Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 fa$o aga.. (kemal sunal repligi bilen bilir)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Apache sende onun kadar ruhsal sorunlari olan bir insana benziyorsun 50 milyon kisiyi öldüren ( kendi halki dahil ) bu insan görümümdeki hayvani Alman halki basta olmak üzere tüm dünya lanetlemis ve mahkum etmistir.Cok merak ediyorsan gel seni Dogu Almanya götüreyim yaptigi Nazi kamplarini gez müzeleri gez belki insanligindan utanirda bu söylediklerini bir daha düsünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Maedhros_Laorx, 06 Ekim 2004 22:05 tarihinde demiş ki: said: Apache, 06 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Bu konu altında edilmiş hakaret ve lakait sözleri aynen sahiplerine iade ederek başlıyorum.Hollywood stüdyolarından çıkan ve üç beş taraflı yazarın yazdığı yazıları okuyup buraya gelip ahkam kesen,yok alman gençliğini harcamış,psikopatmış.. Stalin gibi liderlerler niye böyle konularda psikopat olarak geçmezde,neden dünya savaşı sonucu yenilen bir hükümetin haksız şekilde ezilen lideri,galip devletlerin yaptığı yüzlerce şerefsiz planın altında kaldığı görülmez? Araştırmadan etmeden yazı yazılmanın örnekleriyle süslenmiş bu konu. kavgam'ı okuyupta konuşanlara hayranım:D Stalin'i melek sanıp da yazanlara hayranım :D Bence de Hitler piskopatlık ve halk harcama konusunda Stalin'in eline su bile dökemez.Hitler sadece Yahudileri ortadan kaldırmak isterken,Stalin sırf halk açlıktan ölmesin diye 10 milyon insanı açlıktan kırdırmıştır.Bunun adına da "Tarım Reformu" demiş ve ülkeyi düze çıkardığını iddia etmiştir.Eh,Türkiye'de de 10 milyon insanı öldürsen biz de düze çıkarız.Stalin mantıksız bir liderdi,Hitler ise akıllı.[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! [Bu mesaj TooRan tarafından 10 Ekim 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 arkadaşım ben stalin hakkında hiçbir şey yazmadım nerden çıkardın stalini melek zannettiğimi?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bende selam yaziim...çıkarın hemen lenin'i merak ediyo die :D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 abi adamlar okumuyo doğru düzgün,sonra abuk bir cevap yazıyo anlamıyorum ...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 doğrudur..sende anladığın kadar yaz.[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Maedhros_Laorx, 10 Ekim 2004 11:02 tarihinde demiş ki: arkadaşım ben stalin hakkında hiçbir şey yazmadım nerden çıkardın stalini melek zannettiğimi? tamam...haklısın...özür diliyorum...ama gene de bu stalin in tam bi faşist olduğu gerçeğini pek değiştirmez...adolf hitlerin de zeki olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yıllarca tüm avrupayı kana bulamış aynı zamanda tüm dünyaya korku salmış, nefretle anılsada her zaman kendisine bir şekilde saygı duyulacak olan savaş adamı. asker...[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: TooRan, 10 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: Stalin'i melek sanıp da yazanlara hayranım :D Bence de Hitler piskopatlık ve halk harcama konusunda Stalin'in eline su bile dökemez.Hitler sadece Yahudileri ortadan kaldırmak isterken,Stalin sırf halk açlıktan ölmesin diye 10 milyon insanı açlıktan kırdırmıştır.Bunun adına da "Tarım Reformu" demiş ve ülkeyi düze çıkardığını iddia etmiştir.Eh,Türkiye'de de 10 milyon insanı öldürsen biz de düze çıkarız.Stalin mantıksız bir liderdi,Hitler ise akıllı. bu ülkede en az 20 milyon öldürmek lazım refaha çıkmak için Stalin En az Hitler kadar akıllıydı hatta daha akıllıydı.. Mousolinni ve Franko ise bu iki kişinin yanından bile geçemez gerçi Franko'da sağlam adam doğradı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ''biz kararımızı verdik bugun savasıyoruz yarın da savasacagız'' Adolf Hitler[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Skroce, 10 Ekim 2004 02:27 tarihinde demiş ki: Apache sende onun kadar ruhsal sorunlari olan bir insana benziyorsun 50 milyon kisiyi öldüren ( kendi halki dahil ) bu insan görümümdeki hayvani Alman halki basta olmak üzere tüm dünya lanetlemis ve mahkum etmistir.Cok merak ediyorsan gel seni Dogu Almanya götüreyim yaptigi Nazi kamplarini gez müzeleri gez belki insanligindan utanirda bu söylediklerini bir daha düsünürsün Ha evet bir hakaret edilmediği kalmıştı,sayende bu eksiğimde kapandı.Ben bunu değil bir iki,artık binlercekere açıkladım tarih bölümünde.Benimmi ruhsal sorunum var,yoksa seninmi hakaret ederek sindirmeye yönelik hareketlerin var bilinmez ama 2. dünya savaşı sonra,delillerin kaybolması ve değiştirilerek farklı delillerin olay yerlerine konması.Taraflı mahkemeler,yalancı şahitler,olmamış olayları olmuş gibi göstermek çok akıllıca kullanıldı.Şimdiki Alman hükümetide,söyledikleri gene yalanlanacağı değiştirileceği için en akıllısını yaptı kabullendi.Eğer tamamiyle yasaklansa şu anda Almanyada parlementoda Nazi partisinin işi nedir?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 nazi partisini adolf hitler ile birleştirmek anlamsızdır... adolf hitler bir dönem yöneticiliğini yapmıştır.. yani o zaman herkes oyunu chp ye versin çünkü Atatürk kurdu, böle bir alaka kurulmaz.. ayrıca Adolf Hitlerin yaptıklarını değil hedefine ne kadar azimle gidişini ayrıca taktir ediyorum, dünya üzerinde yaşamış en zeki 1000 adamın içine girmesi zor olmaz diye düşünüyorum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Apache, 15 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: 2. dünya savaşı sonra,delillerin kaybolması ve değiştirilerek farklı delillerin olay yerlerine konması.Taraflı mahkemeler,yalancı şahitler,olmamış olayları olmuş gibi göstermek çok akıllıca kullanıldı. hangi delillerin kaybolması? hangi olaylar olmamış!? afedersin ama gizli bir teşkilatta falanmı çalışıyosun; Bu kadar şey bildiğine göre:D bide bu mahkemelerde bulundun herhalde kendinden emin bir şekilde yazmışsın.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zeki zeki zeki ya neye göre ne ynden zeki allah aşkına ya. askerii olarak çok çok çok çok aptal hatalr yapmasıyla ünlüydü, bknz;ingiltere savaşı bknz;stalingrad bknz;afrika bknz;sscbyi 6 haftada yok etme planı!!!! bknz;ardennes bknz;profesonle askerlere,generallerin yorumlarını,düşünclerini hep görmezden gelmesi bknz;süper silah projeleri bknz;piyade silahları,smg ler üzerinde üretimi sınırlandırması,araştırmalara bütçe kesmesi ama bunlara rağmen yıkılmış b,r ülkeyi 6 yılda düz yola ıkarmış dewasa bi güç haline getirmiştir,bu iş taqbiki zeka gerektirir bilmnirki çok büyük bir konşmacıydı,hitapçıydı a.hitler buda zeka grektirir tabiki[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Tabii kitleleri pesinde surukleme yetenegini de unutmamak lazim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower.. Adolf Hitler, Landsberg, 5 Kasım 1925PS: Bu adamı sevmem! Kardeşimde hastasıdır.. onun kaynaklarından alıyorum bunu..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: mikado, 16 Ekim 2004 13:10 tarihinde demiş ki: Tabii kitleleri pesinde surukleme yetenegini de unutmamak lazim.. +1 diyorum başka bişi demiyorum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence cok tipsiz oldugu icin dunya uzerinde insan birakmayarak onun tipsizligini kimsenin gormemesini istemis PS: ben cok sacmaliom bu saatlerde[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski: Eyy, Amerikan filmciler lafim size; Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: togi92, 17 Ekim 2004 02:31 tarihinde demiş ki: bence cok tipsiz oldugu icin dunya uzerinde insan birakmayarak onun tipsizligini kimsenin gormemesini istemis PS: ben cok sacmaliom bu saatlerde allah aşkına git uyu:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: DoGMeaT, 16 Ekim 2004 11:14 tarihinde demiş ki: zeki zeki zeki ya neye göre ne ynden zeki allah aşkına ya. askerii olarak çok çok çok çok aptal hatalr yapmasıyla ünlüydü, bknz;ingiltere savaşı bknz;stalingrad bknz;afrika bknz;sscbyi 6 haftada yok etme planı!!!! bknz;ardennes bknz;profesonle askerlere,generallerin yorumlarını,düşünclerini hep görmezden gelmesi bknz;süper silah projeleri bknz;piyade silahları,smg ler üzerinde üretimi sınırlandırması,araştırmalara bütçe kesmesi ama bunlara rağmen yıkılmış b,r ülkeyi 6 yılda düz yola ıkarmış dewasa bi güç haline getirmiştir,bu iş taqbiki zeka gerektirir bilmnirki çok büyük bir konşmacıydı,hitapçıydı a.hitler buda zeka grektirir tabiki İngiltere Savaşı hiç bir zaman kaybedilmiş gözüyle bakılamaz.Nitekim,Hitler'in o savaştaki amacı İngiltere'yi almak değil,sadece gücü kırmaktı.Stalingrad'ı ise SS'ler yıllarca(ne kadar uzun olduğu hakkında şu anda pek emin değilim)kuşatmış ve SSCB için insan ve dolayısıyla asker deposu olan bir kenti açlıktan kırdırmıştır.Zira,o zaman SSCB teknoloji açısından fakir durumda sayılırdı. Diğer savaşların kaybedilme sebebi ise Hitler'in komutanlarına güvenmemesidir. sebebi ise O'na suikast düzenleme hazırlıklarında olduklarını düşünmesinden dolayıdır.Kanımca,bunlar aptalca hatalar değil,sadece saplantıların sonucudur.[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! [Bu mesaj TooRan tarafından 17 Ekim 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 teyzemde bıyıklı olsa... hiç cevap vermicem aslında yada sonra veririm belki. stalingradın alman ordusu için bir facia,inanılmaz derecede büyük bir yenilgi olduğunu bile anlamyan bir insana nasıl 2. dünya savaşı hakkınad bişiler anlatabilrimki.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: TooRan, 17 Ekim 2004 20:48 tarihinde demiş ki: .Stalingrad'ı ise SS'ler yıllarca(ne kadar uzun olduğu hakkında şu anda pek emin değilim)kuşatmış ve SSCB için insan ve dolayısıyla asker deposu olan bir kenti açlıktan kırdırmıştır. herhalde stalingrad'dan kaç alman askeri kurtuldu bilmiyorsun.İyi oku kurtuldu diyorum.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: sheref, 15 Ekim 2004 21:22 tarihinde demiş ki: nazi partisini adolf hitler ile birleştirmek anlamsızdır... adolf hitler bir dönem yöneticiliğini yapmıştır.. yani o zaman herkes oyunu chp ye versin çünkü Atatürk kurdu, böle bir alaka kurulmaz.. ayrıca Adolf Hitlerin yaptıklarını değil hedefine ne kadar azimle gidişini ayrıca taktir ediyorum, dünya üzerinde yaşamış en zeki 1000 adamın içine girmesi zor olmaz diye düşünüyorum.. Taktir edicek ba$ka yoneticimi bulamadın? Ayrıca Nasyonal sosyalizst i$ci partisi Hitler'in ne yapmak istedigini biliyordu. Turkiyede Ataturk'e en yakın parti ne yazıkki Chp dir(Chp bu misyonu ustlenebilecek vizyonda adamlara sahip olmadıgı icin yazık diyorum). Ayrıca dunya uzerinde ya$amı$ 1000 zeki adamdan biri olarak nasıl Hitler'i du$unebilirsin?? Ona bakarsan Atilla Han 16 yılda Avrupayı zapt etti. Hitlerden cok daha iyi bir kumandandı. Fatih Sultan Mehmet ise komuta ile zekayı birle$tiren sayılı insanlardandır. Tarihimizde Son ornegi Ataturk'tur. Bu kadar "zeki" Hitler'in Rusya da Buharlı araclarıyla karda ataga kalkmasını kimse anlayamadı. Bu hicbir stratejiyle bagda$maz. Tartı$madan once kitap okuyun.[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Adolf hitler............................................................................................... nin kendisidir .. Eger Yukardaki Allah onu yakmıyosa ben Yukariyida yakarim. adalet budur Lider ve disiplin mi istiyosun kendi tarihine bak Mustafa kemal Atatürk.[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar