Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision faciası!!!

supersonicmemed

Öne çıkan mesajlar

Aman diyorum aman biri bana bunun dogru olmadıgını söylesin lütfen; trt eski usul şarkı seçimine girmiş ve leylimley lümülümüley diye bi şarkı seçmişler. yalan diyin inanma diyin lütfen. aksi takdirde mailla tepki göstermem gerekicek öyle rezil şarkı olamaz ,dünyaya rezil edecekler.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

Eurovision saçma bir yarışma.

Ama yine de kendi dilimizde bir şarkı -her ne kadar hoşuma gitmese de- söylenmesini yabancı dilde bir şarkı söylenmesine tercih ederim.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

hahahah süpeer ya... demin bende izledim.. gülmekten we sinirden bi taraflarima krampflar falan girdi :-D yaa nasi yaparlar harbiden ya!
athena we sertab erenerden sonra bu ne? kendilerine cok güveniyolar sanirim... ya bu yarismada nerden cikti abi ya :) athenayi sectiklerinde yarisma falan yapmamislardi... direk onlari secmislerdi.. herifin teki gecip bu abuk subuk kisileri seciyo heralde orda.. kiniyorum wallaa..!! bence protesto icin hepimiz trt ye mail atalim.. =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

nightwish cıksın sleepwalker söylesin turkiye kazanmıs gibi sevirinim :-p (o da eurovision icin yapılmıs bir sarkıydı fakat yüce Fin halkı bu sarkıyı 1. secmesine ragmen, serefsiz Fin jurisi tarafından daha asagı sıralara dusuruldu ve baska sarkıyla katıldılar)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Şarkıyı dinlemedim de bi arkadaşım söledi gülseren die biri katılıomuş.Bence daha ii sanatçılar katılabilir ya ne biliim yine türkçe olsun ama pamela,emre altuğ vs fln (sevdiğimden diil) en azından Mtvde falan çıkıolar sesleri güzel yurtdışında bi sürü hayranları var.Bence daha ii olabilirdi.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta ülke temsil ediyorlar abi gülseren fln kimdir, hadi genç bir şarkıcı fln anlıyorum hayallerini yıkmak gibide olmasında sonuçta bi ülke temsil ediyosun leylimley nedir yaa? sokakta söyleyemeyiz ki o şarkıyı kendi halkımıza bile rezil oluruz.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

Şarkıyı dinlemedim o yüzden şarkıyla ilgili yorum yapmayacağım.

Ama dediğin gibi "Ülkeyi temsil ediyolar" yani temsil ettiğin ülkenin dilinde bir şarkı söyleyip sonuncu olmayı, yabancı -özellikle emperyalist- bir ülkenin dilinde bir şarkıyla 1. olmayaq tercih ederim.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Eewt bencede dil çok sorun diilde anladığım kadarıyla şarkının içinde leylimley fln geçio hiç dinlemedim ama yuh ya ne diim kardeşim...Eskiye dönüş yapıorus gerileme dönemi başladı galiba...Adam gibi birini seçememişler mi?
Bu arada ben vakti zamanında dedim yabancı şarkı olmayacak die ama dinlemediniz :)
[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.

[Bu mesaj Horrible tarafından 12 Şubat 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...