Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Adam birşeyi yanlış yapıp annesine açıklama yapıyormuş gibi konuştu. Dediğine göre bugün 1 adet 155 1 adet 622'lik hat devreye girebilirmiş. Yarında kopan hatlar düzelecekmiş. Böylece 2gbtlik bi çıkış elde edecekmişiz!! (onun yalancısıyım) İlerde broadband hizmetlerimizle 10gbtlik bir bağlantı hızına ulaşacaz dedi (burda koptum zaten) Hiçbirşeyden haberi olmayan boş bir herif olduğunuda ekleyeyeim. Belli nasıl başa geldiği... NOT:Ayrıntılı tartışma İnternet bölümünde var.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 *! uweeeeeeeeeee (aglama sesi) :( * abiiii daha nediiim yaa... bizim ülkede aslında bu gelişmeler HIZLI bile :) abi güliiim mi agliiiim mi karar veremedim...[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ona-başbakana ve gerekli kişilere olayın ciddiyetini bildirmeyen ve kıçını kolduğundan kaldırıp bi işe yapmayanların hepsini .......... dicem ama ne etsek boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Abi bu herifin anlattiklari biraz doğru galiba pingim 3000 den 2500'e düstü :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Saat 17.34 Cafe'nin birinde: hasonur: abi murat kapat oyunu. aç pinglere bakalım çok zevkli... ?!?!?!?!??! abi bu nedemek ?!?!? adam öle bezmiş ki 3000 pingten... ben bile o kadar sıkılmadım :D[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 internet bölümünde açılan bütün konular neden bir kerede burda açılıyor anlamıyorum. bağlantı gitti bağlantı geldi vs konuları zaten internet bölümünde konuşuluyor? [Bu mesaj Zed tarafından 17 June 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Zed, 17 June 2003 20:24 tarihinde demiş ki: internet bölümünde açılan bütün konular neden bir kerede burda açılıyor anlamıyorum. bağlantı gitti bağlantı geldi vs konuları zaten internet bölümünde konuşuluyor? [Bu mesaj Zed tarafından 17 June 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Buradaki insanların bir kısmı sadece bu forumu takip etmekte. Başka topiclerin altını okumuyorlar. O nedenle önemli başlıkları okumaları için buraya da açıyorum. Dikkat edersen yazdığım yazının altına not olarakta düştüm(internet bölümünde var diye). Önce okuyup eleştirilerini sonra ona göre yaparsan daha iyi olur.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Zed, 17 June 2003 20:24 tarihinde demiş ki: internet bölümünde açılan bütün konular neden bir kerede burda açılıyor anlamıyorum. bağlantı gitti bağlantı geldi vs konuları zaten internet bölümünde konuşuluyor? Ben soylemekten yoruldum artik umursamiyorum valla, anlasilmiyor sanirim yazdiklarim, Decode olayi da ise yaramiyor olsa gerek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Açıklama yaptım hala konuşuyosun ilginç cidden.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Her bolume 'oraya fazla adam girmiyor, ben buraya da aciyorum' diyerek alakasiz topicler acilabilir bu aciklaman ile ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kaç gere dediğin gibi gereksiz topicler açtığımı gördün? Sadece önemli bir konu olduğu için bunla ilgili topic açtım.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar