Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Çizgiromanı (manga stili)

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar uzun süre sonra herkese yine merhaba birçoğunuz beni altyazıdan bilir :)... Bu sefer size değişik bir projeyle geliyorum Burda yayınlamak üzere bir çizgiroman yapmayı planlıyorumda abimin çizimlerinide buraya upload ediyim ... Bu konuda bana konu olarak felan (karakterler,yerler,vs...) yardım edebilirmisiniz? :D şu anda pek bişey yok aklımda ama konusu felan ninjalarla felan ilgili olur herhalde (NARUTO Misali)...

Shikamaru

-----------------------------------
Sasuke

------------------------------------------
Saske v2

----------------------------
itachi

--------------------------------
Gaara

[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

Sosyal ağlarda paylaş

ilk resmin sadece kafası açılmışken halini çok sevdim.
ancak resimde genel olarak renk uyumsuzluğu var.
çizimler çok hoş ama o renk sorununu halledersen enfes olabilir.

son resim (gaara) da çok hoş olmuş. mistik havası olmuş sanki. ama gene renk problemi varmış gibi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

siz nedersiniz sizce güğzel bi konu bulup oturtsak , hepbirlikte güzel bi manga yapabilirmiyiz? :P Paticik manga :D muahaha kulağa hoş geliyo aslında Paticik Gizli Köyünde yaşayan Ninjalar :P Adminler Jounin ... :P Biz Gennin , Chuunin :D ehehhe[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bence oldukca guzel çizimler özellikle gaarayı cok beyendim[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

eger bana ulasirsan sana konu hakkinda yardimci olmak icin elimden geleni yapabilirim. Bizde manga isine yazin atilcaz ben yazarim :) 2 arkadasta cizer var bi cizer daha ariyoruz :P Ama eger yardim istersen konu karakter yaratma bos zamanim bol

msn : [email protected][signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu cevabın gelmesinden korkuyordum açıkcası.

izlemenden ziyade okumanı tavsiye ederim ne de olsa mangası mangalar arasında ilk 5'te gösteriliyor (ki şahsi favorimdir), animesi de oldukça beğenilir, eğer bu işlere girecekseniz büyük eksiklik okumamış olman.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

duydum hacı ama okumadım animesini alıp bakçam şu aralar bleach,naruto,fma... mangalarına baktığım için zaman kalmıyo başka mangalara şimdi birde bununla uğraş dur... uzun iş...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Berserkin herşeyi efsane birde mangası göz bozmasa[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Bnm adamım Nara shikamaru değişmem o adamı :D-- Bu arada sevgili pati arkadaşlarım bana resimlerinizi ulaştırırmısınız acep? www.imageshack.us/ Bu site işinizi görür buraya upload edip yollarsanız bide ne olmak istediğinizi mangada yazarsanız (Chuunin,gennin..) Kullandığınız teknik felan sağlam bişiler çıkarmaya çalışıcaz :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

senin öss kafanı çok sıkmış galiba, rahatlamak için altyazı ve anime yapımına sarmışsın.

Benden sana öneri, böyle onlarca kişi gazla toplanıp anime çizgiromanı yapamaz, 1-2 sayı çıksa helal yani.

Bunun hikaye panosu var (story board) , hikâyesi var var oğlu var.

Hunlarla ilgili birşey olacaksa lakin temmuzdan itibaren karalarım birkaç sayfa senaryo.

Birde bina, şehir, türlü eşya çizimlerine el atarım birazda.
Ama yüzyüze görüşmeden yürümez bu işler.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

kazandım!

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...