Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bikaç çizimim daha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

önceki topic e de koymuştum bunları ama ilk resimlere yorum yapanlar tekrar girmedikleri için yeni resimleri görmediler...
[spo1=1][/spo]
[spo2=2][/spo]
[spo3=3][/spo]
[spo4=4][/spo]
[spo5=5][/spo][signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum

Mesaj tarihi:
3'ü çok beğendim. 5 te çok derine gitmiş sanki yüz hatları. ama güzel yine de. tebrikler.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
4teki el çok ilginç olmus ama calısmalar cok iyi ama bence kalemi biraz daha serbest bırak. 3 resimde kalemi sıkı tutmak işe yaramış, ve mesela kalemin gevşek oldugu 2. portre gayet kaliteli, ama 1 ve 5 biraz durgun, basık. onun dısında diyebilcegim bisey yok çok iyi golgolendirme vs.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
1,3 ve 4 numaralı olanları çok beğendim :) 2 için bilemiyorum, sanatsal çalışmalarda çıplaklık unsuru hiçbirşey uyandırmıyor bende. son resimde ise o kadar detaya girilmiş ki insana fenalık getiriyor :)
:tup:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 28 Mayıs 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
sanatsal çalışmalarda çıplaklık unsuru hiçbirşey uyandırmıyor bende.
:tup:

abi zaten uyandırması garip olurdu :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hocam eğiliyorum saygıyla önünde valla
süper tek kelimeyle[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
bnecde çok gülze olmuş ama 2 diğerlerinden sanki biraz daha düşük klamış özzeliklede 1 ve 3 e bayıldım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
çok güzel çiziyosun bence:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
ışık ne kelime hoca gözlerimiz aldı valla ışıktanda öte bişi hastası oldum çizimlerin cidden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
  • Yeni Oluştur...