Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kızların peşinde sümük olanlar dışındakiler gay oluyor yani?[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 adam dıerk kız ısı delıkanlıya ters demıs... ayrıca ben orda yok sumuk olan fln mı demısım de sen bole bır sonuc cıkardın???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 08 Kasım 2004 18:41 tarihinde demiş ki: said: Dresquin, 08 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bu sene 90lı bi kız var hatun tam hatun İşte beni duygulandıran bir söz. Öyle ki, ağlamak istiyorum. dişilere karşı bazılarımızın sahip olduğu duygu derinliği bu dialoglarda son derece açık bir şekilde görünüyor sanırım :) Tebrikler. ya ordaki söz o maksata çıkmıor aslında :) kız 90lı bu arada o dediiniz sübyana girer :) direk yazdım yanlış anlamayın yani ehhe demek istediiim kız herşeyiyle güzel ve hoşlanıyorum.. durum budur oke.. zaten sorun da burda insanlar kendinden kucuk birisinden hoslaninca adi "subyanci" oluyo su subyan muhabbetini birakin artik.. bkz: akil yasta degil bastadir :P ve birisini gorup de "ahh cok hos,cok karizma keske bnm erkek/kiz arkadasim olsa, seviyorum galiba" vs. diyenlere sozum; boyle diyip sevgiyi yerlere vurmayin lutfen..[signature][hline]AFSden nefret ediyorum ama AFSliyim..Nasi bi celiskidir bu yaa??
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aşk meşk traş muhabbetler.olmayan seyleri tartısmak sacma geliyor.[signature][hline]kofte+piyaz
-pinkmartini Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 horrible gececeksin bu ayaklari
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Peynir, 14 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: horrible gececeksin bu ayaklari ayak nasıl geçilir b@b söylede bizde geçelim.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hanııııım çatal bıçağımı getir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Mavi, 14 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: said: Peynir, 14 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: horrible gececeksin bu ayaklari ayak nasıl geçilir b@b söylede bizde geçelim. ayak gecılmes yenır mavi bap.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 oke dostlar :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Herşey lise ortamında başlar. Eminim aramızda da bulunan bir sürü platonik aşık veya sevgisine karşılık bulamayan böyle melankolik veya hiç kız arkadaşı olmamış arkadaşlar vardır. Aslında ne kadar duyugsal kişiler olduğunuzu biliyorum fakat ne var ki dünyanın kuralları böyle işlemiyor. Onu gerçekten seviyorsunuz ve mutlu edebileceğinize inanıyorsunuz fakat hatun kişilerin %99 u onu seven kişiye değil onun için yakışıklı olanla beraber olurlar. Onlar için daha yakışıklıyla beraber olmak önemlidir. Siz evde melankolik müziklere boğulup, belki ağlayıp, içinizden birşeyler koparcasına birini severken o size hahaha hihihi yapıp. Ah ne güzel aynı şeylerden hoşlanıyoruz diyip belki de kendisiyle hiç alakası olmayan tipte fakat yakışıklı ve hafif havalı pç biriyle takılıyordur siz onunla birlikte olmak amaçlı konuştuğunuzdan beri o 3 kişiyle çıkmıştır bile. Size önem veriyormuş gibi görünür fakat sizin gösterdiğiniz duygusallığa değmeyecek biridir aslında. Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Lise yılları boyunca hırsla dolan erkek sonunda intikamını alır. Hergün başka bir kızla gezer 3 kişiyle aynı anda çıkar, tek gecelik onlarca ilişki yaşar ve aslında bundan büyük bir zevk duyar. Kızlara acı çektirmek ister (ki bunda çok da haklıdır ne de olsa herkesin bir sırası var ). Böylece duygusuz kızları kullanıp atan diye nitelendirilen erkekler ortaya çıkar. İşte duygusuz erkek bu şekilde duygusuz kızlar tarafından yaratılmışlardır. 10 sayfayı okuyamadım ama gercekten helal olsun... samimiyim.[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Peynir, 14 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: horrible gececeksin bu ayaklari Ne ayağını geçiim yanlış bişe mi dedim alla alla doğruyu sölemekte suç odlu ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: _Insomnia_, 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: aşk meşk traş muhabbetler.olmayan seyleri tartısmak sacma geliyor. hiçbir şey gözün gördüğünden ibaret değil.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Sıktı arıtk hep aynı aşk meşk topicleri...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 eskiden bi kız vardı hoşlanmıştım ama bana hayır dedi üzüldüm unutmaya çalıştım hergün başka bir erkekle çıkıyordu oros** bir geldi bana teklif etti "çıkarmısın benle" bende demişim "si*tir git oros**" sonra zaten bulmuşum oros** olmayan hayatımdan memnunum şu anlar[signature][hline]fizik
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 lol :[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki: acı ve kin seziyorum valla diablesse ye katılmadan edemicen bu nasıl bir kindir abi ya ama olsun kin bir yara gibidir buraya yazarak yarayı açmışsın kanasın eninde sonunda kan durur o yara iyileşir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ardeth ve Horrible İkinizin de gelip kulaklarını çekeceğim. Uzatmayın lan işte mevzuyu. Bu kızlar-erkekler konulu tartışmalar sonsuza kadar sürer, cevabı da yoktur. Bunun sebebi erkeklerin asla kızları, kızların da erkekleri anlayamayacak olmasıdır. Erkekler benlik olarak ve düşünce tarzı olarak kızlardan farklıdır. Kızlar daha çok ağlar üzülür görünür ama aslında onlar bunu yaparak rahatlar, aynı anda 100 tane şeyi düşünebildikleri için kafalarını dağıtıp acılarını hafifleterek zamana yayabilir. Erkekler ise tek konuya endekslenip problemleri teker teker ele almak eğilimi güttükleri için, kendileri için en önemli olanı düşünürler önce ve en çok onun etkisinde kalırlar. Bu mesele hatun meselesiyse, o zaman Anathemacı olursun, para meselesiyse gecelerce uykun kaçar. Bunu bir kız "takıntı" olarak görür, çünkü ondaki herşeyi aynı anda düşünebilme yetisinin nasıl olup da bizde olmadığını anlamaz. Kızların erkeklere "dengesiz" gelme sebebi de budur. Biz olaya tek yönden bakarken, o aklımıza gelmeyecek yönlerini düşünüp tartıp ona göre bir çıkış yapar. Sonuçta bu meseleler bitmez. Tartışmayın, hepiciğinizi döverim. Evet insanlar az gözlem yapıyor veya tekil olayları çoğul olaylara yansıtıyor. Şimdi tartışmayı kesin. Şendul kardeşim sana da Eyfel kulesini hediye ediyorum, nedir dersen Efeye sor anlatsın.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Kim çekiyormuş lan kulağımı Kılıcımı getirin.... *!sinirlenir* dip not: insanlar tartışmaya tartışmaya bu hale geldi. Ne mutlu tartışsa sakin sakin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ohooo uyu sen biz o tartısmayı kapatalı yıllar oluo... Bu arada erkekler kızları kızlarda erkekleri anlayamaz demişsin sen nası çözdün kızları :) -Şaka ya tmm döfmeyin :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bir kere olay genelleme yaptığınız an kopar, ozaman karşınızdaki insanı bireysel olarak tanımaya çaba göstermezsiniz daha önce aklınızda var olan bilgileri kullanmak yeter size. O yüzden kızLAR, erkekLER demeyin bana, şu kız, şu erkek diyin. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: kendimle ilgili değil fakat çok yakınımda bir arkadaşımdan esinlenerek yazdım ama %100 gerçekler. Deep. Psikolojiyle ilgilenen biri olarak bu yakın arkadas aslında arkadaş olmayabilirmi? :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok cidden arkadaş. Malesef bu sefer tutmadı psikolog arkadaş=)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hakikaten düşündürüyo ama neden olmasın yani =)
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Deep-Night, 03 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: yok cidden arkadaş. Malesef bu sefer tutmadı psikolog arkadaş=) Hadi hadi şimdi. Sen beni tanırsın ben seni. Tamı tamına 12 postunu okudum hehe :P[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Öne çıkan mesajlar