Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Herşey lise ortamında başlar. Eminim aramızda da bulunan bir sürü platonik aşık veya sevgisine karşılık bulamayan böyle melankolik veya hiç kız arkadaşı olmamış arkadaşlar vardır. Aslında ne kadar duyugsal kişiler olduğunuzu biliyorum fakat ne var ki dünyanın kuralları böyle işlemiyor. Onu gerçekten seviyorsunuz ve mutlu edebileceğinize inanıyorsunuz fakat hatun kişilerin %99 u onu seven kişiye değil onun için yakışıklı olanla beraber olurlar. Onlar için daha yakışıklıyla beraber olmak önemlidir. Siz evde melankolik müziklere boğulup, belki ağlayıp, içinizden birşeyler koparcasına birini severken o size hahaha hihihi yapıp. Ah ne güzel aynı şeylerden hoşlanıyoruz diyip belki de kendisiyle hiç alakası olmayan tipte fakat yakışıklı ve hafif havalı pç biriyle takılıyordur siz onunla birlikte olmak amaçlı konuştuğunuzdan beri o 3 kişiyle çıkmıştır bile. Size önem veriyormuş gibi görünür fakat sizin gösterdiğiniz duygusallığa değmeyecek biridir aslında. Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Lise yılları boyunca hırsla dolan erkek sonunda intikamını alır. Hergün başka bir kızla gezer 3 kişiyle aynı anda çıkar, tek gecelik onlarca ilişki yaşar ve aslında bundan büyük bir zevk duyar. Kızlara acı çektirmek ister (ki bunda çok da haklıdır ne de olsa herkesin bir sırası var ). Böylece duygusuz kızları kullanıp atan diye nitelendirilen erkekler ortaya çıkar. İşte duygusuz erkek bu şekilde duygusuz kızlar tarafından yaratılmışlardır.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 acı ve kin seziyorum[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ünide öylemi olcak, o süreye kadarda zor dayancaz gibi çok kıl bir durumdur ki bu , kızlara ne güvenim nede ilgim kalmıcak...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kendimle ilgili değil fakat çok yakınımda bir arkadaşımdan esinlenerek yazdım ama %100 gerçekler.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aman bu mesaj sonuna bi "NİHOHAHAHAHA!" istiyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dediği %100 gerçek deep nigthın aynı şeyi bi çok kişide gördüm açıkcası ben.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hak veriyorum.. Ama ne biliyim kişiye göre de değişir.. Einstein ın dediği gibi herşey görecelidir.. Sonuçta karşısındakini bir şekilde etkilemeyi bilen kişi bu tip durumlara düşmez diye düşünüyorum.. En azından ben düşmüyorum.. Ama o duruma hayatımda bir kere düştüm.. ve hak veriyorum..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 erkekler kadinlardan cok daha duygusaldir hep savundum hep savunacagim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bende öyle düşünüyorum ama daha çok kişiden kişiye değişiyo gibi geliyo bana :-) Ha bide Deep Nightın konuyu açma amacını anlamadım ben :) a-)Kızları bilgilendirmek b-)Düşünce paylaşmak c-)Erkeklerinde duyguları olduğunu göstermek sizce hangisi :-) [signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 08 Kasım 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla bir bayan tarafindan telef edilmis erkek bol bol duydum ama bir erkek tarafindan telef edien bayan HIC duymadim mesela :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 maed. cevap b - c ve e) içimi dökmek ne zamandır düşünüyordum bi de sosyolojiyle ilgileniyorum. Bu yüzden düşünülmesi gereken bir koyydu bu olay.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 "OHhhhh yarasın" diyesim geldi yazıdan sonra... Gerçek olması gerek bu yazının.. Mmmm "Hemen gidip her gün bir tane kız arkadaş edinip,intikam alayım" düşüncesi çok tatlı...Yapılabilitesi yüksek... Phh...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu arada yorum anlaşılmamış olabilir şıklardan "C" diyeyim bende... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 genelleme yapmayalım, biraz daha sakin olup kurduğunuz ilişkilere ciddi gözle bakar ve öyle gözle bakabilecek birilerini bulursanız sorun yaşamazsınız. Ha mutlaka o gözle bakmayan kişilerle çıkarsınız ama ilişki kurmak istiyorsanız doğrusunu kurana kadar acı çekeceksiniz bu budur. Çektiğiniz acılar için piç olmanıza veya başka insanları kullanıp onların canlarını yakmaya bir hakkınız yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hep kızlarla oynamış bir genç vardır.Buna benzer bir şekilde ancak umursanmayan değil hep umursamayan ve ilişkileri yıkan "Buz insan" olmuştur.Duygularını asla ortaya koymaz, adeta strateji yapar ilişkiler üzerinde.Istediğinde üzer istediğinde Bundan bir süre sonra kişi kendini inanılmaz kötü hissedip uzun ilişkilere adar kendini. O kadar çok kızı, belki de kendisini gerçekten sevmiş olan kızlara iğrenç bir şekilde davranıp kafasına göre acı çektirerek ayrılmak bir süre sonra koymaya başlar bünyeye. Hatta bazen öyle olur ki bir kişiye önem vermeye başlarsınız ve sırf o sizi aldatmış olmasın diye gidip başkasıyla yatarsınız. Ardından kendinizden nefret etmeye başlarsınız. Öyle ki artık kendinizi bir kızı mutlu etmeye adarsınız, iyilik saçarsınız adeta.Sonra bir süre sonra sinirleriniz yıpranır dayanamazsınız, çünkü doğanızda o eskiden yaptığınız bütün şerefsizlikler, hırtlıklar tekrardan hortlar. Aynı şeyleri yapmazsınız belki ama yapmak istersiniz.Bağlanmak zordur artık.Aramaz etmezsiniz fazla, tekrardan eski oyun ilişkilerine çevirirsiniz.O arasın durumuna getirirsiniz ilişkiyi.Başkalarıyla yatıp kalkmaya tekrardan başlarsınız ve o sırada olan en kötü şey, evet en kötü şey. Sevdiğiniz kişiyi aldatmak için yapmaya başlarsınız bunu.Bu sırada belki de size değer veren o bir gecede harcadığınız kızı düşünmezsiniz bile.One night stand bile değildir sizin için, işiniz bittikten sonra belki 1-2 sigara içip konuşmadan kapıyı çekip gidersiniz.Arkadaşlarınızla buluşup içip dağıtıp sızarsınız ve yalnız uyanırsınız. Kötü şeyler yaşarsınız, emin olun. Ben iyi biliyorum yani heh.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kesinlikle katılmıyorum ne alaka ya?Bakın bende bir kızım ve kesinlikle bence olay tipte bitmiyor asıl olay kızların erkeklere güvenememesi.En azından benim açımdan öyle!Çevremdeki herkez laf olsun diye kızlarla gönül eylendirirken ben nasıl karşımdaki kişinin beni sewdiğine inanabilirim???Hiç düşünmüyorsunuz bir kız bir teklifi kabul ederken sadece laf olsun diye mi kabul etmiyor.Siz sewmediğiniz biriyle çıkarmıydınız soruyorum istemeye istemeye hem karşınızdakini hem kendinizi üzer miydiniz?KArşındaki üzülmesin diye ona iyi davranmaya devam ediyorsa bu kızın şuçu mu?Sizin intikam aldıklarınız intikam alınmayı hakeden kişiler mi peki?HErkezi aynı kefeye koymamak lazım ztn anlamadığım en büyük olay hergün farklı erkeklerle takılan kızlardan hoşalanan erkeklerdir...Siz böyle diyorsunuz peki siz lisedeyken hep güzel havalı kızları tercih etmiyor muydunuz sanki?Belki sizinde arkanızdan ağlayan kızlar oldu ama onlar havalı deil die siz onları asla farketmediniz bile bunu neden hiç düşünmüyorsunuz.Herşeyi kendi açınızdan bakamamak lazım ewet dediğiniz gibi tiplerde var ama sizde vakti zamanında bilmedende olsa belki çok kişiyi üzdünüz...Ayrıca belkide bahsettiğiniz kızlara açılamadığuınız için sevginizden haberleri olmadan yaşadılar olamaz mı?[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hayatınızın bir döneminde elbet uzun ilişkiler kurmak zorunda kalacaksınız, eğer beceremezseniz yanlız kalırsınız. Bu tip ilişkilere nekadar çabuk alışır, insana insan gibi davranmayı nekadar çabuk öğrenirseniz sizin için okadar iyi. İnsanlar çıktığı veya yattığı karşı cins sayısı ile adam olsaydı etraf adam kaynardı. said: Soulbringer, 08 Kasım 2004 12:15 tarihinde demiş ki: Nietzche demişki bir zamanlar; Kendisi derin olan ışığa yönelir.Fakat toplum karşısında derin görünmek isteyen karanlığı seçer... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Artı bi milyon diyorum icimden gecenleri aynen dokmussun.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Vede ben hala şiddetle kızlar böyledir erkekler şöyledir genellemelerine karşıyım, ve tekrar ediyorumki, İNSANI tanıyamazsınız, insanları tanıyabilirsiniz. Herkesi bir birey olarak ele almalısınız koyun sürüsü gibi değil.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aman diyim kendinizden fazla değer vermeyin,bağlanmayın ölcülü olduğunuz taktirde sorun yok kaçırırsanız azınıza s.çar.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bireysel düşünsemde, daha önce edinilen kötü tecrübeler kafadaki soru işaretlerini kıpraştırıo , yıpranmak istemiyorsunuz ama bu şekilde yanlızda yapamayacağını biliyorsunuz ve bir kısır döngüye giriyorsunuz for($i=0;$i<0;$i++) { $truelove = seeklove($i); If($truelove) break; echo ":'("; }[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Haha Arthur yarın olan C sınavı oncesi yarıldım burda :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :,{ olacak o yanlış yazmışsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla karartacam gözümü tüm ortamlara akıcam bütün kızlarla tanışıcam hee deli dicekler sora :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 [signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar