Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman çok hızlı geçiyor hatırladımda...

Korax

Öne çıkan mesajlar

Yıl 1999,
Yer ankara/cyber cafe beşevler

CS'nin deli gibi yayılmaya başladığı dönemler.
Hergün cafedeyiz,hergün cs,deli gibi cs.
Oda nesi,2 boyutlu ilginç bi oyun.Ultima online.
İlk yorum "bu ne lan böyle böyle grafikmi olur ireanç"
Sonra merakla oyuna başlamak.Bi accountı tam 5 kişi kullanıyo :D Başladım direk oynamaya.Olamaz öldüm,ekran siyah beyaz.Hiçbişey anlamıyorum.Nasıl canlanılır bilmiyorum.Allahtan insaflı accountdaşlarımdan biri benimkiyle girip reslenmiş.Oda nesi oyun sarmaya başlıyo.Dersler mersler yalan girmiyoruz.Sonra sivri zekalık,internet ve search direk.Free uo serverları buluyoruz.Skiller hazır speller hazır kasmak yok.Bi topluluk geliyo bahçeliden cafeye.
Bi kısmı ZOOM clanının cs oyuncuları.Diğer ikisi UO oynuyor.Biride mavi küreli bi program çalıştırıp duruyo.Sonra text dosyaları açıp acaip acaip yazıları kurcalıyo.Hemen sokuluyorum yanına.Benim yaşlarımda komik bi gözlük takıyo :D "bu ne" diye soruyorum.
Oda Ultima Online serverı diyo."Valla nasıl kuruluyo bu nasıl bişey" diye bi soru benden.Dönüp gözlerini devirerek bi cevap,"ANNATSAM ANNICANNI?"Ben dumur tabi :-) Bide bozulma üstüne :) Sonralardan 51a ile sphere kurmaya başlamıştım tabi :D

Kendisi Apache'nin ta kendisidir :D
Azönce msn'de konusurken bunlardan bahsettikte,sizlerlede paylaşıyım dedim bunu.Ne günlerdi :) cs,sc,wc,aoe falan filan derken nerden nerelere geldik.
Cafelerde multiplayer oyun oynayarak büyüdük resmen :)

Saygılar..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]

[Bu mesaj Korax tarafından 03 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ordan yardım severmiş.
sonradan nbl'da gm oldu kendisi yüzümüze bakmadı :D
bi soru sorduk diye azımıza sçmadıın kaldıydı muhaha :D
Gözlük tamam belki başkasından hatırlıyorumdur :)
Ehehe gerisi doğru ama :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 04 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
terbiyeli olsak..

neden hep böyle arada çıkıntılık yaparsınız?
ben daha öncede böyle tabirler kullandım kimseyide rahatsız ederek söylemiyorum üstelik.Ayrıca tam olarakta yazmıyorum,arada bi harfi attım.Yani bi konu açtık ya,içine ETMEDEN duramazsınız.

said:
nedanko, 04 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
Bizim vito vardı zaidral bilir, kulakları çınlasın bir murat abimiz vardı. cabrio .. Ya süper günlerdi o zamanlar nasıl özledim anlatamam..
Quake 2 çevirmeler, nfs 2 oy anam oy..
Çok özledim be..

ne çabuk geçiyo zaman dimi :) bide bunlarla seneleri geçiriyoruz ya şaşırtıyo insanı :)

[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]

[Bu mesaj Korax tarafından 04 Haziran 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheueh illa alcanız kafaya.
1999 du bal gibide.Yalan söyleyecek halimizmi var.UO'nun çıkış tarihi 98 zaten.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Sosyal ağlarda paylaş

hep hl oynardık surekli.hatta underwater(unuttum ya ismini) mı ne öle bi map vardı orayı çok severdim.crossfire falan yalan yani :).tabi o zamanlar hl resmen büyülüodu bizi :p

bizim cafede cs yoktu ama başka cafelerde oynanıodu.gidioduk 5.2 oynuolardı.ne deişik super oyun bizim cafeyede gelsin falan yorum yapıoduk..tabi bu hl nin yanında red alert aoe falan onları saymıyorum :).evde dial up vardı hl oynardım zar zor.tabi o zamanlar zevki ayrıydı ya buyuk heycanla oynuodum :).sora cs.cs turnuvaları yeni sürümler falan derken.cafeye geldim bi gün uo oynuolar.hayda dedim bune.sora direk acc alınıp başlandı.cafe de kasmak yetmedi sırf uo için kablo alındı.senelerce bıkmadan usanmadan oynadık.hacklendim bıraktım sildim gene oynadım böle geçti.sonunda tamamen bıraktım 3 sene önce.sora bf ye takıldım bi süre ondanda baydım o gün bugündür oyunda oynamam pek.o zaman ki zevki alamıorum.alamıcamda[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 04 Haziran 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe illa bişi bulcanız la :-)
biz sırf kablo ile netten cs oynamak için kızılaydan eryamana giderdik orda askeriyede kablo vardı :D
ordan oynardık paso muhah :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Sosyal ağlarda paylaş

haha aklıma geldi bu uo maceraları
oyunu ilk aldığımızda ölmüştü bu ne lan siyah beyaz oyun mu olur demişti bi abimiz :)
biz arkadaşla oynuyoruz arkadaşa bütün neyimiz varsa satmıştık bi plate set almıştık arkadaşın babası geldi bizi eve bırakcak " hadi olm gidelim geç oldu saat" fln diyo arkadaş da tmm baba gideriz felan dedi sonra bu salağı kestiler mezarda sinirlendi döndü babasına baktı " ya baba ya öldüm senin yüzünden ya " diye ağlamıştı :))
sonra oyuna ilk başladığımda snn de öldüğümde oyunun bittiğini sanıyodum ve sürekli char açarak acc doluyodu yeni acc ler alıyodum
artık acc ler nickler uzadıkça uzuyodu
kermit
kermitt
kermitttt
kermittttttttttttt
...
sonra bi gün snn de papua bankın önümüydü yanlış hatırlamıyosam orasıydı toplandık birisi geldi ve arkadaş bizi koparmıştı " kaçın Kal Ort Por atıyo" :)
aynı arkadaş başka bi serverda buna summon deamon transfer etmiştim adamlar gelirse kill lersin demiştim
tmm dedi
adamlar geldi hepimiz ölmüştük sağolsun o kadar kişinin arasında bize killemişti :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 04 Haziran 2005 08:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh abi Snn de ne maceralarım vardı bea

brit bankaya gittiydim suya bakarak :( enter :( enter :( enter yaptım biri geldi noldu? yazdıydı (ozaman alt+q yu bilmiodum) kimse bana yardım etmiyo dedim ne lazım dedi biraz para cıkarıp 10k verdiydi ondan sonra günlük tuttuydum ehae sonra Mavi diye birisi vardı bana +9 Crossbow aldıydı
ne günlerdi ya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah kermit,kermittkermittt süfer :D
İlk sorularım zaten "abi ben büycüyüm in lor nasıl atcam?" falandi.Çünkü night sight'ı magic arrow sanıyodum eheuhue :) Ondan sonra training arenada 2 tane gm mage kesmeye çalışmıştık ama bildiğin sokak kavgası gibi =) biz dummy'lere abanıyoruz adam "eheha bnnar napıyo la" falan deyince bizde sinirlenmiştik =) gittiğimiz gibi moonglow bs'ye beğendiğimiz silahları ve bide kalkanı aldık elimize adamı kesecez ya.50 eva 50 mage 13 str :D direk oraya gittik kılıçlar elimizde tabi.
"HŞŞ Ne dediydin la sen?" diye muhaha :D
Sonra daldık adama adamda bizi bigüzel kestiydi :)
Tabi sonraları snowboy diye bi eleman yardım etti hiç unutmam,gm tamerdı :)
Tabi sonra kaptık oyunu başımızda öğreten olsa güzel olurduda herşeyi öğrendik zamanla :) sonra biz newbielere yardım ediyoduk
.Bu harbiden komik :D
Yeni başlamış olan birisi ona buna koşturup duruyo ama hiçbişey yazmıyo.çıldırır gibi sağa sola hareketler yapıyo tabi şimdi olsa hırsız heralde derdim.Neyse adama problemmi var falan diye gittik yanına.Yazıyoruz adam duruyo bişeyler bekler gibi.Tık yok adamdan.Ensonunda black_lupin adama enter'a bas demişti :D adamın yazdığı nevarsa çıktı sonra muhahah :D "merhaba ben yeni başladımda merhaba yardımcı olurmusunuz merhaba off nasıl öğrencem ben bu oyunu" gibi :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 04 Haziran 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
ehehe illa bişi bulcanız la :-)
biz sırf kablo ile netten cs oynamak için kızılaydan eryamana giderdik orda askeriyede kablo vardı :D
ordan oynardık paso muhah :)

Ohaa kızılaydan eryamana uo çin gidilir mi bea manyak mısınız :) uhu yazık walla :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk ekolayın ölebişiyinkinde başladım
ırk sistemi vardı
orc olmuştum oynuyorum işte yavaş yavaş örencem
bi ceset vardı lootladım tabi cafedekiler diyo öle yap böle yap diye sora sahibi geldi kesti beni
reslendim gittim tekrar kesti reslendim tekrar kesti reslendim tekrar kesti
bıktım bende sürekli kesilmekten ghostmouse ile makro yapmıştım resçiye önce home home home yapıyodum sonrada gmouse u çalıştırıyodum aam bi türlü olmuyodu lagdan dolayı(şimdi anlıyorum :D)

daha sonra human char açtım yine cafenin yardımıyla
ama ben alışmışım lootlamaya adamlar banka önünde ölüyo bende res robe fln lootluyorum :) sora guard geliyo kesiyo tabi
bende düşünüyodum; lan ne salak guardlar bunlar ya geliyolar çarpıyo bende güçsüzüm ölüyorum :D:D:D

daha sonra öğrendik gelçi ben yavaş öğrendim eve net gelene kadar adamakıllı pvp yapıp adam alamıyodum ama soradan örendim bisürü şey

daha sonra kendi serverımı açmaya karar verdim
56k ile açtım öyle gidiyoruz staff mtaff(garip oldu mtaff rofl) topladık 12 kişi aynı anda online oldu
ps: bilg özelliklerini de geçeyim
celeron 333 veya üzeri hatırlamıorm
64mb ram
8mb s3d savage4 ekran kartı
win98

neysesonra biri geldi hackledi serverı kızım diye kandırmıştı beni :) sonra ip ban atmıştım ona ama soğumuştum yinede daha sonra injection falan çıktı moda oldu

hatta şölede bi anım var
nbl'd tailor shoptaki herşeyi mora boyamıştım(yedek acc ile oynuom) sonra innocence geldi bi smiley attı düzeltti onları bende diyom niye bozdun güzeldi onlar fln kaçmadım aldı beni green'e bende paso onun ismini deiştiriyorum fln baya eğleniyodum oda benim adımı deiştiriyodu sora dier gmler gördü olayı baya kalabalık oldu orası fln neyse daha sonra charı sildim oldu bitti :D

bi tane daha
atı boyayıp shire yapmıştım inno aldı yine in attan dedi alt+f4 çektim mircden geldi hemen niye alt+f4 çekiyosun dedi, ne alt f4ü la, niye alt f4 çektin attan in diyince, ne atı olm, ben oyuna girmiomki 1aydır...
hacklendim ayağına yatıp orj accyi kurmıştım.

sonra büyük server projesi vardı bi tane güzelde işliyodu ta ki ben özel bi sebepten dolayı 1-2 hafta boyunca pcden uzak kalana kadar sonra bi baktım server yok :)

dahada oynamadım zaten arcadia da kapanmıştı sonunda bende bı8raktım uoyu mutluyum huzurluyum aam ne güzel günlerdi demektende alamıyorum kendimi

şimdi oynamıyorum uoyu sağlığa zararlı çünkü[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 Haziran 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
said:
Korax, 04 Haziran 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
eheueh illa alcanız kafaya.
1999 du bal gibide.Yalan söyleyecek halimizmi var.UO'nun çıkış tarihi 98 zaten.

cs nin çıkışı kaç hoca

İlk Pcnet dergisimi verdiydi PCgamemiydi öyle bişeydi hatırlamıyom valla.
Ölüyoduk silahlar diğer eller boyuncada yerde kalıyodu :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...