Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul bitti

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

abi bak hic dusunmeden yasa eger hoslaniosan direk teklif et zaman kaybetme ileride ya bole yapsaydim nooluydo die dusunmekten kurtulursun cok mu rezil oldun 2 sene sora gulersin o durumuna[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 02 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
said:
Anelor, 02 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
eger hoslaniosan direk teklif et

Evlenme mi teklif ediyor, ne bu ?

cikma teklif etsin bence tabi ben bundan sora bole yasiycam aklima ne geldi o anda onu yapicam ileride pisman olmak istemiyorum[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

e hocam sende bi sekılde kıza ulasmaya calıs yanı ne bılım elbet bı tanıdıgının da arkadasıdır kız aynı zamanda

arkadasların aracılıgıyla birseyler yapmaya calıs yada telefon numarasını bul dıyıcem yok olmaz sapık gibi olur oda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

bisi diimmi size yazn en ii olay msn oluyo tel flan olsa aramak için nedene ihtiyacn var ama msnde ikinizde onlinesaniz sabaha kadar konusuun ayrica msn almak içinde ya arka sordum senn listende kimler var diye seni soyledi msni istedm flan dersn(bak hmn bu postu yazarken doaclama uydurulmus bir yalandir)[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 02 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
üff ya . ben kıza açılamadan üniv. tatile girdi. acaip dertliyim ya...

inşalla bu post 4 sene sonra 'ben kıza açılamadan üni bitti ya' olmaz :D[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

yada televizyona cık xxx gelmezse kendimi aşşa atarım fln ;P koridorda bekledim Gelmedin burayada gelmezsen atlarım

biri atladıydı Ya öyle sevdiği kızı aramışlar gelmediydi Herif köprüden atladı Hepinizi seviyorum öpücük attı kameralara ve bam çakıldı aşşa koptuydum neydi ya o aeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

Ne telefonu, ne yaz okulu , geçeceksiniz bunları.

Güzelce bir görüşmenizde, yemeğe, sinemaya, tiyatroya, kızcağızın hoşlandığını düşündüğün bir yere ya da aktiviteye davet edeceksin. Sonra da derdini güzelce anlatıp rahatlıyacaksın.

Basit düşünün biraz.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...