Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolf Hitler hakkındaki düşünceleriniz??

dark_dragon

Öne çıkan mesajlar

said:
Xanthe, 28 Ekim 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
Cocuklunda çok esilmiş ve sonundada bole bir zalim olup çıkmış bi adamın teki..
Psikolojik sorunalrı olan bir adamın eline buakdar güç geçerse olucağıda budur.

+1[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 28 Ekim 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
Cocuklunda çok esilmiş ve sonundada bole bir zalim olup çıkmış bi adamın teki..
Psikolojik sorunalrı olan bir adamın eline buakdar güç geçerse olucağıda budur.

Buna katılmıyorum.Adolf Hitler çocukluğunda arkadaşları arasında liderlik yapan biriymiş.O yaşında bazen arkadaşları nutuklar atar,onlara liderlik yaparmış.Ayrıca dersleri de gayet iyiymiş.Tabii bunlar da,senin yazdıkların gibi,başka kaynaklardan alınmış birşey.Ama bu bilginin doğru olması daha muhtemel.Hiç bir vasıf taşıyamayan biri bütün Alman bolşeviklerini etrafında toplayıp parti kuramaz.[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TooRan, 29 Ekim 2004 14:43 tarihinde demiş ki:

Buna katılmıyorum.Adolf Hitler çocukluğunda arkadaşları arasında liderlik yapan biriymiş.O yaşında bazen arkadaşları nutuklar atar,onlara liderlik yaparmış.Ayrıca dersleri de gayet iyiymiş.Tabii bunlar da,senin yazdıkların gibi,başka kaynaklardan alınmış birşey.Ama bu bilginin doğru olması daha muhtemel

yok öle bişey bu herif herşeyi I.W.W'da öğrendi.şöle sıkarak bişiler yazmayın alla aşkına.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 29 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
said:
TooRan, 29 Ekim 2004 14:43 tarihinde demiş ki:

Buna katılmıyorum.Adolf Hitler çocukluğunda arkadaşları arasında liderlik yapan biriymiş.O yaşında bazen arkadaşları nutuklar atar,onlara liderlik yaparmış.Ayrıca dersleri de gayet iyiymiş.Tabii bunlar da,senin yazdıkların gibi,başka kaynaklardan alınmış birşey.Ama bu bilginin doğru olması daha muhtemel

yok öle bişey bu herif herşeyi I.W.W'da öğrendi.şöle sıkarak bişiler yazmayın alla aşkına.

Bkz:Kavgam,Bölüm I...Galiba aramızda Adolf Hitlerle enseye tokat, g..e parmak olanlar var?!

[Bu mesaj TooRan tarafından 29 Ekim 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan, 18 Ekim 2004 13:14 tarihinde demiş ki:
Adolf hitler............................................................................................... nin kendisidir ..

Lider ve disiplin mi istiyosun kendi tarihine bak
Mustafa kemal Atatürk.

+100[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TooRan, 29 Ekim 2004 15:01 tarihinde demiş ki:

Galiba aramızda Adolf Hitlerle enseye tokat, g..e parmak olanlar var?!

anlamadım arkadaşım ne diyosun?![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya'nın anasını ağlatmış her kişiye duyduğum saygıyı onada duyuyorum.
Yaptığı çok aptalca hatalar olsada, yine de fena ilerlememiştir.

Yok çok adam öldürdü yok ırkçıydı yok böyleydi diyenlere ;
Stalin hiç adam öldürmedi sanki, peh.
Ruanda'da Tutsi soykırımı olmuştu.
Hiroshima ve Nagasaki'ye atom bombası atan denyolarıda unutmamak lazım.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 15:58 tarihinde demiş ki:
Dünya'nın anasını ağlatmış her kişiye duyduğum saygıyı onada duyuyorum.
Yaptığı çok aptalca hatalar olsada, yine de fena ilerlememiştir.

Yok çok adam öldürdü yok ırkçıydı yok böyleydi diyenlere ;
Stalin hiç adam öldürmedi sanki, peh.
Ruanda'da Tutsi soykırımı olmuştu.
Hiroshima ve Nagasaki'ye atom bombası atan denyolarıda unutmamak lazım.

senin hiç anan ağlamadı o yüzden bu kadar rahat konuşuyosun!!!Bosnadaki sabi sübyanlara Miloşevski *uşt unun yaptıklarınıda alkışlamışsındır o zaman sen.
Valla bravo,bende seni alkışlıyorum.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 07 Ekim 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
sana bayağı birşeyler yapmış togi92 sanırsamki böyle ağır konuşabiliyorsun.ha etik açıdan ölmüş insanın arkasından küfür edilmesi kadar ahlaksız bir davranış olabilirmi sorulur ama birde kurduğun cümle ve sonunda anlamsız smile ı düşünürsek sırf laf olsun diye attığın belli oluyor.

Şu mesajı okudum mığdem bulandı. Bir insan hitleri hangi sapıkca hayranlıkla savunurki. Diyecek lafım ve tartışacak zamanımda yok. Sadece şunu diyebilirim o irenç herif silahı bile olmayan milyonlarca insanı katletti. Sırf ego tatmını ıcın. Üstelik bunların arasında yüzbinlerce çocukda vardı. Allah gittiği yerde onunda var oldukları yerlerde onu savunan ve hayranolanlarında bin türlü belasını versın.

İğrenç yaratıklar silsilesi.[signature][hline]Oyetmenim bu benne dalga gecio yapmasın pls.
Sosyal ağlarda paylaş

anlat bakalım ozaman neden yapmış o soykırımları?
babasının hayrına değil tabi...neden yaptığını açıkla o zaman!!
bilip bilmedenmiş bunun hiç bir savunması olmaz faşizm dir hitlerin yaptığı ötesi yoktur!!!
ha yani faşizmin de ne kadar boktan ı bişey olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım.

aa tabi zorunda kalmış adamcağız insanları göz rengine,kafa şekillerine göre ''ideal bir insan ırkı'' yaratmaya ama yok babasının hayrına değil heralde?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne kadar düzeysiz,ne kadar ahlaksız bir konuya dönmüş.Burada hakaret edenler dönsünler yazdıklarına baksınlar.Dünya çapında yer edinmiş,ölmüş bir insanın arkasından böyle konuşan insanda ne milliyetçilik ne ar duygusu ne şeref vardır.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 22 Ekim 2004 09:21 tarihinde demiş ki:

Arkadasşlar hepinizin düsüncelerine saygiiliyim haklisiniz istediginiz lider hakında konusun ben sadece fikrimi bayen etmistim

süper saygılısın fikirlere karşı 'yüzüne tükürürüm' 'zibidi' 'ahlaksız'.Senin saygı anlayışın bu ise saygısız anlayışınla muhattap bile olmak istemiyorum.Tarihi küfür ederek,hakaret ederek kendini haklı çıkartma yoluna giden,faşizmi ve kemalizmi birbiriyle kıyaslayan birinden ne beklenebilir?[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quarthon, 24 Ekim 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
stalin ile hitleri nasıl bir tutarsınız?? stalin rejimini koruma amaclı oldurdu. hitlerinki ise soykırım amacı guduyordu.

lol bana gelip psikopat manyak stalin ile hitleri bir tuttuğunu söyleme.halkını aç bırakıp deneylerde kullanan bir adamdan değil devlet adamı,it bile olmazken yahudi provokasyonu altında ezilmiş bir alman devletinin eski liderinin 'sessizce' değiştirilmiş geçmiş ve olmadığı halde yazılmış,yapılmadığı halde konmuş gaz odalarının hesabının sorulması bile komikken gelmiş burada nasıl biri olduğunu tartışıyoruz.küfür edenleri saymıyorum bile,iki film izleyip kıçlarını devirip kanepede uzanmışken izlenen bir piyanist filmiyle gaza gelip hitler hede hitler hödö diye konuşulması bir barda iki üç konuşmuş diye bar siyasetinde yükseldi yakıştırmaları yapılması komik ve garip.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Skroce, 25 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
Hitler savasta onbasi olduktan sonra münihe gelmistir.Münih cok karisiktir ve ordu hitleri bir pub ta konusmalar düzenleyen
ve fasist bir parti kurmaya calisan insanlari denetleme ve rapor tutma
görevi verilir daha sonra is denetlemeden cikar ve gurp sarhosa
nutuk atmaya baslar ve aclik ve yoksullugun o dönemde irkcilik
yaparak yükselmeye baslar.
Hitler daha cocukluk döneminde ruhsal sorunlarla bogusur gaddar
bir baba ve ilerde bir ideal olarak gördügü ressamligi bir türlü beceremez bunlar onu bu tür arayisa sokar BILEMEYEN arkadaslara duyrulur
Bir cok kitap film ve belgesel var bu konuda
Hitlers BlackBox (Alman yapimi belgesel)
Bir Kötünün Yükselisi (Alman yapimi film)

Aferin,filmin ismide çok objektifmiş 'bir kötünün yükselişi'.Hiçbirşey demiyorum tarafsız insan olarak çok net yazmışsın.tekrar oku yazını anlarsın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 02 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
Bu ne kadar düzeysiz,ne kadar ahlaksız bir konuya dönmüş.Burada hakaret edenler dönsünler yazdıklarına baksınlar.Dünya çapında yer edinmiş,ölmüş bir insanın arkasından böyle konuşan insanda ne milliyetçilik ne ar duygusu ne şeref vardır.

sen biraz yazdıklarına dikkat et bence,bu olayın milliyetçilikle bi alakası yoktur,ha o insan bir sürü insanı katletmiş öldürmüş,yaptığı işkenceler arasında ''gaz odaları'' en masumuy ken o ''ölmüş insan'',''dünya çapında yer edinmiş'' kişiye ne gibi bi saygı gösterilmesini bekliosun?

''dünya çapında yer edinmiş''

nasıl bir yer edinmiş? nedir hitlerin dünyadaki yeri?nasyonal-sosyalizm mi? nasyonal sosyalizmin sözlükte açıp baktığınızda bile karşılığı faşizmdir.
sosyalist milliyetçilik ile faşizmi karışıtırmıyorum.ama nasyonal sosyalizm ile de sosyalist milliyetçilik aynı şey değildir.ki unutulmaması gereken bişey varki saf (aşırı)milliyetçiliğin faşizmin bi alt seviyesi olduğu tartışılmaz bir gerçektir.
hitlere saygısızlık yapıyorum EVET[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 02 Kasım 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
lol bana gelip psikopat manyak stalin ile hitleri bir tuttuğunu söyleme.halkını aç bırakıp deneylerde kullanan bir adamdan değil devlet adamı,it bile olmazken yahudi provokasyonu altında ezilmiş bir alman devletinin eski liderinin 'sessizce' değiştirilmiş geçmiş ve olmadığı halde yazılmış,yapılmadığı halde konmuş gaz odalarının hesabının sorulması bile komikken gelmiş burada nasıl biri olduğunu tartışıyoruz.küfür edenleri saymıyorum bile,iki film izleyip kıçlarını devirip kanepede uzanmışken izlenen bir piyanist filmiyle gaza gelip hitler hede hitler hödö diye konuşulması bir barda iki üç konuşmuş diye bar siyasetinde yükseldi yakıştırmaları yapılması komik ve garip.

ya şimdi bu yazdıklarından öyle bir anlam çıkıyo ki;
''hitler masum anadolu çocuğu,ülkesini seven kişilik''

stalin manyak sıyırmış kafayı yemiş ortalığı kan gölüne çevirmiş gaddar kişiçünkü komünist

iki film izleyip kıçlarını devirip kanepede uzanmışken izlenen bir piyanist filmiyle gaza gelip hitler hede hitler hödö diye konuşulması bir barda iki üç konuşmuş diye bar siyasetinde yükseldi yakıştırmaları yapılması komik ve garip
ilginç...sen neyaptın acaba alman gizli kaynakları falan var heralde elinde yada çeşitli yayın organları dışında çeşitli resmi belgelerle falan haşır neşir oldun.
sessizce değiştirilmiş tarihi ama sen biliosun nedense ee peki senin yaptığının tamamen hitler yanlısı kitapları okuyup gaza gelmekten başka nedir?
hitleri savunmaya çalışıosun bir iki şey söyleyerek ama bence konuştukça batmakatan öteyede gidemezsin.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...