LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 üff ya . ben kıza açılamadan üniv. tatile girdi. acaip dertliyim ya...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi bak hic dusunmeden yasa eger hoslaniosan direk teklif et zaman kaybetme ileride ya bole yapsaydim nooluydo die dusunmekten kurtulursun cok mu rezil oldun 2 sene sora gulersin o durumuna[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: eger hoslaniosan direk teklif et Evlenme mi teklif ediyor, ne bu ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 02 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: eger hoslaniosan direk teklif et Evlenme mi teklif ediyor, ne bu ? cikma teklif etsin bence tabi ben bundan sora bole yasiycam aklima ne geldi o anda onu yapicam ileride pisman olmak istemiyorum[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya 1 hafta okulda kızı bekledim kız gelmedi ve sonunda okul bitti :([signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :( kotu olmus be[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sorma ya insana çok koyuyor. resmen mal gibi kızı 1 hafta boyunca hergün koridorda bekledim...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 e hocam sende bi sekılde kıza ulasmaya calıs yanı ne bılım elbet bı tanıdıgının da arkadasıdır kız aynı zamanda arkadasların aracılıgıyla birseyler yapmaya calıs yada telefon numarasını bul dıyıcem yok olmaz sapık gibi olur oda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi aynı dert bende var...lise üstelik...bi b.k olmaz benden of...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bisi diimmi size yazn en ii olay msn oluyo tel flan olsa aramak için nedene ihtiyacn var ama msnde ikinizde onlinesaniz sabaha kadar konusuun ayrica msn almak içinde ya arka sordum senn listende kimler var diye seni soyledi msni istedm flan dersn(bak hmn bu postu yazarken doaclama uydurulmus bir yalandir)[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: khas, 02 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki: üff ya . ben kıza açılamadan üniv. tatile girdi. acaip dertliyim ya... inşalla bu post 4 sene sonra 'ben kıza açılamadan üni bitti ya' olmaz :D[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 alternatif olarak intihar et diger tarafta beklemeye başla[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yada televizyona cık xxx gelmezse kendimi aşşa atarım fln ;P koridorda bekledim Gelmedin burayada gelmezsen atlarım biri atladıydı Ya öyle sevdiği kızı aramışlar gelmediydi Herif köprüden atladı Hepinizi seviyorum öpücük attı kameralara ve bam çakıldı aşşa koptuydum neydi ya o aeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bitmedi ya. daha analitik dönem ödevi yapıcam ben. pazartesi'ye yetişmesi lazım ama başlamadım hala. konu da saptı ama, başlığı görünce gazladım napim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Daha mutlu olamam :) Oleeeey yaa bitttiii :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 telefon et senden hoşlanıyoriim diye bağır , tepkisine göre hareket edersin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ama s.ktir git diyip kaparsa bi süre hareket edemeyebilirsin[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: fastreload, 04 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: ama s.ktir git diyip kaparsa bi süre hareket edemeyebilirsin çok iyimsersin:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayat bu[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 telefon et senden hoşlanıyoriim diye bağır , tepkisine göre hakaret edersin...[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ne telefonu, ne yaz okulu , geçeceksiniz bunları. Güzelce bir görüşmenizde, yemeğe, sinemaya, tiyatroya, kızcağızın hoşlandığını düşündüğün bir yere ya da aktiviteye davet edeceksin. Sonra da derdini güzelce anlatıp rahatlıyacaksın. Basit düşünün biraz.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar