Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yolda yürürken aklıma takıldı ve bi söylemeye kasiim dedim arkadaşlar direk deli muamelesi yaptı heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 vişviçivşşş[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Veryy böyghhh[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sick ill make me is tea your soon. var bide.taam sustum.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benim maincourse kitabında vardı ama demin baktım bulamadım vardı 3-4 tane böyle ıvır zıvır :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *!Sandalyeden Düşer*[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? ikinci cumlede watch diil watches olacak....
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hyr watch doğru :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
fiona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 başım döndü be ben daha türkçeyi doğru düzgün konuşamıyorum:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bunu heralde ingilizce öğrenmeye yeni başlayan birisine gösterirsen direk kaçar gider..[signature][hline]:0)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hazırlık bitti hazırız diye dalga geçiyoduk demekki diilmişiz[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben okudum valla anormalmiyim ben :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu][ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Zzzzz Güzelmiş cidden :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
«dodo» Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bugun bi arkadaş yolladı bana bu tercumeyi yerlere yattım. bu konuda 2 sene önce açılmış gerçi ama görmeyenler olmuştur benim gibi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2 sene önce bu ingilizceler hep bizimdi
Öne çıkan mesajlar