendinden üstün görür. aslında kontrol edebilme yetisi çeşitli yöntemlerin(yeri gelir fiziksel güç, yeri gelir zihinsel güç, yeri gelir para gücü) harmanıyla çakallığın bi sentezi :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
işte bu doğru. sonuçta zekanın da çeşitleri var ve kişilik her zaman çok fazla ön plana çıkıyor[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
Kimse söylememiş gücün tanımıda iş yapabilme kapasitesidir bu arada. Tabi bu fizik kuralı. Gerçek hayata dökünce bunu bi alandaki yetenek olarak yorumlayabiliriz[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 03 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
Fiziksel güç güç degildir Absolut.. Ben fiziksel güce inanmam sadece zihinsel güç vardır....

eheh yanlis.
fiziksel gucun yoksa inanmazsin tabi. benzerini de ayi yavrusuna benzeyip akli calismayanlar soyler. "yemisim zihni yokla biceplerimi" diye.
guc ikisinin de olmasidir. ilk posttaki gibi zihinsel gucunle karsindakini ezdikten sonra, yersen agzinin ortasina birtane yatar kalirsan oracikda, ne anlami kaldi senin zihinsel gucunun?
oyuzden guc elindekini kullanabilmektir, kendini savunabilip saldircagin zamani bilmektir, zihnin ve fizigin harmanidir. guc!... politikadir.[signature][hline]sushi.
Mesaj tarihi:
Kontrolsüz güç güç değildir..Pirelli :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mesaj tarihi:
guc istedigini - her ne olursa olsun - yapabilmektir . yapmaktir demedim ama yapabilecek olman yeterli .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 03 Haziran 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
I've got the power! hey yeah heh I've got the power![signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Bence:
Güç kapasitedir,sınırdır.Fiziksel olsun, ruhsal olsun zihinsel olsun.İnsanın gücü, yapabileceklerinin sınırını belirler.Ama bir işi yapamaması güçsüz olduğunu göstermez.Bu noktada beceri devreye girer.
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
bence: birinin fiziksel kuvvetten cok veya kabalıktan cok sözlerinizle ezebilmektir... onu sadece sözlerinizle vede hiç kabalaşmadan "beyninde" ezdiginizde size baktıgı biçimdir, o bakıştır... o umutsuzlugu karşındakinin gözünde görebilmek ve bundan zevk alabilmektir.. size saldırdıgında gulmek , ve siz ona karşılık veremeyecek kadar güçsüz olsanız bile bu bakıştan onun bu güçsüzlügünden sizi susturmak için şiddete başvurmasından zevk almak ve sizi dövmeye devam ederken bundan aldıgınız zevkle gülebilmek... onun icindeki umutsuzlugun büyüdügünü hissetmek ve bunu onun gözünde görebilmektir... Bence gerçek güç budur... size soruyorum sizce Güç nedir?

Bence bu biraz manyaklık, biraz mozoşistlik, biraz da egoistlik.

[Bu mesaj Lisze tarafından 03 Haziran 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence güç bir ortamda durumu kendi lehine değiştirebilme yeteneğidir. her ortamiçin farklıdır. gece 3 de ara sokaktaysınz güç kas gücüdür, devlet dairesindeyseniz güç ordaki tanıdıklarınızın sayısı veya rüşvet alıyorsa cüzdanınızın kalınlığıdır, işyerinde iseniz ordaki ünvanınız siyasetçiyseniz insanları etkileyebilirliğiniz.. vs.. vs.. gidiyor bu böyle.
//edit:derse ara verdiğimde aptallaşıyorum cümle kuramıyorum
[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 03 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
güç, yalnış yaptığın şeyin cezasını ne kadar sonra çekeceğini belirleyen kriterdir.

Güç ne kadar yoğunsa o kadar geç veya erken mi çekiyoruz?
Biraz açarmısın.
Mesaj tarihi:
Karşısındakini ezebileceği halde ezmeyen ve ondan üstün olduğu onu öldürebileceği halde öldürmeyen insan güçlü demektir.
Burdan gücün anlamını çıkarın[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...