ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 önceki topic e de koymuştum bunları ama ilk resimlere yorum yapanlar tekrar girmedikleri için yeni resimleri görmediler... [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo][signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cok iyi, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3'ü çok beğendim. 5 te çok derine gitmiş sanki yüz hatları. ama güzel yine de. tebrikler.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 4teki el çok ilginç olmus ama calısmalar cok iyi ama bence kalemi biraz daha serbest bırak. 3 resimde kalemi sıkı tutmak işe yaramış, ve mesela kalemin gevşek oldugu 2. portre gayet kaliteli, ama 1 ve 5 biraz durgun, basık. onun dısında diyebilcegim bisey yok çok iyi golgolendirme vs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mükemmel.. başka söze gerek yok sanırım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 1,3 ve 4 numaralı olanları çok beğendim :) 2 için bilemiyorum, sanatsal çalışmalarda çıplaklık unsuru hiçbirşey uyandırmıyor bende. son resimde ise o kadar detaya girilmiş ki insana fenalık getiriyor :) :tup:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Harikalar[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ayak ve elleri cok kucuk yapmissin onun disinda desenin cok guzel[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: thelegbra, 28 Mayıs 2005 00:49 tarihinde demiş ki: sanatsal çalışmalarda çıplaklık unsuru hiçbirşey uyandırmıyor bende. :tup: abi zaten uyandırması garip olurdu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hocam eğiliyorum saygıyla önünde valla süper tek kelimeyle[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla helal ne diyim yetenek ve çalişma bir arada ... cidden saygı duydum ..arada boyle paylaşmaya devam et bizle .. de bizde gururlanalim kendi adimiza (forumdaşız ya :P ) [hemende kendime pay çıkardım ][signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Çok güzel olmus hepsi helal...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cok guzel olmus bunlar. ilk gonderdiklerinden cok daha iyi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bnecde çok gülze olmuş ama 2 diğerlerinden sanki biraz daha düşük klamış özzeliklede 1 ve 3 e bayıldım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yorumlarınız için teşekkürler : )[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çok güzel çiziyosun bence:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mükemmel!Harukulade[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çok beğendim,tebrikler gerçekten ışık var sende. çalışmaya devam;)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ışık ne kelime hoca gözlerimiz aldı valla ışıktanda öte bişi hastası oldum çizimlerin cidden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 3 çok tatlı hehe,hepsi güzel eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 helal sana...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben 2.si hariç hepsini çok bğeendim tebrikler.. 2.sinde biraz bozuk olmuş hatlar..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar