Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz kafa patlatmak isteyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.ipucunuz.net

size verilen 1-2 kelime ve 1 resimle anahtar kelimeye uğraşmaya çalışıyorsunuz. 5 anahtar kelimede bir seviye atlıyorsunuz. Bazen saatlerce oturup düşündüğüm oldu bi resmin karşısında :) Genelde türkçe ama bazı bilmecelerde ingilizce bilmek ve bilgisayar bilgisi gerekiyor.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
kullanıcı adı giremiyosun. ama Adını girebiliosun. Yüksek skor yaptığın zaman listede adın gözüküyo zaten. yani kullanıcı adının bi espirisi yok sadece login olurken kullanıcaksın.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
boşver dedim ya önemi yok onun. unutma yeter. kaldığın yerden devam etmek için o isim lazım sana :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
gıcır gıcır...
değişik olmuş (son zamanlarda açılan, insanların boş vakit geçirmesi için yapılan tüm siteler gibi)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
Mesaj tarihi:
evet ilerletilebilir. mesela her bulmacayı her insan bulamaz. çünkü bazı şeyleri kendilerine göre hazırlamışlar. yani düşünce yapınız hazırlayan kişininkine benzemiosa bazılarını hayatta çözemssiniz.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
sitenin kendi küçük bi forumu var orda adminler fazladan ipuçları veriyolar. baya yararlı oluyo hani :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
buda buyuk ihtimalle deathball gibi bir treade donusucek hade bakalım daha 1 deyiz ama en az 15 olur bah demedi demeyin :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
yafffffffff site uçtuuuuu "MySQL Error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)" böle böle dio bende tamam dedim kapadım :)[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Mesaj tarihi:
Her seviyede herkese aynı sorular gelmeyebiliyo. Random olayı yani :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 27 Mayıs 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Dünden beri oynuyorum ve sinir küpü oldum resmen..

Az önce seviye 5'e geçtim ve mola verdim, birkaç gün bakmak bile istemiyorum..

4. turda anahtar nerde :D[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında
" Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "
  • Yeni Oluştur...