Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YAKINSEHIR ADAM ALIYOR(newbieler buraya)

xieon

Öne çıkan mesajlar

ilk olara su soruya cevap verim ''bu bir reklam mi?'' evet sonuna kadar bir reklam :)

1-2 ay once metropolis olduk her gun her saatde (gece yarisindan emin degilim) normal sartlarda rahat 15 player online bulursunuz her zaman (%90) grublarimiz vardir yeni gelen newbilere her turlu yardimda bulunoyurz usanmadan yilmadan oyunu anlatiyoruz oyunu sevmesi icin elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Ben sahsen hic bir serverda alamadigim kadar zevk aliyorum sehrimden durmadan gelisiyoruz istiyen herkeze kapimiz acikdir sadece 2 sart var oda IMP. olmaniz sart ve türk olmaniz (türkce bilmek yeterlidir) belkide bu seciciligimzden diger turklere gore zor gelistik fakat su an eclipsde bildigim kadar sehirler kadar ayakdayiz hatta Hilal yikildi biz yikilmadik. Eger sehrimize gelip bize katilmak istiyorsanizi oyun icinde
-xeon
-mimar
-cu'bor
-farman
-artist
-queron
-silentstorm(kendisi vali olur)
-jeffy
e ulasabilirsiniz daha bir cok kisi var ama digerleri genelde (xeon ve mimar haric onlar benim) hep online oluyorlar 20:00 sularinda falan.
ne demisler reklamin iyisi kötüsü olmaz :))))
NOT: simdiden soyleyim buraya hakaret dolu seyler yazmayin ben sadece bir sey duyurdum bu sehrin ortak karari degildir gerekirse gelen herkeze tek basima yardimci olurum zaten guilde alma sartlari arasinda hic birsey yok (bazi guildler bir kac meslek masterla gel diyor ondan dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kati kurallarimiz vardi imp leri aliriz tek ve turk olmasi sart fakat bazi istisnalar var 5 tane falan yabanci var ama onlarla pek muhatap degiliz sadece ezlimesinler diye aldik bu arada gel bize sikica exp. kas 4-5 gunde rahat master pistol olun :) tabi benim taktigimi harfiyen uygulayacan :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 26 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
ilk olara su soruya cevap verim ''bu bir reklam mi?'' evet sonuna kadar bir reklam :)

Hilal yikildi biz yikilmadik.

I sense some cem_jedi in you hmm???[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.

[Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Mayıs 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi adı bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyo ya..[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

o bir efsaneydi

Çocuklar okumasın
http://forum.paticik.com/view.php?id=101792

http://forum.paticik.com/view.php?id=101318[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

cem için 3 kereee
saol
saol
saol[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,

[Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Mayıs 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Ben eclipse de FrF isimli Turk guildinin bir üyesiyim anladığım kadarı ile corbantisdeki sehrinize citizen ariyorsunuz. ben eclipse de oynamaya devam edicem fakat isterseniz corbantis de de bir char acip size ev kurabilirim fakat herseyden once yeni char acarsam charimin naturel olucagini biliyorsunuz eger imp icin fp aktarabilirseniz corbantis de size 1 eviniz daha olmus olur en azından ev icin lot harcamamis olursunuz :D[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

alın işte konuştunuz kızdırdınız adamı.. cık cık cık
löül[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...