xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ilk olara su soruya cevap verim ''bu bir reklam mi?'' evet sonuna kadar bir reklam :) 1-2 ay once metropolis olduk her gun her saatde (gece yarisindan emin degilim) normal sartlarda rahat 15 player online bulursunuz her zaman (%90) grublarimiz vardir yeni gelen newbilere her turlu yardimda bulunoyurz usanmadan yilmadan oyunu anlatiyoruz oyunu sevmesi icin elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Ben sahsen hic bir serverda alamadigim kadar zevk aliyorum sehrimden durmadan gelisiyoruz istiyen herkeze kapimiz acikdir sadece 2 sart var oda IMP. olmaniz sart ve türk olmaniz (türkce bilmek yeterlidir) belkide bu seciciligimzden diger turklere gore zor gelistik fakat su an eclipsde bildigim kadar sehirler kadar ayakdayiz hatta Hilal yikildi biz yikilmadik. Eger sehrimize gelip bize katilmak istiyorsanizi oyun icinde -xeon -mimar -cu'bor -farman -artist -queron -silentstorm(kendisi vali olur) -jeffy e ulasabilirsiniz daha bir cok kisi var ama digerleri genelde (xeon ve mimar haric onlar benim) hep online oluyorlar 20:00 sularinda falan. ne demisler reklamin iyisi kötüsü olmaz :)))) NOT: simdiden soyleyim buraya hakaret dolu seyler yazmayin ben sadece bir sey duyurdum bu sehrin ortak karari degildir gerekirse gelen herkeze tek basima yardimci olurum zaten guilde alma sartlari arasinda hic birsey yok (bazi guildler bir kac meslek masterla gel diyor ondan dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6 aydır oynamama rağmen yeni yeni pistoleer için skill puanı topladığımdan newbie sayılırım:P Söyleyin bakim hangi factiondandınız siz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kati kurallarimiz vardi imp leri aliriz tek ve turk olmasi sart fakat bazi istisnalar var 5 tane falan yabanci var ama onlarla pek muhatap degiliz sadece ezlimesinler diye aldik bu arada gel bize sikica exp. kas 4-5 gunde rahat master pistol olun :) tabi benim taktigimi harfiyen uygulayacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hehehe 3-4 günde mpistoler he? Hehehe rebel olmam kötü oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karalay Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 peki siz hangi gezegende duruyorsunuz?ben oyunda yeni degilim ama bi guilde girmek isterim ve impim[signature][hline]Öfken seni daha güçlü kıllıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 corbantist serveri dantooine gezegeni imp. outposta 1km shuttle var metropolisiz falan direk guilde aliyoruz tabi biri online ise alabilcek kabiliyetde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hangi serverda başlasam die düşünüodum ve cevabı buldum en kısa zamanda imp olcam :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 progamer oyun icindeki nickini yazarsan iyi olur sana ulasiriz cunku her gun adam falan geliyor(abarti biraz) karisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: xieon, 26 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki: ilk olara su soruya cevap verim ''bu bir reklam mi?'' evet sonuna kadar bir reklam :) Hilal yikildi biz yikilmadik. I sense some cem_jedi in you hmm???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Mayıs 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Cem_Jedi bir efsaneydi. Onu anarken saygı duruşuda duralım, sevip sayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi adı bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyo ya..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cem jedi kim[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eet o kim yodanın turk versionumu oluyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BullDoG, 28 Mayıs 2005 23:26 tarihinde demiş ki: eet o kim yodanın turk versionumu oluyo :) hehe yoksa bu cem jedi bi ara vardı siteyi hekletirim diyen o mu[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o bir efsaneydi Çocuklar okumasın http://forum.paticik.com/view.php?id=101792 http://forum.paticik.com/view.php?id=101318[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yodaya ayıp ettik bu yodadan da buyuk biri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lol lol lol lol şimdi hatırladım[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cem için 3 kereee saol saol saol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Mayıs 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hehehe o da bi daa buralara uğramaz artık. Nasıl biriydi be o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cem jedinin bi sürüde türevi vardı... saygıyla anıyoruz elbette :)[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Beyler Ben eclipse de FrF isimli Turk guildinin bir üyesiyim anladığım kadarı ile corbantisdeki sehrinize citizen ariyorsunuz. ben eclipse de oynamaya devam edicem fakat isterseniz corbantis de de bir char acip size ev kurabilirim fakat herseyden once yeni char acarsam charimin naturel olucagini biliyorsunuz eger imp icin fp aktarabilirseniz corbantis de size 1 eviniz daha olmus olur en azından ev icin lot harcamamis olursunuz :D[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çok doğal bi adamsın :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 haha naturel :D oyundaki 3. faction olsun bu da doğa adamları :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 siz bilirsiniz benim henuz charim bile acik deil inanmiyorsaniz söleyin bir isim ona gore chari acayim[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse "Freedom City" ye de bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 alın işte konuştunuz kızdırdınız adamı.. cık cık cık löül[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar