Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 iftira ediyorum o benim.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Efendim deep bana mı dedin noldu söle ? neyden yakınıyorsun ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 iftira atıyorum blackchaos bahsettiğim kişi?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yoık haklısın ben harbi çok duygusuz şerefsiz kitapsız cibiliyetsiz biriyim =) eşşeyim lan ben eşşek[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eşeyli mi ürüyosun?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ne demeye upladınız bakın yine anlamsızlaştı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İftirayı göğüsümle yumuşatıp indiriyorum ve gelişine deep e fırlatıyorum =) Tavşan gibin olcam ben Türk Ordusuna katkıda bulunucam. Fırt fırt[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 küfre girer dediklerin ki bir erkek asla küfür etmemelidirler.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Lise hayatımda çok acı çektim..1,5 yıl bi kızla çıkıp sözlenip tekmeyi yedim.. Son zamanlarda ise bol bol kızla çıkıyorum we kızlar ağladıkça ben gülme krizine giriyorum.. Deliyim falan zannediyodum neyse bilimsel açıklaması varmış =F[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Aynısı gülüm aynısı =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tamami ile dogru ama gel gör ki üni ye de kalmıo bence bu lise 2 3 civarında değişen zamanlarda etkisini gösterio erkeklerde[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kişiye göre değişiyor zamanı :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Bu doğru olmuş...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Duygularımı ve dusunduklerimi nasıl anlatmısın helal olsun... bana herkes yakısıklı falan der ben hic inanmam cunku hoslandıgım kızlar gider itlerden hoslanır bu kadar nefret ediyorum lise yıllarımdan uni gelsinde nihorarhau diye gulerekten kızlarla dalga geciyim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben size bir şey söyleyeyim: Karşı cinsle ilişkilerinde başarılı olanlar, "Yahu bu kadar da kötülemeyin, sandığınız kadar aşağılık değiller" derler. Başarısız olanlarsa "Aşağılıklar, duygularımızla oynamaktan zevk alıyorlar" derler. Olay budur. Herkes işi kendi çıkarına uygun şekilde yorumlar. Tabi burada tek bir sıkıntı var. O da karşı cinsi kötüleyenlerin kadın düşmanı ya da erkek düşmanı diye tanımlanmasıdır. Bu tanımlanmadan sonra uçlarda yer alan düşünceleri savunan kişiler kaale alınmaz. Kaale alınmamaksa bu kişileri daha da saldırganlaştırır. Yani uzun sözün kısası: "Kadınlar erkeklerle alay etmekten hoşlanan aşağılık varlıklarıdır" :D[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ve siz erkekler her zaman kadınları suçlarsınız XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pek böyle olduğumu düşünmedim ve şuandada düşünmüyorum. *!tekrar düşünmeye başlar* hmm...[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:260/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 walla dogrumudur bilmiom be baba 15 yasimdayim gercekten asik olmadigim icin hep kizlari kirmadan reddetim asik olduklarimda beni istemedi gecinip gidioz bole lisedekilerin hepsi 20 yas ustu cocuklarla cikiyor fln filan...[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben sadece bi cümle kurayım. Orada yazan bütün herşey doğru. Bunları bizzat bende yaşadım ve şimdi müzisyen olmamında etkisiyle üniversite hayatını fazlasıyla yaşıyorum.Dediklerinin hepsi doğru.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu][ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 saçı sakalı(varsa) uzatın dağlara çıkın bırakın bu işleri özümüze dönelim bunca sıkıntıya değer mi bir üreyecez alt tarafı:)[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic! Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sevince olmuo.sevmeyince duygusuz oluyoruz.ben cozemedim bu işleri eheh çok sevince değer verince zararlı cıkıoruz genelde.ama sallamayıp kafamıza göre takılınca odun duygusuz oluyoruz.cok garip işler bunlar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Dela, 08 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: yapmayin boyle seyler, genclere de kotu ornek olmayalim. hele lisede hic hatun yiyemedim AMA BOGAZİCİNE GİRİNCE ACAYİP HATUN KALDİRACAM ABİ AMUHAHAA! diye umitlerle universiteye hazirlanan genclerin hayalleri yikilmasin. yok özel okula girsinler hatunlar onları kaldırır ;)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 topici baştan okudumda doru olabilir yani uni ye kapak atalım bi :) [Bu mesaj Diablo tarafından 04 Haziran 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim kızlar hakkında anlamadığım bir şey daha var. Okulda olsun, çevrede olsun gerçekten çok güzel kızlar acaip kro, ötesi hıyar ve bir o kadar salak tiplerle nasıl birlikte oluyorlar anlayamıyorum... Kafam almıyor. Hayır, ben demiyorum ki gelsinler beni bulsunlar!, yakışıklı bir insan değilim ama anlam veremiyorum bu kızların kroları seçme olayına. Onun dışında bir erkek olarak Deep-Night'ın yazısına katılıyorum. Genellikle yazıdaki gibi oluyor. (benim gibi hala kız bulamayan kitlede çıkıyor arada)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kız tavlamak tamamen çene işi kim ne derse desin... Arada bi ağzı iyi laf yapan krolarda oluyo..Normal olarakta kızlar götürüyolar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar