Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angelica

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler allah rızası için birisi bana msn den anathemanın angelica yı yollasın. ablam dengesizi pcdeki anathemaları gebertmiş yanlışlıkla diyo ama anlamadım.
bu şarkı lazım torrentle indirmeyi deniyorum ama %80 de kaldı 8 saattir upload dan başka bişi yapmıyo
birisi bana yollarsa sevinirim özelden yazayım msn i yollayabilirim diyenlere[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
cafedeyim yardım edemicem maalesef ama çok damar şarkıdır olsa da dinlesek şimdi canım çekti :P gerçi sek dinlenmez o yanında alkol,sigara lazm.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
var herşey var bi şarkı eksik kafam girsin[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
çok sağolsun Arthur_HellsFire arkadaşımız yardımcı oldu bana[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
  • Yeni Oluştur...