Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet bu soru aklıma takıldı.. aslına bakarsanız nereye acacagimida bilmedigimden buraya actim (garbıçlık gozukmedi gozume) soruyorum size Güç nedir? bence: birinin fiziksel kuvvetten cok veya kabalıktan cok sözlerinizle ezebilmektir... onu sadece sözlerinizle vede hiç klabalaşmadan "beyninde" ezdiginizde size baktıgı biçimdir, o bakıştır... o umutsuzlugu karşındakinin gözünde görebilmek ve bundan zevk alabilmektir.. size saldırdıgında gulmek , ve siz ona karşılık veremeyecek kadar güçsüz olsanız bile bu bakıştan onun bu güçsüzlügünden sizi susturmak için şiddete başvurmasından zevk almak ve sizi dövmeye devam ederken bundan aldıgınız zevkle gülebilmek... onun icindeki umutsuzlugun büyüdügünü hissetmek ve bunu onun gözünde görebilmektir... Bence gerçek güç budur... size soruyorum sizce Güç nedir?[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dediklerin+fiziksel güç = harbi güç[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güç soğana vurduğun zaman cücüğünü çıkarabilmektir :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yukrıda dediklerini yaptıktan sonra aız burun daılmasına engel olabilmektir[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Güç klavye ile foruma yazı yazarken parmaklarının yanında, beynini de aynı anda çalıştırabilmektir.[signature][hline]rtc
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @Smoke: :)[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kontrolsüz güç güç deildir ( böyğyyğk ) güç =para...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Güç cüzdanının kabarık olmasıdır.... :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bize fizik ogretmeni soylemişti. guç , bir iş en kısa zamanda yapabilmek miş . yani kuvvet le guc farkli . guclu insan bir iş en kısa zamanda yapabilen kişiymiş..
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güç bir kişinin kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İnsanın kendine aaah dayanamıyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güç günümüzde bence insanlara söz geçirebilme onlara bir şey yaptırabilme yetisidir. Fiziksel ve zihinsel gücün bu çağda pek bi önemi kalmadı bence.[signature][hline]Your Ad Here!
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Beyler bakın rica ediyorum... Bu topici ciddi olarak actim lutfen duzgun cevaplar verip sulandırmayın...
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben olmuşum güç ne gücü ya[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yorucu emekle yapılan, müşkül ya da yapılması zor, çetin demektir bence (tdk'ca)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
helena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Aegean, 03 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki: güç günümüzde bence insanlara söz geçirebilme onlara bir şey yaptırabilme yetisidir. Fiziksel ve zihinsel gücün bu çağda pek bi önemi kalmadı bence. zihinsel güç önemini hala koruyor, sonuçta hitabet ve ikna kabiliyeti de belli bir zeka gerektirir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güç klavyeyi tek vuruşta kırabilmektir[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Beyler bakın rica ediyorum... Bu topici ciddi olarak actim lutfen duzgun cevaplar verip sulandırmayın... güç bu sözü söyleyerek topiği yoluna sokabilmektir. sen güçlü müsün, bence benim üzerimde gücün yok ama karakedi söylesin bak neler olur, herkes ansiklobedi falan açar...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ayni sheref diosunki güç saygı duyulmaktır? öylemi?
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Her zaman daha büyük bir fiziksel güç vardır. .......................................Konfiçyüs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Fiziksel güç güç degildir Absolut.. Ben fiziksel güce inanmam sadece zihinsel güç vardır....
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki: ayni sheref diosunki güç saygı duyulmaktır? öylemi? hyr. güç etkilemektir...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
skyly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Güç mutlu olmakır olum :D mutlu olduktan sonra kimi niye ezesin?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Absolut Power is Absolut Vodka :lol: ahaha ayak üstü slogan buldum absoluta :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @sheref: Birini etkilemen icin onun sana saygı duyuyor olması gerekir... yada seni gordugu ilk anda sana karşı bi saygı duygusu hissetmelidir...
Öne çıkan mesajlar