Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sketchup 4.0 ile yaptım:P 3-4 saat sürdü düşünerek çiziyoruz malum. Direksiyon sistemi falan yok daha. Çizimler ise orantısız kaba çizim o yüzden kalın kalın. Motoru kutu olarak çizdim kesin boyutları ölçünce düzelticem. Birde arka tekerlek mili okadar aşağıda olmuyacak. Tekerlek boyutu kesinleştikten sora oradan geçicek borunun üstünden yada ortasından geçicek büyük ihtimalle. Şimdilik aşağıda. Motorun sağındaki yer cam değil kavrama ve zincir aktarmanın fren diskinin olucağı yer. Şeffaf olan şey ise sac. Cam diil:P. Boyutlar kesinleşince baya bir incelicek çizim. Direksiyon en son yapılacak. En zor kısım orası:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kıl olmak gerekirse go-cart degil go kart :D tabi yanılıyo olabilirim maksat kıllık degilmi.. ;) ya bu arada resim acılmıyor sorun sadece bendede olabilir tabii[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hah acıldı tamam sorun yok yaptigin ilk kartı alacak olan kisi benim gercege donusturebilirsen[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehe büyük ihtimalle bitane yapılacak bundan:P Lombardini motor bulursam bitane daha (esası 200 tane vardı hurdacıda motordan. üşenmek ile üşenmemek ile ilgili ama.) yapılır 2. si tabii:P hem daa güzel olur o. Birde niye hiç yamultulmuş parça yok diceksiniz. Boruları bükmek çok zor iş ya. Kesip biçmek kolayda bükerek yapmak zor baya. Birde üretimden yamuk olması gerekiyor bazı boruların yoksa tek tarafı kalınlaşırken diğer tarafı inceliyor falan pahalı olur onlarda:) o yüzden köşeli biraz.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sende üşenirsen biz napacaz... yamuklukta ayrı bi hava katar be hem ha bu arada antepde galiba şahini ferrari yapan bi kaportaci vardi sende olurda bir gün f-1 aracı yapmaya kalkarsan haberim olsun[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 öle valla:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Cok pis yalan olcak bence, sanayi sitesinde kaportaci diye ise alicaklar filan :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dorusunu soylemek gerekirse kaportaci olmasi benim isime gelir (!)[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 cizimler orantısız degil aslında.beyendim calısmanı[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sketchup güzel program[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 chem yine çok hoş olmuş ama "go kart sketch by NI-MH" ne oluyor neredeki nickin bu :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gimli sketchup güzel demişin bize yorum yokmu ya:) öğrenicem diye anam ağladı sketcupu. nimihi benim msn nikim. biriki yerdede nimihi.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 chemi bu ne lan? diyebilirmiyim? dur benim yapı malzemeleri kitabından aynen aktarıyorum.kitabı bulamadım aklımdakileri yazcam. -metallerde kıvrımlı yapıdan kaçınılmalıdır. -ek yeri fazla ve köşeli yapılardan tekrardan kaçınılmalıdır.. diye gidiyodu. senin o ön taraf olmamış en basitinden. hadi kıvrım mecbur olcakta onlar ne öyle iç içe gibi bi sürü ek yeri? hadi orlara vida değil kaynak yapcam dersen bi süre sonra stabilitesi bozulacaktır. ayrıca yorulma diyede bi olay var.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ıhh önü laf olsun diye öyle. eklemeler yapılmadan bitirilicek. o birşey yüzünden öle çizidi. ama gerçekciliği yok. Kaynak ile yapılacak tamamı.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 efendim proceleri bitirmeden gelmeyin, lütfen : P[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 fistan bir kaç tane yazmış yapı ile çok haklı. Böle tasarım yapmak için sırf görüntü değil her bir parçanın mukavemet hesabını da yapman lazım güvenlik için. AYrıca bu hesaplarda aracın iskeletini hangi metalden yapacağın da çok önemli. Bir gün bir frene bastığıdan bir kaç şeyi brakabilirsin. Ayrıca tavsiyem ağırlık dengesini iyi otutmandır çünkü bunun virajı var sürücüsü var hedesi var hödösü var döenerken ki teker açıları bilem önemlidir kısaca sadece çizimle oalcak iş değildir. Hoş yapılır ama oyuncak olmaktan öteye gidemez. Birde son oalrak dik köşelerden kesinlikle kaçın derim...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 demirleri bükebilsem dik köşe kalmıcak:/ oksijen tüpü bulabilirmiyim acaba.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Nukem_Verite, 31 Mayıs 2005 00:28 tarihinde demiş ki: chem sen ya büyük adam olcan ya çok büyük yalan olcan bak yazıyorum buraya güzel tespit işallah büyük adam olur :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 chemical en kötü ihtimal bmw nin test kuklalarının yaşadıklarını yaşarsın :D kafana bir test logosu olan şapka alalımn :D[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN kazandım! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizde yapıcaktık arkadaşlarla ama maliyet 1.500ytl'ye çıkınca vazgeçtik. Chemicak sen kaça yapmayı planlıyosun?bide yazarsan parça fiyatlarını fln, süper olur walla.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1025ytl bütce ayırdım. motoru çokdan aldıım için bütceye dahil diil. Bugün perşembe pazarına gidip rulmanları ve milleri alıcağım ön tekerleri buldum almadım ama daha. Kavramalar var. 250ytl. Sıfır tabi. Elden düşme bulmayı planlıyorum olmadı 250ytl ye alıcam kavrama:) 750ytl kalan bütce ile miller rulmanlar dişliler tekerler şasi ve direksiyon sistemi koltuk koruma barları emniyet kemeri sistemi ve kuru akü ile 2 tane ön far alınıcak. Yetişir gibi gözüküyor. Bi 2. el kavrama bulsam ah ah.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 adamda bariz bir yaratıcılık var.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar