Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güç nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bu soru aklıma takıldı.. aslına bakarsanız nereye acacagimida bilmedigimden buraya actim (garbıçlık gozukmedi gozume)
soruyorum size Güç nedir?
bence: birinin fiziksel kuvvetten cok veya kabalıktan cok sözlerinizle ezebilmektir... onu sadece sözlerinizle vede hiç klabalaşmadan "beyninde" ezdiginizde size baktıgı biçimdir, o bakıştır... o umutsuzlugu karşındakinin gözünde görebilmek ve bundan zevk alabilmektir.. size saldırdıgında gulmek , ve siz ona karşılık veremeyecek kadar güçsüz olsanız bile bu bakıştan onun bu güçsüzlügünden sizi susturmak için şiddete başvurmasından zevk almak ve sizi dövmeye devam ederken bundan aldıgınız zevkle gülebilmek... onun icindeki umutsuzlugun büyüdügünü hissetmek ve bunu onun gözünde görebilmektir... Bence gerçek güç budur... size soruyorum sizce Güç nedir?[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Mesaj tarihi:
@Smoke: :)[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Mesaj tarihi:
kontrolsüz güç güç deildir ( böyğyyğk )
güç =para...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Güç cüzdanının kabarık olmasıdır.... :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
güç günümüzde bence insanlara söz geçirebilme onlara bir şey yaptırabilme yetisidir. Fiziksel ve zihinsel gücün bu çağda pek bi önemi kalmadı bence.[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
ben olmuşum güç ne gücü ya[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 03 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
güç günümüzde bence insanlara söz geçirebilme onlara bir şey yaptırabilme yetisidir. Fiziksel ve zihinsel gücün bu çağda pek bi önemi kalmadı bence.

zihinsel güç önemini hala koruyor, sonuçta hitabet ve ikna kabiliyeti de belli bir zeka gerektirir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 03 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Beyler bakın rica ediyorum... Bu topici ciddi olarak actim lutfen duzgun cevaplar verip sulandırmayın...

güç bu sözü söyleyerek topiği yoluna sokabilmektir.
sen güçlü müsün, bence benim üzerimde gücün yok
ama karakedi söylesin bak neler olur, herkes ansiklobedi falan açar...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
  • Yeni Oluştur...