Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duygusuz erkekler ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Lise hayatımda çok acı çektim..1,5 yıl bi kızla çıkıp sözlenip tekmeyi yedim..

Son zamanlarda ise bol bol kızla çıkıyorum we kızlar ağladıkça ben gülme krizine giriyorum..
Deliyim falan zannediyodum neyse bilimsel açıklaması varmış =F[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki:

Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir.

Bu doğru olmuş...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Duygularımı ve dusunduklerimi nasıl anlatmısın helal olsun... bana herkes yakısıklı falan der ben hic inanmam cunku hoslandıgım kızlar gider itlerden hoslanır bu kadar nefret ediyorum lise yıllarımdan uni gelsinde nihorarhau diye gulerekten kızlarla dalga geciyim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size bir şey söyleyeyim: Karşı cinsle ilişkilerinde başarılı olanlar, "Yahu bu kadar da kötülemeyin, sandığınız kadar aşağılık değiller" derler. Başarısız olanlarsa "Aşağılıklar, duygularımızla oynamaktan zevk alıyorlar" derler.

Olay budur. Herkes işi kendi çıkarına uygun şekilde yorumlar. Tabi burada tek bir sıkıntı var. O da karşı cinsi kötüleyenlerin kadın düşmanı ya da erkek düşmanı diye tanımlanmasıdır. Bu tanımlanmadan sonra uçlarda yer alan düşünceleri savunan kişiler kaale alınmaz. Kaale alınmamaksa bu kişileri daha da saldırganlaştırır.

Yani uzun sözün kısası: "Kadınlar erkeklerle alay etmekten hoşlanan aşağılık varlıklarıdır" :D[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc
Sosyal ağlarda paylaş

walla dogrumudur bilmiom be baba 15 yasimdayim gercekten asik olmadigim icin hep kizlari kirmadan reddetim asik olduklarimda beni istemedi gecinip gidioz bole lisedekilerin hepsi 20 yas ustu cocuklarla cikiyor fln filan...[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece bi cümle kurayım.
Orada yazan bütün herşey doğru.
Bunları bizzat bende yaşadım ve şimdi müzisyen olmamında etkisiyle üniversite hayatını fazlasıyla yaşıyorum.Dediklerinin hepsi doğru.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
[ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

saçı sakalı(varsa) uzatın dağlara çıkın bırakın bu işleri
özümüze dönelim
bunca sıkıntıya değer mi bir üreyecez alt tarafı:)[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic!
Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

sevince olmuo.sevmeyince duygusuz oluyoruz.ben cozemedim bu işleri eheh
çok sevince değer verince zararlı cıkıoruz genelde.ama sallamayıp kafamıza göre takılınca odun duygusuz oluyoruz.cok garip işler bunlar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 08 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
yapmayin boyle seyler, genclere de kotu ornek olmayalim.

hele lisede hic hatun yiyemedim AMA BOGAZİCİNE GİRİNCE ACAYİP HATUN KALDİRACAM ABİ AMUHAHAA! diye umitlerle universiteye hazirlanan genclerin hayalleri yikilmasin.

yok özel okula girsinler hatunlar onları kaldırır ;)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kızlar hakkında anlamadığım bir şey daha var. Okulda olsun, çevrede olsun gerçekten çok güzel kızlar acaip kro, ötesi hıyar ve bir o kadar salak tiplerle nasıl birlikte oluyorlar anlayamıyorum... Kafam almıyor. Hayır, ben demiyorum ki gelsinler beni bulsunlar!, yakışıklı bir insan değilim ama anlam veremiyorum bu kızların kroları seçme olayına.

Onun dışında bir erkek olarak Deep-Night'ın yazısına katılıyorum. Genellikle yazıdaki gibi oluyor. (benim gibi hala kız bulamayan kitlede çıkıyor arada)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Kız tavlamak tamamen çene işi kim ne derse desin...

Arada bi ağzı iyi laf yapan krolarda oluyo..Normal olarakta kızlar götürüyolar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...