kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 beyler allah rızası için birisi bana msn den anathemanın angelica yı yollasın. ablam dengesizi pcdeki anathemaları gebertmiş yanlışlıkla diyo ama anlamadım. bu şarkı lazım torrentle indirmeyi deniyorum ama %80 de kaldı 8 saattir upload dan başka bişi yapmıyo birisi bana yollarsa sevinirim özelden yazayım msn i yollayabilirim diyenlere[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 cafedeyim yardım edemicem maalesef ama çok damar şarkıdır olsa da dinlesek şimdi canım çekti :P gerçi sek dinlenmez o yanında alkol,sigara lazm.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 var herşey var bi şarkı eksik kafam girsin[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bana hiç bir tesiri olmamıştı şarkının, yamuk muyum neyim anathemalarımı silmemiş olsaydım (mecburiyet) yollardım hemencecik, ama maalesef sildim..[signature][hline]beş hececiler H.B.E
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dinleyesim geldi şimdi..[signature][hline]la petite ezique
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 çok sağolsun Arthur_HellsFire arkadaşımız yardımcı oldu bana[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Öne çıkan mesajlar