Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet arkadaşlar uzun süre sonra herkese yine merhaba birçoğunuz beni altyazıdan bilir :)... Bu sefer size değişik bir projeyle geliyorum Burda yayınlamak üzere bir çizgiroman yapmayı planlıyorumda abimin çizimlerinide buraya upload ediyim ... Bu konuda bana konu olarak felan (karakterler,yerler,vs...) yardım edebilirmisiniz? :D şu anda pek bişey yok aklımda ama konusu felan ninjalarla felan ilgili olur herhalde (NARUTO Misali)... Shikamaru ----------------------------------- Sasuke ------------------------------------------ Saske v2 ---------------------------- itachi -------------------------------- Gaara[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ilk resmin sadece kafası açılmışken halini çok sevdim. ancak resimde genel olarak renk uyumsuzluğu var. çizimler çok hoş ama o renk sorununu halledersen enfes olabilir. son resim (gaara) da çok hoş olmuş. mistik havası olmuş sanki. ama gene renk problemi varmış gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 saske'nin duruşuna bıçağı tutusuna hayran kalmamak elde değil :P diğerleri başarılı eheh.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 siz nedersiniz sizce güğzel bi konu bulup oturtsak , hepbirlikte güzel bi manga yapabilirmiyiz? :P Paticik manga :D muahaha kulağa hoş geliyo aslında Paticik Gizli Köyünde yaşayan Ninjalar :P Adminler Jounin ... :P Biz Gennin , Chuunin :D ehehhe[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 iyi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bence oldukca guzel çizimler özellikle gaarayı cok beyendim[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 konuyu bilmem ama çizimler hoşuma gitti[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 en son resme hayran kaldim msn'de kullana bilir miyim :D ciddi ciddi güzel çiziosun , helal valla[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eger bana ulasirsan sana konu hakkinda yardimci olmak icin elimden geleni yapabilirim. Bizde manga isine yazin atilcaz ben yazarim :) 2 arkadasta cizer var bi cizer daha ariyoruz :P Ama eger yardim istersen konu karakter yaratma bos zamanim bol msn : [email protected][signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben ekliyim seni ... arkadaşlar başka çizim yapmak isteyen felan konu vercek adam varsa msn: [email protected][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hired tabiki kullanabilirsin hiç önemli değil arada bnde ekle yazdım yukarıya msni :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 berserk tadında bişi yapın bari oldu olacak.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Berserk hiç izlemedim o nasıl bişi ? sağlamsa öyle yaparız :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla bu cevabın gelmesinden korkuyordum açıkcası. izlemenden ziyade okumanı tavsiye ederim ne de olsa mangası mangalar arasında ilk 5'te gösteriliyor (ki şahsi favorimdir), animesi de oldukça beğenilir, eğer bu işlere girecekseniz büyük eksiklik okumamış olman.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 duydum hacı ama okumadım animesini alıp bakçam şu aralar bleach,naruto,fma... mangalarına baktığım için zaman kalmıyo başka mangalara şimdi birde bununla uğraş dur... uzun iş...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Berserkin herşeyi efsane birde mangası göz bozmasa[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kimsenin bi fikri yokmu yaw? :) gelin şöle güzel bi paticik mangası yapalım dicem ama sizin tiplerinizi nasıl bulucam? resimlerinizi felan gönderebilirmisinz?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Gaara Of Desert :)[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bnm adamım Nara shikamaru değişmem o adamı :D-- Bu arada sevgili pati arkadaşlarım bana resimlerinizi ulaştırırmısınız acep? www.imageshack.us/ Bu site işinizi görür buraya upload edip yollarsanız bide ne olmak istediğinizi mangada yazarsanız (Chuunin,gennin..) Kullandığınız teknik felan sağlam bişiler çıkarmaya çalışıcaz :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 senin öss kafanı çok sıkmış galiba, rahatlamak için altyazı ve anime yapımına sarmışsın. Benden sana öneri, böyle onlarca kişi gazla toplanıp anime çizgiromanı yapamaz, 1-2 sayı çıksa helal yani. Bunun hikaye panosu var (story board) , hikâyesi var var oğlu var. Hunlarla ilgili birşey olacaksa lakin temmuzdan itibaren karalarım birkaç sayfa senaryo. Birde bina, şehir, türlü eşya çizimlerine el atarım birazda. Ama yüzyüze görüşmeden yürümez bu işler.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN kazandım! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 buda benim Shikamaru denemem. gerci bayaa oldu bu resmi cizeli ama. bence Temari'yle cok yakisiyolar~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar