arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arama mı bozuldu yoksa ben mi bir mantarlık yaptım? böyle bir dizinin hiç konusu olmaması şaşırtıcı diziyi hiçbirşey demeden cumartesiye aldılar galiba.geçen hafta şans eseri farkettim çünkü cumartesi cnbce izlemediğim tek gün.sinir bozucu bir durum ne güzel pazarları 3 dizi combosu yapıyordum cumartesiyi de başka işlere ayırıyordum, haftanın cnbce siz geçen tek günüydü. edit: yoksa ben farkında olmadan bölüm mü atladım da şaşırdım ? evet öyle olmuş galiba.neyse yine de bu dizinin bi konusu olması lazımdı hehe.kesinlikle izleyin cidden kaliteli, değişik.angels of america havasını gaylik olarak da kalite olarak da tutturmuş bir dizi hehe.film gibi diziler olur ya onlardan.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" [Bu mesaj arcane tarafından 05 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Harika bi dizi walla, ilk bölümden "işte bu" dedim.Bu sezon cnb-e'nin yayınladığı en iyi dizi bence.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cnbce nin film gibi ikinci dizisi benim takip ettigim. sinema kokenli yonetmenler senaristler kullanarak cekilmis. pazar gunleri devam ediyordu gecen haftaya kadar ama sezon finaliydi. cumartesileri de gecen haftaki bolumun tekrarini veriyorlardi, o da bitti dun itibariyle. gelecek sezonu var mi acaba, onu merak ediyorum ben. severek izledim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yalnız bunun 1. sezonu biteli 2 hafta oluyor galiba ;) Tekrarını da cumartesi akşamı veriyorlar :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 konu açılalı bayağ olmuş ama dün akşamki bölümünü izleyenler vardır umarım nate in ölümü sonrasın okunan şiire dikkatini veren oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 biraz anlamaya çalıştım şiiri de ekstra bir anlam çıkaramadım. nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 @villians: spoiler icat etmişler ama boşver artık içine etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 @knoxville ilk olarak kibarlığın için teşekkür ederim toplum içinde konuşma böyle birşey olsa gerek ikinci ise bu spoiler değildi kimin izleyip izlemdiğinin reçetesi bende yok artı binlere spoiler veriliyor benim ki ufak kaçmış olsa gerek ama sen bayağ bir alınmışsın....yazık ikinicisi şiirin anlamı olarak hoşuma gitti ve sözlerinin tamamanı bulup bulamıcağımı merak ettiğim için sordum [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 villians spoiler içine koyarsan seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 peki bundan sonra dikkat ederim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 @villians [spo]alt yazı sitelerinden ing alt yazısını indirip bakabilirsin tahminimce...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 aaa bak bu harika bir fikir teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kaç yıldır spo tagı var orda. kimin ne bilip ne bilmeyeceğinin çeteresini tutamıyacağın için spo içine koyacaksın bu kadar basit. imalı terbiye dersi vermeye kasmışın, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 edit: manasiz oldu alttaki mesaja bakin [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:50 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [spo]Our death is our wedding with eternity. What is the secret? "God is One." The sunlight splits when entering the windows of the house. This multiplicity exists in the cluster of grapes; It is not in the juice made from the grapes. For he who is living in the Light of God, The death of the carnal soul is a blessing. Regarding him, say neither bad nor good, For he is gone beyond the good and the bad. Fix your eyes on God and do not talk about what is invisible, So that he may place another look in your eyes. It is in the vision of the physical eyes That no invisible or secret thing exists. But when the eye is turned toward the Light of God What thing could remain hidden under such a Light? Although all lights emanate from the Divine Light Don't call all these lights "the Light of God"; It is the eternal light which is the Light of God, The ephemeral light is an attribute of the body and the flesh. ...Oh God who gives the grace of vision! The bird of vision is flying towards You with the wings of desire. Siirin sozlerini de spoilera koymam mi gerekirdi bilmiyorum ama Mevlana`nin cenazede okunan kasidesi iste bu [/spo] [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 [spo]final bölümü yayınlandı bugun.çoke etkili bir son yapmışlar.Karakterler açısından gayet iyi bir diziydi tabi senaryoyu da unutmamak lazım.Durup düşündürüyor ve aslında evet ben bunu yaşamıştım diyorsunuz.hayat mı daha yakın yoksa ölümü aslında ikiside tek gerçek ama ayırt etmek biraz zor olsa gerek[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 2 sene sonra olsa da villians'a içimden SAĞLAM küfür ettim -.- Dexter'dan sonra micheal c.hall'ı bu dizide eşcinsel olarak izlemek insana çok koyuyor bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bitti, eksikligini hissettik ama alan ball bos durmadi true blood ile geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 mükemmel bir dizidir. sonu harikaydı mevlanadan alıntı fln yaptılar koptum ben euehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bu aralar buna sardım, çok underrated kalmış buralarda o kadar ödüle emmy adaylıklarına ıvıra zıvıra rağmen. HBO kalitesi abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 İzlediğim en iyi dizilerden biri. Finali baya yardırmıştı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bana her zaman basrolde oynayan O sarı çocuk Nate Fisher, Nejat İşler'i andırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben henüz bitirdim diziye de. abi ne güzel bi dizi be. belki ilk kez şöyle herşeyini izleyip güzelcene bitirdiğim dizi olmasından bana müthiş ötesi geldi. bu sahneyi hatırlayan var mı? en etkilendiğim sahnelerden http://www.youtube.com/watch?v=h5UVjrBe3cE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 izliyim mi gençler güzel mi? hbo varmış için işinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ben bu diziyi merak ettim şu son video yu izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar