Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 vallahi az kaldı :) *!heyecanlanır* :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kız lenf kanseri cıktıı yanlız dıyalog kopardı newyork prof xx war etk adres o derler falan fılan... bne ona kız arkadasımın haslaıgındakı safhaları gondermıstım o yuzden benı cok zevdı tenı$tık her gece ıcmeye gıderdık ondan hemen randevu alabılırım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben de herkes serediomus, bitmeden bi kere gorim ne menem seymis die izlemeye basladim ama bu nedir be kardesim, aglak zirlak oy oy, cok suxmis, iyk[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 masallah bi de ne cok insan var, italyan aileleri gibi ehuehue[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yaa ne igrenc bitti ole sux![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kel alaka bir sondu kanımca reklamlarda cabası, bir tam reklam izleyemedik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Dizinin görüntü yönetmenini tebrik etmek lazım... Çekimler harika.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 seymen ölmedimi?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kendi sesini dizide kullanmaya korkan biri oyuncu olmasın kardeşim. İzlemem izletmem evde. Bende uzakta izlerler anca.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya bahar kurtulsun üzülürüm vallahi :) 2 halam vardır benim büyük halam neredeyse ağlıyordu yani :) dalga fln da geçtik yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet benim arkadaşlarımdan ağlayanlar oldu. Tam komedi :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bide gazeteler mendilleri hazırlayın fln dedilerya eheu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Asmalı ,Zerda Tam bir sacmalık Yapanın action dizileri yapa biliyorsanız Tabi bu Dizilerde ole Deliyurek ,Kurtlar Vadisi ...vb Abuk sabuk olmasın. Turk lerin yapabildigi Tek Dizi Tarzı ordan burdan araklama olanlar. Yarısmalarda ve bircok seyde oldugu Gibi keske asabilseler bunları.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kurtlar vadisi fln tamamen saçmalık kabul ediyorum aslında asmalınında bir kısmı saçmalık ancak başka birşey yokki tvde ne seyredelim oturup abuk subuk trt yada stv deki dinsel şeylerimi.. grr..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 izleme Tv Ben gayet menunun Tc de Haberler kısmı ve internetle ilgili programlar haric acmam bile Tv yi Ozamanı kitaplara ayır ufff baygın bişey dersen kitap internet takıl. Tv koreltiyor adamı ot pok kusur hepsi orda Gereksiz cogu zaman bence.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 internet? internete ne demeli aslında korumam gerek ancak bunlar gerçek internette seni sosyal yaşamdan uzaklaştırıyor hiç düşündünmü ailenle ne kdr vakit geçirdin bilginin başında ne kdr.. neyse bu durumda ikiside gereksiz.. kitap mı kitap okuyorum geceleri yatmadan once.. neyse..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ole yorarsan hersey gereksiz gelir adama ama en ufak ornek : laila cıkısında unlulerin kimle birlikte cıktıgı icerde ne yaptıgı yada neden biri onden digeri arka kapıdan cıktı kım kımın sevgilis oldugu Seni nekadar alakadar ediyor. Tv yi bu hale getirenlerle tartısacaksın burda konusmak bosa herkez bildigini okur nasıl olsa. Seninde ben gorusune de saygı duyarım. onun için forumun konusunu saptırmayalım derim. Asmalı konak bence Gereksiz bir dizi izlemiyorum. Mumkun mertebede o tip Tizilere Asırı hayranlık duyanlarla iliski kurmuyorum.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 sadece tvde magazin yok tabiki internettede var artık..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya tamamı turuncu-kırmızı renklerle kaliteli görüntüsü veren, herkesin dublaj yaptırdığı, önceki dizilerden tek farkı dizinin başlarken yüksek reklam yapması olan bi diziyi nası izlerim yaw. kaliteli dizi diyince türk dizilerini malesef düşünemiyorum. aklıma ilk gelen diziler oz ve married with children oluyor. sanırım türk dizileri arasında konu olarak değişik bulduğum bi tek ekmek teknesi var. diğerlerinin birer kopyası yapıldı zamanında.(aslında bunlar kopyası oluyo tabi) örneğin kurtlar vadisi--->deli yürekten esin almıştır mutlaka. senaryoyla biraz oynarsam ben de deişik gösterebilirim bi diziyi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar